- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- iPad topik
- Apple notebookok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz CoolBoy323 #4347 üzenetére
Az alapján véltem hiteltelennek, ahogy leírtad, hogy minden más milyen hangos körülötted. Így nem lehet megállapítani. De amúgy.
-
kerekfej
addikt
Ez milyen lehet: Ati Radeon HD7770 0Gb GDDR5
-
LaleeeSan
tag
Lenne egy izgalmas kérdésem.
Van egy Gigabyte hd 7770 rev. 1 -es kártyám. Régebben csinálta, hogy jött az a hiba, hogy megállt a videóvezérlő, és újraindult. Ezt sikerült azzal korrigálni, hogy levettem ccc -ben a gpu-t és a ram-ot az alapra.
Mostanában viszont pár játéknál furcsaságokat vettem észre, gondolok itt arra, hogy Assassins Creed Brotherhood-ban az árnyékok ugráltak össze vissza olyan 30 percenként.
Tropica 3 és 4-ben meg ilyen furcsa színes háromszögek jönnek változó időközönként.
Gta 4 ben hasonlóan.
Szerintetek ezért már lehet garisan cseréltetni?
Iponban vettem amúgy.Through 20 years of effort, We've successfully trained everyone to use passwords that are hard for humans to remember, but easy for computers to guess.
-
Trebron09
őstag
válasz LaleeeSan #4356 üzenetére
Ha a tesztprogramokban is előjön a hiba (3dmark vantage / 11, furmark) akkor igen.. addig szerintem nem, mert úgyis majd visszadobják, hogy semmi baja. Elsőként tedd fel a legújabb beta drivert, ha ezt még nem tetted volna meg. De ez így elsőre GPU hibának tűnik... hőfokok rendben vannak? (tápegység?)
- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -
-
LaleeeSan
tag
válasz Trebron09 #4358 üzenetére
Mostanában nem néztem teszteket de akkor megteszem.
Beta driver nincs fent, de megpróbálhatom.
A tápegység meg Corsair 650W TX PSU-650TXV2EU nem hiszem, hogy ezzel lenne a gond, mivel előtte egy nvidia 9600 gt volt benne azzal meg nem volt gond, meg az egész gép más volt és többet is fogyasztott mint most.
A gpu hőfok 29-60 fok között mozog általában.
Volt 3 gpu bios update is, mivel eléggé izgalmasan kezdték a gigabyte hd 7770 kártyák az életüket.
Többet nem is veszek gigabyte -tól semmit.Through 20 years of effort, We've successfully trained everyone to use passwords that are hard for humans to remember, but easy for computers to guess.
-
LaleeeSan
tag
válasz andras888 #4361 üzenetére
GPU vagy CPU hibára gondolsz, mert nem egyértelmű.
Nincs tuningolva a gép, az alaplapi memóriáknak XMP profil van csak beállítva.
Igaz memtest még nem futott, de hipersuper pi meg intel stresz teszt anno voltThrough 20 years of effort, We've successfully trained everyone to use passwords that are hard for humans to remember, but easy for computers to guess.
-
andras888
aktív tag
válasz LaleeeSan #4362 üzenetére
A GPU ramjaira gondoltam, általában akkor csinálnak ilyet a vga-k amikor sok a tuning a ramon, vagy egyszerűen hibásak. Volt itt olyan aki úgy vette a kariát hogy rosszak voltak rajta a ramok, garanciába cserélték.
-De elsőnek próbáld meg a a driver cserét.
-Aztán esetleg ha a win régi, vagy volt kártyacsere a gépben telepítés után, akkor egy win reinstall. Volt akinek az előző gpu miatt bezavarodott és csak reinstall után ment rendben.
-Lehet még oka a túlmelegedés, pörög a ventie? De nem hiszem hogy ez lenne.
Aztán próbáld meg viszább venni még az órajelet a ramon és ha úgy is csinálja akkor gebaszvan. -
LaleeeSan
tag
válasz andras888 #4363 üzenetére
Először is köszi a válaszokat
A windows 8 múlt héten installálva, de előtte win 7-en is csinálta ez kizárható.
Alapból ugye tuningos ez a jószág és visszavettem a gyári 1000/1125 -re és akkor is csinálja.
Nem néztem, mostanában, hogy mennyire melegszik de majd este meglesem.
Az azonnali vga kérdéses fórumon olvastam hogy sisoft sandra progi tesztjét eresztik rá, ha gond van és az kiírja. Majd este ráeresztem azt is.Through 20 years of effort, We've successfully trained everyone to use passwords that are hard for humans to remember, but easy for computers to guess.
-
WP14
őstag
válasz kerekfej #4368 üzenetére
Lesz fogyasztóvédelem, ha nem kapok valamit ingyen
Cikkszám Termék neve Mennyiség/db Termék egységára Összesen
Összes termék (áfával): 0 Ft
Szállítás összesen (áfával): 0 Ft
Számla végösszege: 0 Ft
40502 Ati Radeon HD7750 0Gb
1
0 Ft 0 Ft[ Szerkesztve ]
Inkább állva meghalok, mint térdelve éljek!
-
WP14
őstag
válasz kerekfej #4368 üzenetére
Tisztelt XY Úr!
Az ITPC webshopban adott le rendelés a weboldal pár perces akadozása miatt rosszul rögzítődött.
Ezért elnézését kérjük!
Szeretnénk megkérni, hogy vagy e-mailen vagy egy újabb rendelés leadásával erősítse meg a rendelését.
2 termék közül tud választani:
http://itpc.hu/product.php?id_product=2488
ATI HD7750 SAPPHIRE 7750 1GB DDR5 PCX VGbr. ár: 26300.-
http://itpc.hu/product.php?id_product=2487
ATI HD7750 GIGABYTE GV-R775OC-1GI PCX VGbr. ár: 27250.-
Köszönjük hogy minket választott.
Tisztelettel:
Nedecki TAmás
Vicom KftInkább állva meghalok, mint térdelve éljek!
-
mackosajt
addikt
Most ATI RADEON HD6450 2GB GDDR3 12 951 Ft Áfával, 24 hónap gari, már ezt mutatja
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
WP14
őstag
válasz Trebron09 #4375 üzenetére
Válaszoltam nekik, mert illedelmes vagyok :
Köszönöm, akkor tárgytalan a rendelésem, csalódnom kellett Önökben. Becsapva érzem magam, honlapjuk rendszergazdájának köszönhetően, így nem áll módomban Önöknél vásárolni a jövőben sem.
Tisztelettel: XY
Inkább állva meghalok, mint térdelve éljek!
-
embe
nagyúr
Beszarás:
Az IPON-nál ez a vga reggel ~ 32eFt. , most meg megint 38.
Ennyire változna napközben az árfolyam? -
kerekfej
addikt
Közeledik a karácsony. A bevásárlóközpontokban a mikulások is előbb kezdtek.
Egyébként 44-ért már HD7850 1GB van.
[ Szerkesztve ]
-
revezehun
tag
Sziasztok!Van egy HD7770 vapor x OC kártyám és felemeltem a GPU órajelet 1215-re és memória órajelet 1425-re és valamiért játék közbe kifagy,fekete kép egy 10 másodpercre és ez ismétlődik fél percenként.Mi lehet a hiba?
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
válasz revezehun #4387 üzenetére
Az, hogy nekik sikerült ekkora OC-t elérni, nem jelenti azt, hogy neked is menni fog.
Vedd szépen visszább az órajeleket.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
-
bozont
veterán
Meghoztam a második Vapor-X 7770-et öcsi gépébe, gondoltam majd gyorsan lövök pár tesztet CFX-ben, de rá kellett jönnöm, hogy sem a kártyákhoz, sem pedig az alaplaphoz nem jár CF híd.
Na de majd szerzek egyet valahonnan, olyan nincs hogy ne próbáljam ki, ha már minden feltétel adott. Csak nehogy az legyen a vége, hogy egy-két hónap múlva megveszem a harmadik Vapor-x kártyát is. -
fatallerror
addikt
-
bozont
veterán
válasz fatallerror #4395 üzenetére
Köszi, de ~40km-re lakom, annyit meg nem éri meg utazni ez miatt. Nekem is van már rájöttem, a 4870 mellé járt. De az meg kölcsön van unokatesómnál, majd szólok neki hogy hozza el a hidat. Vagy veszek egyet az egyik közeli boltban, gondolom nem olyan húzós tétel.
-
MODERÁTOR
7850-nel össze lehet kötni a 7770-et?
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.