Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • VágniValó

    addikt

    válasz goodboy007 #16653 üzenetére

    Persze hogy minden normál helyen heterogén a csapat (engineer/vuln management/threat Intel háttér bármi). Ha tegyük fel valaki jelentkezik X helyre és akár írásban, de méginkább kamerás interjún beköpi hogy ezzel vagy azzal "nem vagyok hajlandó dolgozni"...azért na. Én is kritikus vagyok (nem is akár hogy) az általános munkáltatói attitűddel a piacon(nem kell sokat lapozni ennek bizonyítására a topikban), de ez nem azt jelenti hogy mindenféle stílus megengedhető a jelölt esetében.

    Spec a Linux nekem se szívem csücske, de amitől a falnak megyek az a Qualys scanner, és ezt így ennyiben is hagynám indoklás nélkül (tényleg bármelyik másikat szívesebben szinte felüdülésként nyitom le ehhez képest).
    Ha viszont én jelentkeznék egy pozira, vagy engem keresnének meg és kiderülne hogy a munka pár százalékában ezt kéne használni, akkor se köpnék be ilyen stílust, max vennék egy nagy levegőt. Az a baj, hogy már kezdek holmi munkáltató védő kis cégkatonának tűnni a kommenteim miatt, holott ez a fogalom nem hogy távol áll tőlem, de még csak nem is egy bolygóra tartozik velem.
    Több fő esetén persze, tök jó hogy vannak dedikált emberek akik X-t vagy Y-t szeretik, de egy területre egyébként nem lehet csak egy ember házon belül. Azt állítólag " operational risk"-nek hívják.

    "Fuck the Kingsguard, fuck the city....Fuck the king!"

Új hozzászólás Aktív témák