-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumk1
addikt
Tetszetős darab, nagyon bejönnek az ilyen "ipari" képek! Mondjuk a 16:9 szerintem is jó lenne neki, tetejéből simán lehetne nyisszantani.
Két helyszín nekem is rajta van a bakancs listámon, de idő híján eddig mindig elmaradt. Az egyik a mátrai erőmű lenne, a másik pedig egy éjszakai százhalombattai finomító.http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
Noddy
senior tag
válasz matyi012345 #30302 üzenetére
Az megint más kérdés, hogy a valóságban soha nem fogod ilyennek látni, mert ezek "mű" képek. Picit ez az emberek jótékony becsapása, olyan mint a tündér mese, szép és oda vágyik mindenki, de nem létezik, vagy legalábbis a valóságban nem úgy néz ki. De valóban jó benne gyönyörködni, szép Földünk van
[ Szerkesztve ]
Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
-
-
MC Pite
veterán
Akkor a 'helyszínen szebbnek/fejben másmilyennek láttam' kategóriában még egy erőtlen próbálkozás mielőtt törlődik; hátha... Harry Lester (?)
A parkban feltöltődős hangulat helyett kicsit morbidabbra véve a figurát... Tudom, matrica, de azzal akkor foglalkozok ha érdemes...[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
dui
aktív tag
Üdv!
Egy friss timelapse fotó.[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
csak a fogalomzavar elkerülése végett
szerintem hosszú-expós fotóra gondolsz.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Muerte68
addikt
válasz StefanBraun #30297 üzenetére
nekem nagyon tetszik
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
delibab
senior tag
Sziasztok,
Egy gyors kérdésem lenne : hogy tudok a legegyszerűbben, leggyorsabban raw-ból jpg-t konvertálni??? A nyaralás képeit szeretném konvertálni 1:1-ben. jó lenne valami olyan progi ami jó jpg-t köp ki magából... PS-ban tudok ilyet?
Bocs, ha hülye a kérdés!
" Csak a puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot... “
-
delibab
senior tag
Óóóóó, elnézést, most látom, hogy elnéztem a topicot... ezerbocs
" Csak a puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot... “
-
Fandango
veterán
-
MC Pite
veterán
-
Fandango
veterán
válasz MC Pite #30325 üzenetére
Igen nekem is ez jutott eszembe, igy par nap utan eloszor megnezve a kepet, miert nem guggoltam le.
Pite verzioNovics: alloban valahogy nagyon nem adja nekem, mindig keresem a kep ket szelet, hianyerzetem van ha ugy vagom
[ Szerkesztve ]
-
válasz Fandango #30327 üzenetére
Állóban szerintem sem adná, de nekem a Pite féle is púpos kicsit (mondjuk az eredetinél valamivel jobb), de meg nem mondom, mitől. Egyik sem rossz, csak valamiért nem kerek.
Saját hasonlóimmal se tudok mit kezdeni általában... Azokkal is így érzem[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
belovary
senior tag
Hali!
Próbálkoztam egy panorámával... korábban írtam, hogy mit szenvedek vele... Nem tudom, hogy milyen lett a végeredmény, úgyhogy ne kíméljetek!
Közben okultam panorámafotózásból, felvilágosítottak, hogyan is kéne ilyet. Ha minden igaz, akkor gyorsan kell, és ha szépet akarunk, akkor nem csak oldalra kell 2-3 képet, hanem felfelé is mozogva, hogy minél több maradjon a képből...
-
-
Fotonhámozó
senior tag
-
Fotonhámozó
senior tag
válasz Fotonhámozó #30340 üzenetére
Valahogy így:
+ kiszedném az ember feje fölül a táblát és JF sarokból a belógó ágat.
A farkas imádott olvasni, zabálta a könyveket. Ezért ette meg a nagy i-t és a piros k-t.
-
Fandango
veterán
válasz Fotonhámozó #30341 üzenetére
Koszi, tetszik az otlet.
-
Big-Lacos
aktív tag
(#30335) erzol
(#30338) MC PiteKoszi
https://www.flickr.com/photos/biglacos/
-
Novics
senior tag
válasz Fotonhámozó #30341 üzenetére
Én is valami hasonló állóra gondoltam, nem feltétlenül a megszokott oldalaránnyal.
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
belovary
senior tag
Szasztok!
Értékelek... Mintha zsűritag volnék... (nem mintha sokat érne a véleményem... )
@Fandango: Valamiért nekem az első jön be, a hosszú peron behúzza a képbe a tekintetem... Szóval lehet nem okés a bal és jobb oldal teljesen, de valahogy nekem kell ez "hosszú peron hatás!"
@StefanBraun: Te kész vagy! El tudom képzelni, hogy mászkálsz össze-vissza ilyen dögökre vadászva a géppel... Technikailag nem szeretnék hozzáfűzni semmit, mert nekem bejön! Mint egy gizda... "vidd a franca a képemből azt a vackot, vagy összekeverem a fogaid!"... Ez a fej, kész...
@erzol: Szép, de valahogy én is próbálgatnám az utómunkát, mert olyan érzésem van, hogy valahogy máshogy kéne... De lehet, hogy így a legjobb.
@Big-Lacos: Második tetszik! Jó meglátás...
@MC Pite: Technikailag most tudom, hogy lehetne írni pár dolgot, legalábbis amiket sok-sok kép kiritikája a alapján okultam, de szerintem engem nem érdekel... Mivel ez a tekintet eléggé magával ragad, nem érdekel mi van a képpel. Tetszik! A kép is...
És a végére akkor ti jöttök :
[link][ Szerkesztve ]
-
-
Real_Necro
veterán
válasz belovary #30336 üzenetére
Maga a táj káprázatos, tavasszal el kellene jutni oda párommal, lassan neki is állok szállást keresni a környéken.
Az ég jobb és bal oldalán a kék ég nekem furán eltérő. Kicsit olyan, mintha más WB-al lőtted volna, esetleg szelektíven húztad volna rá. Ugye nem auto-n volt? Bal oldaláról még hiányolok egy kis zöld dombos/hegyes részt, valamint jobban kiemelném. Egyébként meg irigyellek ezért a látványért.[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
belovary
senior tag
válasz Real_Necro #30348 üzenetére
Az igazság az, hogy relatíve sokat kell csesztetni utómunkánál. Természetesen nem automata módban lőttem, szerintem nem is volt a gép még azon soha... Ott álltam a helyszínen, és mondom gyorsan készítek egy panorámát, de még sosem csináltam, nem is néztem utána. Fogtam dirr, durr... Nem akartam sok időt eljátszani vele, mert mondom inkább koncentrálok a "sima" képekre. Igen, fura az ég, de élőben is ilyen volt. Több kép is készült, és mindegyiken ilyen külön-külön is. Túl sok volt a napfény a bal oldalról.
A bal oldalról hiányolsz valamit? Nem a jobboldalról? Így is van szelektíven rajta szín, nem akartam hogy feltűnően látszódjon már a zöld, meg az útómunka. Köszi a véleményt. Akkor ez úgy néz ki, hogy nem annyira sikerült, bár olyan érzésem is volt. Legalábbis a hozzászólásodból, mert azt sugallja, szép szép, de ezt nem így kéne...
-
Real_Necro
veterán
válasz belovary #30349 üzenetére
Auto WB-re gondoltam, nem auto mode-ra. Panorámánál én át szoktam lőni felhősre és úgy lövöm végig. Akkor nem mászkál WB.
Balról azért hiányoltam, mert jobbra a hegy felhő páros számomra már egyfajta nyugalmat sugall és nem annyira kiugró, mint azok a zöld dombok, melyeket a felhők "nyaldosnak". Egyébként így is lélegzetelállító.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Androidos tablet topic
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mercedes topic
- Suzuki topik
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...