- OLED TV topic
- Apple notebookok
- NVMe/SATA tárolóbővítés az Orico dokkolójával
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
belovary
senior tag
Persze, nem is akarom a döntést bírálni, kizárólag csak a képet nézném! Illetve nézzétek! A keszekusza háttér, a vállából kiemelkedő tartóoszlop vagy mi az, a fejdísz kettévágó ponyva, a szőnyeg, ha jól látom bal oldalt a válla kiégve... Vagy nagyon rosszul közelítem meg a dolgot?
-
zgospel
őstag
válasz belovary #30152 üzenetére
hát figyelj, a berki krisztián is (nem az olimpia bajnok) úgy lett testépítőbajnok vagy mi a szösz, hogy kitalált magának egy kategóriát ilyen-olyan megkötésekkel, és abban a kategóriában persze hogy nyert.
ki tudja hogy ez a pályázat milyen pályázat volt... ha megkötés hogy ne légy tisztában az alapokkal sem akkor abszolút megérdemelt a győzelemhttps://www.flickr.com/photos/zpapa/
-
belovary
senior tag
Akkor jól érzékelem a dolgokat, igaz? Persze, az nem érdekel, hogy milyen pályázat, és hogy ki miért zsűrizett, csak hogy a kép milyen. Jó... mármint az, hogy akkor nem én értettem félre ezt a sok mindent, amit eddig a fejembe gyömöszöltem.
-
*Ropi*
félisten
-
xors
senior tag
válasz belovary #30150 üzenetére
Megnyugtatlak, hogy az a fotós DSLR csoport nekem sem a kedvencem. Az már a röhej kategória ami ott megy. Linkelni nem lehet semmilyen segítő anyagot a netről, mert a kedves moderátorok azonnal törlik. (WTF?) Egyszer még régen a telefonomról készítettem egy képet, belátom nem egy díjnyertes kép, de amilyen stílusban leszólták, és kb 5percen belül törölték (elérte az 5db egy csillagos hozzászólást...). Persze értelmes kritikát nem kaptam rá. A fő baj, hogy annyira sok képet töltenek fel, hogy a jó képek elvesznek a jaj de cuki képek között.
Hogy ne csak offoljak: egy régebbi képem, még kompakttal készült, de manuális beállításokat használva.[link] Vélemény?
-
Fandango
veterán
válasz Telomanikus #30161 üzenetére
Jók lettek, a középső tetszik a legjobban.
-
csabi94
őstag
Mi a véleményetek a képről? Vagy nem üti meg a topik szintjét?
[ Szerkesztve ]
-
Vyndree
őstag
válasz *Ropi* #30162 üzenetére
Köszönöm, remélem nem húztam túl.
HSL-ben hol kellett volna? (Hue, Sat, Lum?) -
válasz csabi94 #30165 üzenetére
Szerintem nem sok, inkább kevés Van a kép közepén egy nagy üres, a szélén meg a tűzijáték. A tűzijáték meg éppen csak belelóg, nem igazán téma. Ki kéne választani, hogy most akkor mi? Parlament, duna, út...?
Keretes szerkezet akart lenni gondolom, de nekem valahogy nem jön át.
Bele lehet venni amúgy mindent, csak máshonna kéne
Mással amúgy nincs gond, expó jó, éles, fények is szépek, csak úgy elveszik a sok fény a képen.Mutogatni való hater díszpinty
-
belovary
senior tag
válasz csabi94 #30165 üzenetére
Igaza van Nesa-nak, mert nem lenne rossz ez a kép, de össze-vissza jár a tekintetem rajta. Nagyon bal oldalon van az egyik fő téma, a másik meg nagyon jobb oldalt... Középen meg szinte üres. De szépek a színek, csak kellett volna adni egy témát, és totál igaz, hogy a kevesebb néha több!
-
Telomanikus
senior tag
Fandango, StefanBraun köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
-
Fotonhámozó
senior tag
válasz StefanBraun #30170 üzenetére
Ha már döglött a légy, felravatalozhattad volna karácsonyfaizzóval, mint ahogy én tettem az orrszarvúbogárral
A farkas imádott olvasni, zabálta a könyveket. Ezért ette meg a nagy i-t és a piros k-t.
-
m3ss
veterán
-
xXxian
senior tag
válasz Fotonhámozó #30174 üzenetére
Ez (is) tök jó!
De az komoly, hogy 650D+kitobi, f8-on..?
Eladó ASUS RT-N53 Router (9k)
-
StefanBraun
aktív tag
válasz Fotonhámozó #30174 üzenetére
Hát most tévedtél Miért gondoltad hogy döglött? Ez bizony úgy kavart jobbra balra mint a szél Mire elkészült ez a kép órákig kellett követnem
-
-
Noddy
senior tag
Nagyon jó lett. És érdekes, hogy nem régen volt itt egy másik legyes kép és ott azt kritizáltam, hogy nem jó, hogy középen van. De itt pedig éppen az a jó hogy szimmetrikus és középre van helyezve, az ember szépen elbambul a kitinpáncél és szőrök részletességében. Talán annyi, hogy álló helyzetben jobban adná magát egy picit szűkebb rekesszel, hogy több részlet éles legyen...
[ Szerkesztve ]
Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
-
belovary
senior tag
Jó! Áruld már el, ha ez a "dög" össze - vissza kavart, akkor hogyan csináltad ezt a képet? Ne irigykedj, tessék megosztani!
-
Fotonhámozó
senior tag
-
Fotonhámozó
senior tag
válasz StefanBraun #30177 üzenetére
Akkor ezt benéztem. Élő légy esetén nem szokás az alsó nézőpont . Üveg(asztal) alulról?
A farkas imádott olvasni, zabálta a könyveket. Ezért ette meg a nagy i-t és a piros k-t.
-
StefanBraun
aktív tag
Köszönöm és örülök hogy tetszik a kép ! Eredetileg álló formátumban volt de mikor elfordítottam nekem úgy jobban tetszett...jobban adta úgy magát valahogy. Állóban nagyon szűk volt.
belovary : úgy csináltam ahogy írtam rohangált össze vissza én meg mentem utána Egyszercsak rámászott egy műanyag lapra ami áttetsző volt. Rövid záridő kb 50 kép és ennyi
Fotonhámozó : hát szokás nemszokás de én direkt úgy akartam ahogy nemszokás mert gondoltam így érdekesebb lesz Na meg persze így nehezebb is volt
Köszönöm mindenkinek a véleményeket !
[ Szerkesztve ]
-
Colonel993
senior tag
Szörnyű ez a macska élet... egész nap aludni kell.
Kivétel; mikor enni és .... -ni...||| NE kérdezz, mert a végén még valaki válaszol! ||| ThinkPad & Nikon user ||| Samu s8.4 LTE RulezZz "Mikor 2 hónap elmélete vitatkozik, 8 év tapasztalatával..." - :") -
-
csabi94
őstag
Szerintetek mi az ami belefér a képek szerkesztésekor? Igazából csak a magam szórakoztatásáért fotózok, és fel szoktam tölteni fb-ra a képeket, hogy az ismerőseim is megnézhessék. Viszont van most pl. egy kép, amin tiszta fekete az ég, és bevágtam arra a részre egy régi képemből a csillagos eget. Viszont ezek után nem tudom, hogy feltöltsem-e, mert nyilván odaírnám, hogy szerkesztett kép, de nem akarom, hogy azt gonolják rólam, hogy a többi kép is az.
-
updog
őstag
Sziasztok!
Már régóta szemezek a topickal, úgyhogy kezdetnek mutatnék is egy képet Jöhet hideg, meleg, köszönöm!
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
Fandango
veterán
Üdv a topicban! A képed elég jó, nincs kusza háttér, a lepke nagy része benne van a dof-ban, az hogy középen van itt szerintem teljesen megfelelő, összességében rendben van.
StefanBraun: sikerült megint egy jót alkotnod, a kukucs meg kifejezetten megmosolyogtató a képhez.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
quby
őstag
válasz copass #30110 üzenetére
Gondoltam keresek egy könyvet az alapokról. Rátaláltam erre a posztra, letöltöttem a könyvet és mikor megnyitom.... Ez a könyv 30 évig volt az ágyam felett a polcon (apám fotózott) és soha le nem vettem. Pedig minidig is érdekelt a fotózás...szal...nekem is megvan...
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest