-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
aProPeti87
aktív tag
válasz MrBrook #12100 üzenetére
Néztem a fórumot de sajnos nem sok mindet értek angolul ,feltettem a 13.4 es drivert 1 meccs végig ment gond nélkül majd következő vége fele megint befagyott és leállt Úgyhogy megint tanácstalan vagyok nem tudom hogy videó kártya okozza e a problémát . Volt egy ram cserém kb 2 hete 2x2GB kingston hyperx et 2x4GB G.skill ripjawsX re, de viszont nem volt vele gond mem tesztel néztem , lehet ez lesz a ludas ?
[ Szerkesztve ]
Isten lustának teremtett, én pedig nem akarom romba dönteni a terveit...
-
ot93
senior tag
Hellósztok!
Vajon a sapphire hd7770 1gb kártyámnál a dxdiag miért csak 717 mb-ot ír?
/Windows7 x64, asrock b75 Pro3, intel i3 3220/
a válaszotokat előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
CRF300L
-
ot93
senior tag
válasz Dark KillerX #12109 üzenetére
Ok, ma nem biztos hogy megtudom nézni, de holnap megnézem (most is telefonon vagyok)
CRF300L
-
dragonfx
veterán
-
kisza25
félisten
válasz dragonfx #12118 üzenetére
alap, mindjárt nézek egy tuningot is,
az a két inteles kapcsoló mit tud? mert nekem intelem van
ha a proci miatt érdekel ennél a játéknál nem nagyon számít 25-30%-on van csak terhelve
más: mikor indítom GRID 2-őt 2600FPS-em van és sípol a kártya mint állat, másnál is van ez a jelenség?[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
LadaLord
aktív tag
-
kisza25
félisten
válasz Atesz1978 #12128 üzenetére
ezt használom most
és az miért olyan elkeserítő?
nekem mondjuk 37 20% ventivel, de most nézem RAM beakadt 6000Mhz-en[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Atesz1978
senior tag
válasz kisza25 #12130 üzenetére
Gondolom variál az órajelekkel és ezért változik a hőmérséklet! A 7770 OC-m sokkal hűvösebb volt alapon én abból indultam ki! Akkor lehet hogy felrakom azt amit te használsz ha már nálad bevált! Én ezt raktam fel egyenlőre!
[ Szerkesztve ]
Atesz1978 felhasználónak 28 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!
-
dragonfx
veterán
válasz kisza25 #12127 üzenetére
4 fps.sel jobb minden értéked csak.ez egész elfopgadhatóa kis 7770től.
amugy agytépés a játék a kontroll egy zsák kakát ér. .már a season4be vagyok.de agybaj minden verseny.kilökdösnek.meg a gép érdekes mod más sebbeségekkel halad versenybe még drift nélkül is amit persze te nem tudzs kivitelezni.
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Atesz1978
senior tag
-
benvolio
őstag
Sziasztok!
Most vettem egy Asus HD7790-DC2OC-1GD5 kártyát és eddig nem valami jó.
Folyamatosan leugrál 0%-ra a GPU használat játék alatt, de egyébként is. Ez mitől lehet? kép
Az Aida64 érzékelő pedig nem látja. Miért?
Üdv! -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.