-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz kriszpontaz #11293 üzenetére
pedig ki kéne probálni... honnan?pü.t plz...1170 elég szép azért bár fesszel enyém is tudná.
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
agymenő
tag
Na én leteszteltem a metro2033LL 1600x900 veryhigh elsimitas nélkül 4x af simán megy a konfigommal. A beta5 driverrel.
AMD Ryzen R5 3600/LC Power 120/ MSI B450-A Pro Max/2x 8Gb Kingston Hyper X 3000MHz/Palit RTX 3060Ti 8Gb Dual/240 SSD Kingstone/1Tb Toshiba HDD/FSP Hyper K Pro 700W/ Rampage CARISMA MESH ATX/24" 1080p freesync LG
-
Zsocó
aktív tag
Az miért van, hogy a Metro: Last Light kibaszott szarul megy és csak 60-70% terheli a CPU-t, a GPU-t meg 75-80%. Valamint tele van textúra hibákkal és hatalmas belassulásokkal.
-
Lacccca87
addikt
A választ a játék elején találod: Nvida the way it's meant to be played
Ez manapság mindent elárul..
Reméljük hamarosan jön patch hozzá meg driver (de remélem nem olyasmi patch lesz mint anno az AC -ben hogy még szarabb lett )
Egyébként csodálkoztam is hogy alig hallom a VGA ventit a játék alatt nem ugy mint más játéknál ami rendesen kihasználja.
[ Szerkesztve ]
-
agymenő
tag
Lekopogom de eddig textura hiba sincs. Régebbi dx van fenn nem a legfrissebb.
AMD Ryzen R5 3600/LC Power 120/ MSI B450-A Pro Max/2x 8Gb Kingston Hyper X 3000MHz/Palit RTX 3060Ti 8Gb Dual/240 SSD Kingstone/1Tb Toshiba HDD/FSP Hyper K Pro 700W/ Rampage CARISMA MESH ATX/24" 1080p freesync LG
-
MODERÁTOR
válasz kriszpontaz #11309 üzenetére
Textura streamelési "hibára" gondolsz?
mobal,
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
85Slaci265DC
tag
Sziasztok. Videókártya cserénél tartok,vélemény szerint mi a jobb vétel:
SapphireHD 7770 1gb
SapphireHD 6870 1gb
csak a kettő érdekel,a GTX nem jön be
Teljesitmény,ár, arányában. -
MODERÁTOR
válasz 85Slaci265DC #11314 üzenetére
Szerintem a 6870-nel jobban jársz.
mobal,
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
kriszpontaz
veterán
Igen, meg teljesen hiányzó textúrákra, meg polygon hibákra...de mondjuk az a motor sajátossága, a megatexture megelőzte a korát .
A metro viszont látványban nagyot akar villantani, csak az NV kártyák miatt amik a komplex shader alapú játékok alatt haldokolnak egy optimalizálatlan hulladék lett.
-
ViZion
félisten
válasz kriszpontaz #11316 üzenetére
A Metro név egybeforr az optimalizálatlan gagyi kifejezéssel lassan...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MODERÁTOR
válasz kriszpontaz #11316 üzenetére
Maga a megvalósítás kifogásolható szerintem RAGE esetében. Többször kifejezték fejlesztés során, hogy elsődleges cél konzol volt, továbbá ott a memória elérése lényegesen gyorsabb. A többek közti "villanások" okozója ha jól emlékszem. Bár nekem bajom nem volt vele. UE3 semmivel se "jobb" textúra streamelés terén.
mobal,
-
kriszpontaz
veterán
Na most akkor kíváncsi leszek hogy az új Wolfenstein - New Order ami a R.A.G.E. motorjára fog épülni hogy is fog muzsikálni.
A Gamestar szerint is idTech 5 motor, de én istenigazából az új Doom-ot várom már. Az első résztől játszom vele, a 3. nem jött be...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz kriszpontaz #11320 üzenetére
Fejlődött a hardver, volt idő a hibák kijavítására. Kíváncsi leszek én is. Sokan szidják az id-t a Tech 5 miatt, de azért ne feledjük el John Carmack munkásságát.
mobal,
-
fcbarca
őstag
Vessetek egy pillantást a gépemre(adatlapomon),szerintetek mi a gyenge pont rajta?mit érdemes cserélnem?
