- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz FollowTheORI #13050 üzenetére
pedig nem eszik ám olyan sokat, ahhoz képest hogy 6 magos.. Nekem a teljes gép az FX 4GHz-en alapfeszen és 7850-el idleben 50W-ot, terhelve pedig 175W-ot eszik! Szóval igen, sajna kihalóban van de jó kis proci, csak hát ugy néz ki nem is sok az olyan game ami ki is használja a benne rejlő erőt..
-
katt777
félisten
válasz tailor74 #13045 üzenetére
Skyrim és Oblivion is simán megy 100% GPU-használattal. Egyébként ott a DX9 miatt alacsonyabb, de, mint írtam régebben, mindkét játéknak fel lehet javítani a grafikáját, főleg az Oblivion-ét, és a multithread támogatást sem árt bekapcsolni.
Bici: A kikapcsolt.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
fLeSs
nagyúr
Üdv people!
Nekem csak annyi lenne a kérdésem, hogy egy A4-5300/6300 elviszi-e a TF2-t 1920x1080-ban?
Előre is köszi a választ!
"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
kopidoo
senior tag
5800k/6800k + 7790 kombóval milyen fogyasztást mértek?
Idle és full load (prime+furmark) érdekelne, valamint csak CPU és csak VGA terhelés.[ Szerkesztve ]
-
isti101
tag
udv
AMD Vision A4-5300 3.4GHz box, van ez a proci , csere által elég jól jutnék hozza, szerintetek milyen alaplap és főleg milyen videokarival kellene összetegyem hogy jól menjen, crossfire re gondolok tehát a prociba épített video es a dedikált videokari összeadása, bocsi ha hosszú voltam, meg nem volt ilyen rendszerem tehát kicsit új nekem.
alaplap, milyen volna jó
videokarim most van egy 6670 es asus direct x 11 es ddr5,. EAH6770 DC/2DI/1GD5
koszi szépen. -
patomi
őstag
válasz isti101 #13058 üzenetére
Szerintem a 6770 nagyon sok mindenre elég játékban is a mai napig is. De talán a kicsi A4-5300 kevés hozzá.
Meg max Dual Graphics lehet.[ Szerkesztve ]
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
isti101
tag
és melyik típusú amd proci beépített videója kapcsolható össze egy dedikált vga val?
AMD Vision A4
esetemben a 6770 es el[ Szerkesztve ]
-
patomi
őstag
válasz isti101 #13061 üzenetére
A te procidban 7480D van szvsz ezzel nincs dual graphics.
-
isti101
tag
Radeon HD 7480D, kb milyen dedikált nak felel meg a prociba épített videó?
-
veterán
válasz diablo1984 #13063 üzenetére
6770-el egyik igp sem társítható. A 6670-esre gondolsz szerintem.
(#13064) isti101: A4-5300 teszt
Még néhány játékteszt.Egyébként milyen procid van most? Csak mert lehet nem is éri meg a csere. Önmagában meg elég kevés játékra az A4-es. A legerősebb APU-k sem hozzák a 6770-es teljesítményét, dualgraphics-ban sem. Szóval inkább egy erősebb proci.
[ Szerkesztve ]
solfilo
-
veterán
válasz diablo1984 #13066 üzenetére
A 6670-es igen, de az EAH6770 DC/2DI/1GD5 az nem sajnos.
[ Szerkesztve ]
solfilo
-
patomi
őstag
válasz solfilo #13067 üzenetére
Valamint a hátrányokhoz lehet még sorolni a Crossfire hiányát, ezt a processzort nem lehet párosítani HD 6670/6570/6450 kártyákkal.
A cikk végén mentegetőik amit írtam ezzel a procival nincs DG. (bár nem CF. még mindig)
[ Szerkesztve ]
-
isti101
tag
ok, értem, egy közepes alaplapot amiben van 4 foglalat memo hely tudnátok ajánlani.
proci jelenleg ez lesz AMD Vision A4-5300 3.4GHz box
de jo lenne olyan alaplap amibe később tudnék tenni egy A 8 ast vagy egy A 10 est, semmi gond nélkül. -
félisten
Szia fLeSs!
Ha biztosra akarsz menni, akkor inkább egy A8-as modellt keress.
Aprón szerintem jó áron találsz, pl.: A8-5500, 65W, több mint két év gari.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
laca500
aktív tag
válasz AxBattler #13074 üzenetére
Sziasztok!
Valaki megtudná mondani mi lehet ennek az olcsóságnak a hátterében?
[link]
Ne értsetek félre, nem az a baj, hogy olcsó! Inkább azt kéne tudni, hogy mi lehet a háttérben, vagy esetleg valami eltérő proci lehet mint a máshol árultak? Én nem tudok különböző darabokról.Alaplap: MSI X470 GAMING PRO CARBON + VGA: EVGA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X FTW3 Ultra + CPU: Ryzen 7 5800X + RAM: G Skill Aegis F4-3000C16-8GISB 16GB kit + SSD: Samsung NVMe 970 EVO + Táp: Cooler Master V750 Gold V2 + CPU hűtő: Be Quiet DARK ROCK PRO C1 + Ház: Be Quiet Silent Base 802
-
-
laca500
aktív tag
válasz Dadpool #13080 üzenetére
Köszi.
Azért egyet megpróbálok elhozni!(#13081) Kroni1
Egyébként a 6600K nem 29 hanem csak 24,3K.
Mondjuk ez azért máshol tényleg van olcsóbban is!Alaplap: MSI X470 GAMING PRO CARBON + VGA: EVGA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X FTW3 Ultra + CPU: Ryzen 7 5800X + RAM: G Skill Aegis F4-3000C16-8GISB 16GB kit + SSD: Samsung NVMe 970 EVO + Táp: Cooler Master V750 Gold V2 + CPU hűtő: Be Quiet DARK ROCK PRO C1 + Ház: Be Quiet Silent Base 802
-
rsay
csendes tag
Sziasztok kérdésem az lenne hogy az A10-6790K melyik alaplapban működhet, mert a gyártói oldalak nem jelölik ezt a processzort az ajánlottak között..
Köszi! ÜDV!
-
félisten
Sziasztok!
Valahol olvastam olyat, hogy a Richland procikat BIOS-ban le lehet korlátozni 35W-os TDP-re.
Erről sem a gugli sem a BIOS-om leírása nem mond semmit.
Létezik ilyen, vagy csak álmodtam?
Ha igen, akkor hol tudok erről olvasni, milyen feltételekkel műxik?Kössz!
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
-
-
Kroni1
veterán
válasz Findzs #13093 üzenetére
én se láttam ilyet a G1.Sniper biosában, de ahogy mondod, könnyű alulfeszelni és akkor máris megvan a kellően alacsony fogyasztás és melegedés. Én egy 6600k-t teszteltem külső VGA nélkül, alapfeszen, turbo off és beállítottam 4GHz-re, így Idle 28W-ot, Dirt3 alatt pedig 100W alatt kért a teljes gépem a táptól!
-
katt777
félisten
válasz konci79 #13095 üzenetére
Ha bekapcsolod a turbót, drasztikusan visszaesik a gép teljesítménye. Honlapomra tettem fel tesztet, ott is látni: Az A6800K gyárilag hivatalosan 4.1-4.4GHz (mellesleg nem is megy 4.3GHz-en sem), és így szignifikánsan lassabb, mint simán csak fix 4.0GHz-en (és emellé a feszt is simán le lehet venni max. 1.2V köré). Végeredményben spórolsz, és még a teljesítmény is nagyobb lesz, ha a turbo-t kihagyod. AMD-nél kevés nagyobb parasztvakítás van, mint a turbó.
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):