- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
válasz Alister71 #4749 üzenetére
Már miért lenne katasztrófa? A legtöbb játék amit próbáltam az ugyanúgy futott mint win7 alatt, volt amelyik jobban. Mondjuk mindkét rendszeren már a 12.11 beta driverrel kezdtem, amivel szintén elégedett vagyok. De amúgy sokszor a win7 driverek is nagyon jól működnek, az egeremhez (MX518) is az van fent, mert nincs win8 driver és szerintem nem is lesz már.
-
mexel
veterán
válasz mackosajt #4745 üzenetére
Amit te írsz az valószínűleg alvó mód. A kettő nem ugyanaz. Ha lemegy alvó módba akkor is kikapcsolja a monitort, de onnan nekem is visszajön, és működik. A hiba akkor jön elő, ha nincs alvó mód vagy hibernálás bekapcsolva, csak az, hogy pl 5 perc után kapcsolja ki a monitort. Ilyenkor a gép még megy tovább (pl megy a torrent vagy bármi), de a monitor lekapcsol, és lekapcsolja a videókártyát is hogy ne fogyasszon. Ez az "új" ficsőr ezeknél a kártyáknál (zerocore), hogy takarékoskodjanak. Az a baj, innen nem jön vissza, illetve a monitort visszakapcsolja, de csak fekete képet ad és a gép nem reagál semmire. Ha jól tudom erre írták hogy zerocore probléma.
Ezzel az a baj, hogy ha itt hagyom a gépet órákra tölteni például akkor a monitornak is mennie kell folyamatosan ami felesleges.
Az 1.0-s giga kártyákhoz van új bios, ott lejjebb veték az órajelet és megoldották a hibát állítólag, de az újabb 2.0-ás giga kártyámhoz nincs új bios. (illetve a techpowerup.com-on van, de azt nem merem feltenni.)Lord Vader : én nem használtam a win 7-et , kihagytam, idáig xp-ztem. A nyolcast már használom, mondjuk a csempe részt kiiktattam mert felesleges és idegesítő, szerintem csak azoknak jó akik tapitelefonhoz szoktak és nem értenek a pc-hez. (eladást kellett növelni)
Sok minden viszont javult a 8-ban, sok jó dolog van és gyorsnak is tűnik. (persze úgy hogy kilőttem minden számomra nem fontos folyamatot.)
De azért sok-sok hibát találok, idegesítőeket is.Alábbihoz: nem is bírtam a giga vga bios flash-el felrakni, mert azt írta invalid bios.
[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
A legjobb ha írsz bios ügyben a vga gyártónak, meg elregéled a problémát, ha szerencséd van majd mondnak valami okosat is. Meg szerintem nyugodtan írj az AMD-nek is, nem baj minél többször hallanak a problémáról.
De addig is az a megoldás ami szóba jöhet, hogy te manuálisan kapcsolod ki a monitort és nem a windowsra hagyod.Nem tudom olvastad-e a #4744 hszemben a kiegészítést. A monitorod HDMI-vel van összekötve a géppel?
[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
Nem megy le alvóba, csak a monitort kapcsolja ki 10 perc után a win7 energiagazdálkodási séma.
Most néztem meg, alvóba 30 perc után menne, de annyi ideig nem szokott itt maradni.[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
mclaren777
senior tag
7770-esek közül melyik modellt érdemes választani?
SAPPHIRE 11201-17-20G HD7770 1GB GDDR5 GHZ EDITION PCIE
SAPPHIRE 11201-00-20G HD7770 1GB GDDR5 GHZ EDITION PCIE
ASUS HD7770-DC-1GD5-V2 HD7770 1GB GDDR5 PCIE
SAPPHIRE 11201-02-20G HD7770 1GB GDDR5 GHZ EDITION OC PCIE
Vagy esetleg másik modellt?
Legfőbb szempontok:
-Hibamentesség, "bugmentesség"
-Csöndes, hatékony hűtés
-Tuningpotenciál -
Alister71
nagyúr
"Sok minden viszont javult a 8-ban, sok jó dolog van és gyorsnak is tűnik." - ha a 7-et nem is használtad, honnan tudod, hogy mi javult, és mi nem?
Én az Aug 15-i msdn megjelenés óta használtam a 8-at, cserélgettem a 7-el rendesen. De folyamatosan rá kellett jönnöm, hogy a 7 jobb még egyenlőre, a driverek sokkal kiforrottabbak.mclaren777: ezt
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
oliba
őstag
válasz mclaren777 #4757 üzenetére
Elsőről a fórumon nincs tapasztalat. A többi Sapphire jó, halk és tuningos is és kényelmesen lehet állítani a feszt (állítólag) AB-ben. ASUS is jó, ugyanolyan tuningos, de nekem az első modell van, amit nem lehet vezérelni AB-ben, de állítólag a V2-nek már lehet feszt adni. Bocsánat, hogy sok az állítólag...
Viszont ami biztos, hogy a sima Sapphire-ra rá lehet tenni az OC biost, ami megadja neki az 1,25V-ot így már az már nem számít, hogy lehet-e AB-ben feszültséget adni neki, mert elég lesz az órajel vezérlésére.
-
bozont
veterán
válasz mclaren777 #4757 üzenetére
Egyértelműen az utolsó, Sapphire OC verziót, az jár a legmagasabb órajelen és a hűtője is elég jó.
-
bozont
veterán
Ezt én is megfigyeltem, de csak akkor nem állítja le a ventit, ha valami terhelést kap a kártya és pl a háttérben futó böngésző hardveres gyorsítása miatt nem is veszi le az órakelet 150/300-ra, hanem csak a gpu-t veszi vissza 400MHz-re. Ilyenkor a zerocore sem fog működni, hiába kapcsol ki a monitor.
-
Valerie90
csendes tag
egy utolsó kérdés
tehát a problem az volt hogy rendeltünk az iponról egy sapphire radeon HD 7770-es videókárytát, win 7 64 bit volt a gépen, de netezés közben elég sűrűn leállt a kép majd rögtön visszaállt, és kiírta hogy az amd illesztő leállt, de sikeresen helyreállt
ezután bújtam a google-t msásoknak is volt ilyen probléma, megcsináltam az ajánlott tippeket, tettem fel régebbi drvert s e nem használt semmit, majd egy itteni tanácsra újrahúztam a win-t, de most win 8 64 bit van rajta (mert amúgy is azt akartam csak az előző karihoz nem volt hozzá driver)
szóval újra lett rakva win 8 64 bit, ugyanezt megjátszotta viszont 1 óra után és 1x, azóta nincs ilyen leáált majd helyreállt üzi
abban kérnék tanácsot hogy küldjem azért vissza? mer ez vminek a jele volt ami visszajöhet?, mert nem értem hogy win 7 alatt miért csinálta ezt (volt már hasonló "gondom" másik kárytával, de akkor driver csere megoldotta, szóval igazából nem tudom hogy ez káryta hibára utalhat e)
tehát mit tanácsoltok, az újrarakás óta 1x csinálta tegnap azóta nem
-
mexel
veterán
Ja, a monitorom még régi tft, és a dvi kimeneten van a sima átalakító.
Lord Vader: attól hogy a gépemen nem használtam még ismerem, sok gépre azt telepítettem és teszteltem is. Tény, hogy mára kiforrottabb a hetes, de vannak újabb dolgok a nyolcban, a memóriakezelése nekem jobban tetszik, gyorsabbnak is tűnik. (de ez nem az a topik) Mindamellett nem vagyok elájulva tőle, még várni kellett volna a kiadásával, de a csempével tarolni akartak.
-
mexel
veterán
Meghirdettem a gigát próbaképpen, de lehet hogy visszaviszem. Nem tudom nem csinálok-e hülyeséget ha eladom és veszek egy Sapphire-t. Az Asus nem jó? azt írják róla hogy 20-25%-on megy a ventije alapon, és ahhoz is 3 év gari van. kicsit zavar a Sapphire 2 évje.
A zerocore gond úgy látom nem kártyahiba, sok helyen olvasom több típusnál is, és ugyanennél a kártyánál sincs mindenkinek. talán driver vagy beállítás függő is. (nekem pl ki van kapcsolva a CCC és MOM az ati drivernél, az msi afterburner fut a háttérben. Majd kipróbálom gyári állapotban is)[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz Alister71 #4768 üzenetére
Nem azért adom elmert hibás lenne, mert nem az szerintem. Azért mert nekem hangos és halkabbat szeretnék, legjobb lenne egy passzív,most olvastam hogy van olyan.(ráadásul van S1 hűtőm ami állítólag a ref nyákra rámegy, a nem ref gigára nem)
viszont gyors segítséget szeretnék: van itt egy másik 7770 is szintén giga, ki akartuk próbálni az is ilyen hangos-e. Arra tettünk egy biost, és újraindítás után nem indul a gép, nem ad képet. (biosfrissítéskor azt írta, hogyafrissítés nem sikerült, vagyvalami hasonlót)
Típusra a 2 kártyaegyforma, megvana lementett bios is. fel lehet ezt éleszteni valahogy? Van sima PCI kártyám is ( S3)
Valami gyors segítséget tud valaki? -
ViZion
félisten
KorábbanNewmanHD-nek volt hasonló, dos-ból kell flashelni.
Azért tényleg fura vagy, valószínűleg rossz a VGA-d de azért tetézed...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
mexel
veterán
Nemértelek. A kártya hibátlanul működik és 3 év garis.Megvettem, de mindenki lebeszél róla hogy vegyek Sapphire-t.Most inkább vennék azt vagy egy passzívat. Nekem hangos a giga van akinek nem, majdnem passzív gépem van és ehhez hangos. A zerocore nem a kártya hibája hanem a 7770-es családé. (utánaolvastam bőven)
Miért ne adhatnék el valamit ami nekem nem tetszik? Dobjam ki és vegyek másikat? Ne fárassz ezzel. Régóta vagyok a fórumon és senkit sem vertem át semmivel pedig igen sok motyót eladtam már. Gondolkozz mielőtt írsz.
el fogom adni a második új lapomat is, mert nem tetszik a venti vezérlése, az elsőt 3 naposan eladtam. Úgy néz ki procit sem jól választottam nekem gyengének tűnik a g860, ezért ezt isel fogom adni, sőt a 2 napos EKL hűtőt is mert nem ezt vártam. Ha úgy vesszük mind hibás mert nem azt hozták amit vártam. Akkor átvertek a boltban? van akinek tökéletes, nekem nem az. A giga kártya is 10-ből 8 embernek jó és nem érdekli a 40%-os venti hang és a zerocore működése, mert nem isfoglalkoznak vele . Engem érdekel, nekem más kell. Ha a kártya hibás lenne gariba visszavinném, de így hiba nélkül hülyeség lenne talán.Vizion: köszi. Szerinted miért rossz a kártya?
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
"be van állítva x idő után kikapcsolásra, akkor visszajön-e a kép a 7770-essel"
Egyszer volt, hogy nem jött vissza. Az azthiszem, a 12.8-as driverrel volt. Azóta a 12.10-es, illetve a 12.11beta6 van fenn, nem emlékszem, hogy lenne ilyen.
A kártyám egy Sapphire 7770 Vapor-X, a rendszer pedig Win7x64.
De nem mernék rá megesküdni, hogy végleg megszűnt a hiba, mert viszonylag ritkán szokot magától bealudni nálam a monitor. Én inkább az egész gépet altatom, sőt, amióta SSD van, azóta marha gyorsan indul a rendszer, ezért inkább ki is kapcsolom teljesen.[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
Köszi! Kipróbálom más oprendszer alatt is, mindjárt berakom egy másik win 8-as gépbe és egy xp-sbe is. Egyébként mindkét giga kártyán előjött ebben a gépben, elvileg ugyanolyanok pár nap eltérés van köztük de más boltból. Mindkettő rev 2-es. A ventijük viszont ugyanolyan hangos. (nekem legalábbis, a haveromat nem érdekli neki a prociventi sincs leszabályozva, ahhoz képest hangtalan)
-
Valerie90
csendes tag
és ez milyen hibára utal amúgy? ugyanilyen kártyánál volt ilyen? bevallom őszintén nem tudom még mi lesz, most hétvégén majd kiderül mit produkál, végülis van rá gari, illetve egy próbát megér??, ez most így megy, de ha küldenek egy ugyanilyet és ugyanezt produkálja nem örülnék neki, vagy hogy is mondjam , olyan furi hibákkal találkoztam már, aminek mennie kellett volna de mégse ment
leszoktatnak a pc tuninngról az fix XD, eddig mindig volt vmia drivert amúgy nem a kártya tölti be, miért van ez a hiba mégis akkor sokaknál mostmár ez foglalkoztat :S
-
ViZion
félisten
Sztem akkor kevertelek hirtelen a "VGA driver helyreállt" kártyás kollégával. Ha nincs baja, akkor nem gáz, az ilyen bios dolgokkal szvsz felesleges töcskölni, annyi sw-vel is lehet húzni.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
mexel
veterán
Csak az a baj, hogy indításkor nem futnak ezek a progik és akkor nekem hangos. Ezt már több topikban is írtam hogy mindent kikapcsolok a win-ben ami nem fontos nekem és elsődleges szempont a csend. Sem ez a 2 új alaplap és hűtő, sem a videókártya ezeknek nem felel meg. Addig fogok keresni amíg nem találok olyat ami nekem jó.
A másik kártyán viszont nem tudom a biost visszaírni, dos boot-os pendrive-ról sem.Ilyenkor mit csináljak? -
Sanyi19
őstag
Sziasztok,
olvasgattam itt a fórumon és azt látom, hogy elég sok a probléma ezekkel a kártyákkal.
Főként bios és driver gondok. 7750-ekkel is baj van vagy csak a 70-el, de azzal is csak néhány valakinél? Több 7770-es hibát olvastam, de ez lehet azért van mert több ilyen van a fórumon mint 7750 és abból kevésből eddig több a jó?Olvastam ezt a problémát: [link]
Nekem is H55-ös chipkészletű lapom van, merjek-e bele 7750/7770-et venni?
Esetleg más próbálta ilyen lapba?[ Szerkesztve ]
“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” (Oprah Winfrey)
-
ViZion
félisten
Tegyél rá valami késleltető áramkört, indulást bírja passzívan is
NewmanHD-t kered, ő a flash király itt.Sanyi19: rengeteget adnak el ezekből, többnyire azok keverednek ide, akiknek gondjuk van. Tehát a fórum NEM releváns meghibásodási szempontból. Nyugodtan vehetsz 7750/7770 VGA-t, Sapphire és ASUS ajánlott legfőképp.
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Sanyi19
őstag
1440x900-ba játszok, oda többnyire elég egy 7750 is nem?
Valamint az okozhat-e galibát ha mégis 7770-t választanék, hogy több molex T-elosztón megy keresztül az áram a kártyához?mexel
Hogy-hogy nem megy fel rá?
atilfash -f -p 0 eredeti.rom
így próbáltad?
Lord Vader
Nekem is az a legszimpatikusabb a Sapphire.
[ Szerkesztve ]
“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” (Oprah Winfrey)
-
mexel
veterán
válasz Sanyi19 #4781 üzenetére
Közben megoldódott, nem azért nem adott képet a másik gépben mert nem volt jó a bios azon a kártyán, hanem nem auto-n volt az alaplapi és pci-e slot hanem sima alaplapira lett állítva. Egy bios reset után jó lett Így nem a pci-e slotot indította Csak a kapkodás sosem jó tanácsadó, és a pár sör sem ami a haverral elfogyott közben. Közben lehet párszor sikerült átflashelni, de mivel nem adta jelét így nem derült ki Alényeg hogy megy mindkettő. Mindjárt kipróbáljuk másik rendszerekkel is, ha ma még lesz kedvem.
-
ViZion
félisten
válasz Sanyi19 #4781 üzenetére
Kb. semennyit nem fogyasztanak ezek. Bár ha nincs kifejezetten VGA csati a tápodon, akkor az milyen táp?
-
Sanyi19
őstag
Egy két éves 350-es FSP. Most beraktam egy régi X1950Pro-t azzal tesztelem. Ha azzal nem jön elő hiba akkor elvileg egy 7770-el se kéne. Azért vagyok ilyen bizonytalan mert Juniperes tápcsatis 5670 kártyából visszaküldtem már párat garba melyiknek mi baja lett.
mexel: előfordul.
-
oliba
őstag
Szerintem én is kevertelek, sok a probléma mostanában itt... bocsánatot kérek
(#4775) Valerie90: szerintem ez valahol gpu hiba lesz, vagy rossz órajelvezérlés, passzolom, de ilyet még nem olvastam, hogy 2D-be lehal a rendszer. Láttuk már ZC alatt, láttuk már játék közben, de netezés közbeni hibát még nem. Megpróbálnám visszaadni és kérni egy másikat, mert fura anomáliáid vannak. Ha pedig azzal is gond lesz, akkor veszel egy GTX660-ast, vagy GTX650Ti-t
[ Szerkesztve ]
-
kipaki
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék! Van egy kicsit korosodó pc-nk, amit korszerűsíteni szerettünk volna. A gép: P4 3Ghz 2G RAM, a legújabb driverek vannak fönn.
Vettünk egy Sapphire 7750-et a régi Nvidia 9300 helyett. Kisebb-nagyobb problémák után látszólag rendesen működik, de pl a WOT. nem őt használja,a CPU 100%-on megy, a GPU meg 0%-on. Persze, ez meg is látszik a sebességen, minimum beállításon 5-6 FPS
Pedig volt olyan állapot,mikor ment a WOT max minőséggel és felbontással 20-30 FPS.sel, de valami elállítódott... Tippeket kérnék, hogy lehet elérni, hogy a grafikaigényes programok használják a GPU-t, ha már ott van?
Most ott tartunk, hogy a 10 éves kártya gyorsabb, mint a zsír új -
ViZion
félisten
Oprendszer? Korábbi driver rendesen le lett szedve? Registryből kipucolva? Drivert kell újra rakni. Anno PS-nél volt, hogy látszólag minden frankó -akár 3D játékok alatt is-, de PS nem "látta" a VGA-t.
Esetleg játékban renderelést nem raktátok SW-re? Nem tudom ott lehet-e állítgatni, vagy van-e vmi ami kiírja a rendszer adatokat, amit észlel.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
kipaki
csendes tag
oprendszer: XP, a korábbi driverek a telepítővel leszedve, elvileg rendben lejött minden. Próbáltam a 12.8-as Catalyst-tal, és a 12.10-es bétával, ugyan az a helyzet, tehát úgy tűnik, nem ott a hiba. Legalább háromszor lett mindegyik föltéve-letakarítva.
A játékban nem találok ilyen opciót, pedig kerestem eleget. Igaz, a fiaim a profik benne, de csak meglátnám...
Nem értem -
ViZion
félisten
Hmmm... esetleg kezelésnél is eltávolítani a drivert, a programok tel/törlése után, majd restart...
Törölni minden ati vagy nVidia könyvtárat (ha nV chipsetes a deszka akkor óvatosan!), esetleg Driver sweeper takarítás, restart, install... Net keretrendszer van, ugye?Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
Nem-nem! Ha nem elég, akkor reinstall, de legalább hozz létre egy új felhasznlót, azzal is próbáld meg a telepítést.
-
mexel
veterán
Valami driver gond lehetett a zerocore probléma. Atiman uninstallal leszedtem a régi drivereket, új fel és most szépen visszajön minden módból a kártya. Azért még tesztelem A venti miatt viszont le kellene cserélnem, csak a Sapphire 2 év garija visszatart. Ez az Asus milyen? Jó és halk? Van tapasztalat? Jobb mint a giga?
-
vlevi
nagyúr
Nem írják konkrétan, hogy mennyi hangja van, de azt írják, hogy jó.
[link]
De itt a DirectCU-t tesztelték ( [link] ), és az igencsak halknak jött ki.Annál 1db-el halkabb a Sapphire Vapor-X [link]
A Gigánál minden halkabb
[link]
Visszaolvastam, és úgy láttam, a Gigabyte HD 7770 OC 1 GB-val kapcsolatban kérdezgettél.Amúgy ezek a tesztek nem tudom, mennyire mérvadóak, mert azért találtam elég nagy szórásokat is.
Pl. a játék teszteknél az Asus 7770 a Stalkerben lenyomja a másik tesztben hasonlított 7850-et, is [link] és [link] , de egy másik játékban, pl. BF3 már helyreáll a rend, és kb egy szinten van a Sapphire-val. [link] és [link]
Pedig mindkét tesztben i7-es configgal teszteltek. Szerintem valamit benéztek, és kikapcsoltak valamit a Catalystben, vagy az a Catalyst nem volt hajlandó bekapcsolni valamilyen számításigényes dolgot.[ Szerkesztve ]
-
j1istvan1101
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy Asus 7750 passzol-e egy Arock H61M-VS alaplaphoz, amiben egy Intel G540 Sandy Bridge processzor van -
vlevi
nagyúr
válasz zsizsef #4796 üzenetére
Azon a lapon igen, de úgy értettem, hogy az első teszten az ASUS 7770 a Stalkerben 36.7fps-t produkált, míg egy másik tesztben, elvileg ugyanabban a környezetben a Sapphire 7770 csak 24.5-öt, és még a 7850 is csak 36.4-et.
"Miért nem olyan beállítás melletti tesztet nézel "
Ott van a többi felbontás is, az arányok nagyon hasonlóak.Az pedig, hogy FullHD-ban kevés-e vagy sem, az nagyon sok mindentől függ. Nekem nem kevés. Nálam szerintem proci limit lehet (E7500 van a gépben), mert jópár játékban 45-50%-on megy csak a GPU.
Igaz, hogy én nem arra gyúrok, hogy totál max beállításon menjen, inkább csak 2vagy4 AA, AF mellett használom.
Én főleg autóversenyekre használom, Race07, GTR2, ... Ezek elég régi, Directx9 gamék. Bőven 100 fölött megy. Dirt3 már nem annyira, de még az is bőven jó.
De pl. a Shit2, akármit művelek vele, harmincegynéhány fps, akkor is, ha leveszem 720p-re a felbontást.[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
Állásajánlatok