- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- SSD kibeszélő
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
Müszi
senior tag
Helo!
Valaki linkelne nekem egy olyan progit, amivel az MSI HD7770-es kártyám magfeszültségét állítani tudnám. Szeretnék vele kicsit kisérletezgetni, de a gyári After B. progiban erre nincs lehetőség. Alap 1,2V-on áll.
Előre is köszi! -
Müszi
senior tag
válasz dragonfx #12457 üzenetére
Csak ez a mezitlábas. Viszont azért a potom 23,5K-ért sikerült megcsípni ami látszik is a grafikonon. Jó kis kari ez. Igaz ha meghajtom azért van egy kis hangja, de nem vészes. Még csak most nézegetem a tuningot. Alap 1,2V-on 1050/1300-on használtam idáig gond nélkül. 1100-on már nem volt stabil. Most 1150/1300-zal próbálom 1,25v-on. Stabil így is de sajnos hangosabb is ebben a melegben.
-
dragonfx
veterán
válasz dragonfx #12461 üzenetére
írtam a sapphire supportnak.meglátjuk reagálnak e és kérdés mit és mikor.
nehogymár az összes más gyártó és összes más asapphire modellen müködjön ez kivéve enyémen.ennek nincs értelme mér tennének direkt más alkatrészt erre."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
de neked a hőcsöves van nem?tuninggal megy?Lord vader>>de azért jo lenne a listán előrébb kerülni bár mostanság ugyse frissül.mega lélektani 1200gpu meglenne talán már 1.25V.n is. én mindig csutkán járatom/járattam a vga.imat.mit kiméljem?nem akarom 20 évig használni.elég 4-5 is.
a 7600GT is amig bírta a rendszer ajátékokatvégig 10%+ tuninggal ment....
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Heavyqq
csendes tag
Sziasztok!
Egy Sapphire HD 7790 Dual-x OC mellé (http://www.aqua.hu/sapphire-radeon-hd7790-1gb-dual-x--oc-gddr5--11210-01-20g-219127.html/?search_termek=7790&id=termekek) melyiket ajánlanátok : http://m.ipon.hu/index.php?site=webshop&product=117877 vagy http://m.ipon.hu/index.php?site=webshop&product=117877
Előre is köszönöm!
-
Atesz1978
senior tag
válasz Heavyqq #12476 üzenetére
A kártya jó és ha olcsóbban szeretnéd megvenni akkor az Iponból rendeld! De ez a változat is tökéletes ráadásul olcsóbb és ha nem sürgős akkor szokott lenni olyan amihez jár 3 játék de most pont nincs nekik!
[ Szerkesztve ]
Atesz1978 felhasználónak 28 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!
-
mackosajt
addikt
válasz Heavyqq #12476 üzenetére
Gondolom nem így akartad, hogy mindkét alkalommal ugyanazt a Phenom II X4 965 procit linkeled.
Mi lenne a másik proci? Jó az, ha a nevét írod le, úgy is.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
KillBorn
senior tag
válasz Atesz1978 #12477 üzenetére
Az a 3 játék olyan ám, hogy az FC Blood Dragont az UPlayről kell letölteni, a BioShock Infinte-hez jelenleg nincs steam kulcs, és Level UP!-os Tomb Raidert, csak az akcióban résztvevő kereskedőknél vásárolt példány után kapod Ami a CHS és a BestByte itthon.
Írtam az AMD Supportnak, hogy ne spúlják annyira a TR-hez a kulcsot
[ Szerkesztve ]
"I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
-
WP14
őstag
válasz Atesz1978 #12489 üzenetére
Próbálgattam még tergnap és nem is kell kikapcsolni CCC-t, az a lényeg, hogy TRIXX-et ne kapcsold ki, amíg megy a gép, akkor annak a beállításai érvényesülnek
(#12490) dragonfx: Itt vettem apróhirdetésből, ahogy a procimat is LeC-től
[ Szerkesztve ]
Inkább állva meghalok, mint térdelve éljek!
-
Rockland
tag
válasz Steelmanus #12447 üzenetére
szted mennyi külömbség lehet játék terén a hozzá adott driverrel vagy a 13.4 vagy ha stabilan menne akkor 13.6-al?
[ Szerkesztve ]
-
raisechip87
csendes tag
Sziasztok!Lenne egy kérdésem!Egy FSP 350W-60APN táp elég a 7770-eshez?
-
GileraRC50
csendes tag
Sziasztok!
Visszajött garból az Asus HD7770-DCT-1GD kártya amit garanciából cseréltek.
Első lépésként 3dmark professionalt futtattam 3* is és itt nem akadt ki display-es hiba üzenettel mint korábban.De viszont egyszerű böngészés mellett (Firefox v.21) hajlamos ezt elő idézni.
Van valami ötletetek ? -
kisza25
félisten
válasz raisechip87 #12493 üzenetére
igen, ha csak nem egy sz@rrá húzott 6magos procid van mellette 5vinyóval
GileraRC50: friss rendszer van neki rakva, korábban kapott friss rendszert mikor megvetted...[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Rockland
tag
-
WP14
őstag
válasz GileraRC50 #12494 üzenetére
Cseréltesd Sapphire-ra, ha lehet
Inkább állva meghalok, mint térdelve éljek!
-
Bcchris
csendes tag
Hello! 7790-ben gondolkodom. A8-5600k-s procim van. Szerintetek ez kihajtaná rendesen, vagy gondolkodjak a kistesókban.
-
hegegabi80
addikt
Hi!
Valaki cserélt már VTX3D HD7750 vga-n hűtőt?
-
GileraRC50
csendes tag
válasz GileraRC50 #12494 üzenetére
Nem nem volt.Ha nem az más egyéb ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power