-
MODERÁTOR
Az attól függ. Memóriát bővíted azzal biztos profitálsz. Még egy 4 Gb. Szerintem ez így jó, proci - vga kombó egymásnak.
-
ViZion
félisten
válasz fcbarca #11328 üzenetére
Full HD-nál -játéktól függően- azért már lehetnek bajok. Ha képes vagy kompromisszumokra, akkor még jó lehet ez a cucc egy ideig, némi ram bővítés és egy SSD (ez adna egy lökést a rendszernek, és kicsit azoknak a játékoknak, amit rá telepítesz). Utána szvsz lap+proci+VGA csere a következő, de arról még kár beszélni most, ki tudja jövőre mi lesz best buy.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
-
ViZion
félisten
-
Lacccca87
addikt
Na első patch után már a HD7xxx sem villódznak az árnéykok Metro LL-ben, illetve kicsit gyorsult is.
-
Tamoo
MODERÁTOR
Hangtalan gépet szeretnék összehozni, egy "silent ház" lesz az alap, ebből nem szabadna kihallani egyáltalán a vga hűtését. Táp egy elég halk Enermax és azonkívül csak alacsony fordulatú noctua ventik vannak még bent.
Szóval, amit kinéztem elsőre az a passzív sapphire/asus 7750 30e körül. Viszont most így továbbgondolva sapphire vapor-x-es 7770 csak 3ezerrel drágább. Viszont fogalmam sincs ennek milyen hangja van... relatíve hangszigetelt házból kihallatszana-e. melyik a leghalkabb ventis 7750 / 7770?
-
ViZion
félisten
Jó a Sapphire, nekem GHz ed. OC van. NEM a hűtés a hangos. Cicergősek. Nem okoz bajt, nem hiba, nem garizható. Igazán csak halk konfignál hallatszik, mivel nekem asztalon a fejem mellett a gép, így hallom és sztem zavarni fog Téged is. Nem tudom másnál milyen, de sok Sapphire cicergős, amikor új volt és azt hittem hibás, akkor keresgéltem.
-
dragonfx
veterán
na megnéztem bf3 4msaa 16 anizo 1920.nekem olyna 30-35 körül van.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz ViZion #11338 üzenetére
Jelenleg is cicergős kártyám van, de csak terhelés alatt csinálja. Ha játék közben van némi hangja a gépnek az nem érdekel. De zenehallgatáskor, filmezéskor ne legyen semmi.
Ezt néztem ki. Ettől van halkabb 7770? Bár lehet maradnom kellene a passzív 7750-es elképzelésnél, az a biztos.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
Akkor OK, csak terhelésre csinálja. Vapor nagyon jó!
-
ViZion
félisten
Ahogy írtam: nekem a cicergés hallatszik, nem a venti. És az enyém nem vapor, hanem az egyel kisebb. Másrészt akkor inkább a 7850 passzív, 7750 passzív sztem játékra nagyon szerény -mondjuk nem írtad, h játszanál. Passzívhoz jó ház szellőzés sem árt, nem tudom mennyi ventid van amúgy.
-
kriszpontaz
veterán
válasz kriszpontaz #11344 üzenetére
Hozzáfűzném hogy a High beállításokat a képen kisebb pályákon Ultrára fel lehet venni. A nagyobb pályákon marad High beállításon.
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz ViZion #11345 üzenetére
Évente 1-2 címmel ha játszom, szóval van hogy hónapokig egy percet se. Kártyát is jelenleg csak a hdmi kimenet miatt cserélek, mert a mostanin nincs.
vapor-x-es 7770 lesz, eldöntetett. Valószínűleg már ezzel is proci limitem lesz. Egy darabig még húznám a teljes konfig cserét.
Köszi a segítséget Neked is és Eagle16-nak is!
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz kriszpontaz #11349 üzenetére
Mikor én vettem még nem volt Vapor itthon sajna. Türelmetlen voltam, nem bántam meg így sem, jó VGA ez (amire én használom).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest