- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz FireKeeper #11901 üzenetére
meg amúgy azon gondolkozom, hogy lehet rá kéne berhelni valahogy az S1-et ami a mostani kártyámon van. bár erősen overkill lenne egy 80wattos kártyára. esetleg arctic L2 pro-t használ valaki 7790-en? az 2 vagy 3 kártyahelyet foglal el?
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
FireKeeper
nagyúr
válasz FireKeeper #11896 üzenetére
Hát mit ne mondjak a VTX3D emberei nem igazán erőltették meg magukat. a kártya mellett csak egy DVI/D-Sub átalakító, egy driver cd és egy rövid használati útmutató volt, se Crossfire híd, se táp adapter
egyébként a kártya maga egész korrekt, a hűtését majd csak a jövő héten fogom tudni letesztelni. a RAM-ok nincsenek hűtve gyárilag de szerencsére azt hiszem pont rájuk fog férni egy-egy kis hűtőborda.steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
dragonfx
veterán
válasz FireKeeper #11903 üzenetére
ddr5re nem kell borda.jol szellöző ház megoldja csak leszigeteled vele őket.
szerintme ennyi elég is ugyis a szemétbe köt ki ez is...drivert netről ugyis szedsz hozzá.
ja kis tesztete cisnálhatnál."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Alister71
nagyúr
válasz FireKeeper #11903 üzenetére
A ramok egyiken sincsenek hűtve, Sapphire-on se. Csak amit a ventitől kap. CF hidat a Sapphire-tól sem kaptam.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
válasz FireKeeper #11906 üzenetére
Ez melyiknek a hűtője? A VTX HD6850-esemen se volt gap-pad a hűtő és a ramok között.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
FireKeeper
nagyúr
szerencsére azt leszámítva, hogy az "üres" részt levágták, és a tápcsatit hátratolták meg elforgatták, egy referencia NYÁK-os megoldás ez is. van három csavarhely a ramok körül, szerintem nem lenne nehéz méretre vágni egy fémlapot, hogy home-made ramhűtést csináljon az ember.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
hegegabi80
addikt
Hi. VTX3D HD7750 vga-nal terhelés alatt a 70 fok elfogadható? Ha azt a hiper szuper hűtőt nézem, akkor még túl is teljesít.
Vagy már ez magas, nézzek rá valami normális hűtőt? -
dragonfx
veterán
válasz FireKeeper #11910 üzenetére
de lényegtelen nincs értelme nem fog melegedni akkor minek?
a ddr ramok is régen nem is volt hütőjükpedig sokkal több feszt lehetett adni nekik."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
FireKeeper
nagyúr
-
dniki88
tag
válasz hegegabi80 #11911 üzenetére
Szerintem teljesen oké, terhelés alatt, nekem a 6750 (6770)-es Vtx3d is felmennt addig sőt 75-ig is.
A kártya meg így nézett ki, nem úgy mint a honlapjukon, igaz 6770-es volt, a dobozon meg 6750 szerepelt. -
dniki88
tag
válasz hegegabi80 #11915 üzenetére
Biztos meg van adva, de 70 Fok egy GPU-nál még nem gond. Én megszellőztettem a házat és akkor lejjebb mentek a hőmérsékletek.
[ Szerkesztve ]
-
dniki88
tag
válasz hegegabi80 #11917 üzenetére
itt 77 fokig is felmennt.
-
dragonfx
veterán
válasz FireKeeper #11913 üzenetére
bányászás?
24/7re minek ilyen vga?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
FireKeeper
nagyúr
válasz dragonfx #11919 üzenetére
mondhatni GPGPU használat. azért ezt választottam, mert a jó teljesítmény/fogyasztás mutatójú kártyák közül ez fért bele a költségvetésbe
-
Misi 007
Közösségépítő
Valaki használ 7770-et Sony Vegas-hoz?
Egyszerűen nem bírom elérni hogy működjön az OpenCL.
Pedig ma visszaraktam a 6850-et és érdekesmód azzal simán működik. -
Misi 007
Közösségépítő
válasz FireKeeper #11922 üzenetére
Minden a legújabb tehát jelenleg 13.4 de próbaképp visszaraktam a 13.1-est is sőt ma már a 13.6 beta 2-vel is próbálkoztam de semmi.
Már kínomba kipróbáltam Windows 8-al is de azon is ugyanez megy. -
Lacccca87
addikt
válasz FireKeeper #11920 üzenetére
Bitcoin bányászat gondolom, valszeg nem azért döntöttél mellette mert egy nemrég megjelent cikkben pont azt részletezik mennyivel jobban teljesít mint az NV
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Lacccca87 #11926 üzenetére
Litecoin lesz elvileg, Bitcoint a sok ASIC miatt már nem éri meg GPU-val bányászni. am jah, erre sokkal jobbak az AMD kártyák.
[ Szerkesztve ]
-
Misi 007
Közösségépítő
Köszönöm nektek akkor ez lesz a gáz.
Átvittem ma haverhoz de ott se működött.
Persze az 5770-e simán hadra fogható volt. -
juve600
nagyúr
sapphire hd 7770 vapor-x kártyámat mennyire lehetne húzni ésszerű keretek között,mit hol mennyire állitsak ??
thx -
Lacccca87
addikt
válasz juve600 #11929 üzenetére
Hűtéssel nincs, gond, kárt nem tudsz benne tenni.
Ki kell próbálni milyen értékeket stabil.
CCC-ben teljesítmény menube unlock majd ott huzigálhatod, persze az órajelek mellet a teljesítmény csúszkát se felejtsd el felhúzni leglaább +20% ra hogy a gyári vezérlés ne zavarjon be ha esetleg kifutna a tdp keretből. -
MrBrook
aktív tag
a battlefield 4el kapcsolatosan szeretnék megosztani az illetékes fórumtársaimmal azt a nagyszerű hírt, hogy directx11.1es támogatása lesz, ami win8-on kb majdnem kétszer gyorsabb fps számot jelent. Ha jól olvastam le fog venni egy kis terhelést a cpuról. annyira várom már
jah és a grid 2 is támogatja már, azért vannak ilyen szép eredmények(avgfps) ilyen szép látvánnyal karöltve? mit gondoltok?
[ Szerkesztve ]
-
-
MrBrook
aktív tag
válasz Alister71 #11937 üzenetére
ok, hát én csak 1440ben tudok benchmarkolni de 2xmsaa, minden amit csak lehet ultra-high kivéve a két inteles dolog a beállítások legalján:
avg:42.02
min:35.31
max:56.29
gpu:1175/1400onigen, azt gondolom ,hogy nincs gond, akkor lehet, hogy mégsem 11.1es dx van. vagy nemtom, egy cikkben olvastam, lehet ,hogy régebbi és csak találgatták ,h grid 2 11.1es lesz ,közben 11.es lett.
[ Szerkesztve ]
-
Heavyqq
csendes tag
Hello!
Következő hetekben akarok venni egy Sapphire HD 7770 Ghz Edition-t, jelenlegi configom : MSI Ka780g alaplap, 4x1Gb Geil 800Mhz-es RAM, AMD Athlon 64 x2 5200+ (3Ghz-en megy húzva), olyan kérdésem lenne hogy milyen teljesítményt várhatok.
Amik érdekelnének pl : Crysis 2/3, Far Cry 3, Tomb Raider (1600*900-as felbontás) -
Heavyqq
csendes tag
Én is már kinéztem egy új procit (AMD x4 3Ghz AM3 kb 17-ért) de előbb biztos hogy videokártyát cserélek, a jelenlegi gt520 igen csak a leggyengébbek közé tartozik míg a proci még elviselhető.
szerk.: szobatársamnak hasonló kategóriájú kártyája van mint a 7770, van mellé egy 1,8-as 2 magos intel procija 3Ghz-re felhúzva (ninja 3 rev b..) és ezek mellé 3Gb 800-as RAM. Ezzel a konfiggal 1280*1024-be Assassin's Creed 3-al 25 / 27 fps full grafon
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz Heavyqq #11947 üzenetére
olyan szintű cpu limited lesz, hogy egy phenom II x4 és HD7750-el több FPS-ed lenne,
amúgy phenom II x4-ek 15eFt-ok
az a proci nekem már HD4830-hoz kevés volt 3,2Ghz-en[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok