- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi 007
Közösségépítő
válasz kopidoo #13394 üzenetére
Minden lejátszóból a legújabb van fent.
Újabb hibajelenséget is produkál.
Elsőnek Windows 8 alatt majd most Windows 7 alatt is elszáll kék ablakkal.
Most is csak úgy tudok írni ha csökkentett módba nyomulok hálózattal.
Sajnos így nem akarja a mobilom látni így fel se tudom tölteni a kék ablakos fotót de atikmpag.sys-re hivatkozik.
Még azt se lehet mondani hogy túlmelegszik mert 36 fok felé nem nagyon megy.
Szerintetek APU hiba lenne?[ Szerkesztve ]
-
Johnie
tag
válasz Milo629 #13401 üzenetére
Költségkímélés szempontjából. Lehet, hogy el tudja így cserélni ráfizetés nélkül 2 modulra. És így ingyen tapasztalná mi a különbség a Single és a Dual Chanell közt. Ha megelégszik a teljesítménnyel akkor nincs további ráfordítás. Ha nem elég a teljesítmény, akkor februárban vesz egy 7790-et. Jobban járna mintha megtartaná a mostanit és venne + pénzért még egy ugyanilyent , aztán majd februárban még egy 7790-et is...
Intel i5 4460, Xigmatek Loki 963, AsRock H97 PRO4, 2x4GB HyperX 1600MHz, Kingston 120GB SSD, Samsung 500GB HDD, Samsung ODD, Radeon HD 7770, FSP Hyper 600W, Cooler Master Elite 330.
-
Sleek
senior tag
válasz konci79 #13404 üzenetére
Nem vagyok nagy játékos. Egyedül az Euro Truck 2 szimulátor van a gépen.
Más játék nem nagyon köt le.
Szóval nem vagyok az a hű de nagy játékos.
Meglátom mi lesz a plusz 4 giga rammal. Ha nem megy veszek egy videó kártyát.[ Szerkesztve ]
<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
Dany007
veterán
válasz Kurosava #13418 üzenetére
Ezen egyébként én is elgondolkodtam.
Még idén tavasszal vettem FM2-es lapot A10-5800k-val. Asus F2A85-m deszka. Mégcsak nem is csúcskategóriás. Mégis dupla PCI-E foglalata van. De minek? Mit tegyek bele CF-be? Két 7750-est?:S Akkor már inkább egy 270X-et azt még elbírja a proci talán... Nem igazán látom értelmét, de tény, hogy nekem is olyan lapom van. -
Razermazer
őstag
válasz Dany007 #13419 üzenetére
Lényegében mondjuk pciexpress-es ssd-t, tv-tunert, digitalizáló kártyát, hangkártyát. Én ezeket tettem bele kivéve az ssd-t. Nekiláttam vhs kazettákat digitalizálni, nehogy az enyészeté legyenek.
Ezért adtam el én is az itx-es apus alaplapomat, mert azon ezt nem tudtam megtenni. Így legalább kivan használva a sok sín.
Akinek ugye nem kellenek ezek az eszközök az sajna megvan lőve. Ha nem raknának rá semmit akkor nem is ennyibe kerülnének ezek a lapok. Erre jó példa az ecs lapok, na ott aztán csak tényleg a szükséges van rajta, de az isten is mentsen tőlük(nincs is amds vonal). Szerintem jó alternatíva lehet még a biostar, most nézem hogy az is tele van és 25k így ő sem olcsó, és parlagon hever a sok kihasználatlan sín.Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
Bogyi007
veterán
válasz Johnie #13400 üzenetére
Egy Ps3-am van a konfigom mellett és ha az IGP-vel ezt tudom mindenféle hókuszpókuszok nélkül kihozni a konfigomból (aláírásomban a link), akkor költ a franc videókarira 30e forintot csak azért hogy a játékok többsége FullHD-n mediumot vagy 1600x900-on high grafikát hozzon....
Egyébként sokat dob a DC a konfigon annyi biztos - nekem is 2x2 giga ramom van amit először úgy sikerült a deszkába pakolnom hogy Singleben adódtak össze 4 gigának és úgy játszottam vele. Miután szóltak hogy a fényképeken látták hogy a ramok nem jó helyen vannak átpakoltam őket és a Tomb Raider köszönte szépen az extra löketet és nagyobb felbontással és magasabb Fps értékekkel hálálta azt meg.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
sg22
senior tag
7850k-hoz jo valasztas ez a ram? birna-e ha tovabb huznam, mondjuk 2600 mhzig?
what should I do about this?!
-
dudu5130
őstag
Üdv!
Az A10 6800K-ba épített HD 8670D milyen kártyával van kb egy szinten?
[ Szerkesztve ]
-
patomi
őstag
Ha húzni akarod akkor inkább a trident vagy tridentx széria, ares-ben ugyan azok a chip-ek vannak mint az enyémben (ripjawsx), igaz az enyém 2133mhz-es viszont nem is akar gyorsabban menni... Egyébként biztos jó hozzá, de azért megvárnám, míg pontos infó lesz a memória támogatásról.
[ Szerkesztve ]
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
starpeter
senior tag
Sziasztok!
Van egy AMD Athlon 740 X4 3,2GHZ-es processzorom ami throtingol. Mitől lehet ez? Illetve mit tegyek ellene?
Gépem adatai:
Processzor: AMD Athlon X4 740
Memória: Kingston 2*2GB 1333MHZ
Videókártya: Gigabyte Radeon HD7790 1GB
DirectX-verzió: DirectX 11
Op. rendszer: Windows 8
Alaplap: Asrock FM2A55M-DGS
Merevlemez: Westerndigital 320GB
Tápegység: Chieftec GPS-450AA-101
Monitor: DELL 1908FP (19")[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
válasz starpeter #13428 üzenetére
Hőfokok rendben? tuning van-e? gyárihűtéssel tolod? Sőt..megkockáztatom ha van tuning a csupasz és szerény tápellátó részleg miatt van a jenelség.... Kb ott a vége annak a procinak...70körül..tehát a gond akkor a melegedés...
[ Szerkesztve ]
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
válasz starpeter #13430 üzenetére
Hwinfo..vagy aida kép? bár inkább bios kép kellene..lehet kis allulfeszeléssel lehet rajta javítani..legalább 60ra lekéne húzni...az már barátibb volna..egyébként 73 a max hőfok..ha jól láttam...
Sőt mégjobb! Turbót alapba lődd ki....valszeg az sok feszt is ad..és állíts be mondjuk 1.3V-ot neki 3.2re...ha úgy bootol..és nemhibázik ibt vagy prime alatt...akkor mehet játékteszt is...[ Szerkesztve ]
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
diablo1984
veterán
sziasztok
adott egy asrock FM2A75-Pro4 lap+A10 5800k proci. olyan gond van vele, hogy win alól a 4-es magot valami fullra terheli, de hogy mi azt nem tudom! a többit nem basztatja, csak a 4.et! hol a baj vajon?
-
kopidoo
senior tag
válasz diablo1984 #13435 üzenetére
Ctrl+Shift+Esc = feladatkezelő és itt nézd meg mi visz el cs. 25%-ot a CPU-ból.
-
diablo1984
veterán
válasz diablo1984 #13435 üzenetére
megtaláltam a bibit, valami feladat beragadt és az azt az egy magot megakasztotta!
másik: asrocknál a pwm-es ventiszabályzás hogy megoldott? mert vagy full fordulatot lehet beállítani, vagy target hőt, de full fordulat nem túl egészséges nekem, a target hőnél meg nincs fokozatos fordulat állítás, egyszercsak ráindítja a ventit és kakukk! hogy működik ebben a c&q????
-
kopidoo
senior tag
válasz diablo1984 #13437 üzenetére
Target hőmérsékletet beállítod pl 55°C-ra. A venti fordulatot meg pl. Level 2-re.
Ha túl alacsony a beállított hőmérséklet, akkor szinte egyből teljes fordulatra kapcsolja a ventit. Ha gyári a hűtés, akkor szerintem bármit állítasz be tekerni fog max-on.
Nem gyári hűtésnél pedig ki kell tapasztalni, hogy mi az a hőmérséklet, ahol még elfogadható a hűtő zaja. -
diablo1984
veterán
-
kopidoo
senior tag
válasz diablo1984 #13439 üzenetére
Tudja szintenként emelni, de ahhoz jó hőfokot kell beállítani.
Pl: gyári hűtővel beállítasz 50 fokot, akkor a szinte egyből max-ra teszi, mert az a féndarabka nem képes jól hűteni. De ha van egy jobb hűtőd (TX3/4, 212, stb.) akkor beállítasz 50 fogot és akkor level 2-ről feljebb viszi level 4-5 körülire, mert ezek már sokkal jobban hűtenek. -
-
diablo1984
veterán
válasz diablo1984 #13441 üzenetére
na egy kis bios frissítés meg venticsere és már csak 50 fokig megy level 2-őn a proci!
-
diablo1984
veterán
válasz diablo1984 #13442 üzenetére
jee, CoD Ghosts alatt fél óra múlva is csak 65 fok és csak egy kicsit emeli a fordulatot, nem maxon! kezdem csippantani az asrockot!
-
Stonerice
őstag
válasz diablo1984 #13443 üzenetére
Csak 65 fok
Pénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480
-
diablo1984
veterán
válasz Stonerice #13444 üzenetére
freezer 64 proval 5600k húzva tomb raider alatt 55-60 fok volt!
így ezzel a hűtővel még ez a 65fok is jó szerintem! és a hűtő bár hallható, de csendes, főleg hogy a hűtő full fordulaton olyan légszállítású, hogy 35 fokra is képes a procit hűteni! csak akkor a hangja olyan mint egy porszívónak, de erőre a kondikat lefújná a lapról!(igaz ennek az ára kis fordulaton az, hogy búgó hangja van halkan....)
-
tom570
aktív tag
Sziasztok! van olyan program amivel játék közben lehet monitorozni a processzor és a grafikus mag órajelét?(Pl msi afterburner)
Engem eddig nem győzött meg ez az apu! A régi gépem amit most a fiam nyúz mintha szebben muzsikálna! (Amd athlon64 x2 4800+,2Gb ram,Gt 430 videokártya). Ugyan az a játék u.a. beállítás, az új gépnél 20-30 fps míg a régi gépnél 30-40 fps! Ennyire gyenge lenne ez a rendszer?/Give them nothing! But take from them everything!/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- BestBuy topik