- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
usza
tag
Üdv!
Arra az esetre, ha még jár erre valaki, feldobnék egy kérdést. Adott egy AN7 lap. Működteti valaki 512Mb-os Goodrammal? (GR400D64L3/512) Az említett modul, a7n8x-ben kifogástalanul működik...
Köszi!
HACCP készítés, oktatás, élelmiszeripari üzemek technológiai és higiéniai tervezése, akár teljes körű ügyintézéssel, gyártmánylap készítés, tápérték számítás, allergén tartalom meghatározás, stb.
-
usza
tag
Köszi, közben megodódott, csak egy ram foglalat működőképes valamiért...
Mi lett a masináddal? (#851)
[ Szerkesztve ]
HACCP készítés, oktatás, élelmiszeripari üzemek technológiai és higiéniai tervezése, akár teljes körű ügyintézéssel, gyártmánylap készítés, tápérték számítás, allergén tartalom meghatározás, stb.
-
usza
tag
Jó kérdés, így vettem. A rögzítőpöckökből is egy törött volt. SOS-ben kellett egy 462-es deszka... így jártam. Viszont kifogástalanul, megbízhatóan működik, attól eltekintve, hogy egy jó fajta, másban 200 MHz. FSB-n ketyegő barton, ebben 173 fölé nem akar menni. Csak a minden6ó tudja miért...
-
D.Orion
veterán
Üdv! Kéne némi help!
Keresem a N24AAC18.bin vagy a N24AAC18-R2.bin bios. Ha valakinek megvan, akkor pls dobjon egy pü-t. Neten már sehol nem találom és nagyon kéne.
-
D.Orion
veterán
333MHz-en sem tudom stabilizálni, ezért kéne ez a bios. Nem a teljesítmény miatt akarom, hanem csak úgy a tuning miatt. Van a lapban egy MBarton ami 1.469V-on tudja a 11x200-at. Ezért akarom melléje ezeket a ramokat, hogy végre kihajtsam a procit és megtudjam hol a vége. Ha szép eredményeket produkálna még cikket is írhatnék belőle.
-
usza
tag
-
kircipeti
senior tag
Udv!
Hatha meg benez ide valaki. Ez az alaplap tamogatna egy Athlon 1.4GHz (Thunderbird) procit?
-
FlasH-BacK
senior tag
-
kircipeti
senior tag
válasz FlasH-BacK #869 üzenetére
Hello!
Kozben kiderult, hogy megy benne szepen. Tudom en, hogy az jobb lenne, de telen jol fog jonni, ha felfuti a szobat a kis aranyos Kaptam az alaplap melle egy Thorton magos procit is, legfeljebb bevetem majd azt.
Az eredmenyekrol majd beszamolok, ha osszeallt a gep.Egyebkent van meg itt AN7 tulaj?
-
kircipeti
senior tag
Ha mindharom foglalat hasznalatban van, akkor lekorlatozza oket DDR333-ra? DC mukodik ezesetben?
-
FlasH-BacK
senior tag
-
kd
aktív tag
Valaki valahová feltudná tölteni a laphoz kapott progikat? u guru, adflash, stb Jólenne mind két cd tartalma. Sajnos csak döglött oldalakat találok és nem lehet letölteni.
JAJA DE MI HAJCSA
-
IDZ
tag
ha valakinek van ilyen lapja budapesten dobjon már egy mailt
kösziGigabyte GA-990FXA-UD3 | AMD FX-8150 | 16GB DDR3-1866 | AMD Radeon RX Vega 56
-
MPowerPH
félisten
Remenytelen, de megprobalom. A laphoz keresek moddolt BIOS -t. Neten az eddig talalt linkek halottak, hatha valakinek eppen azzal fut a lapja. TicTac fele kellene, ezek kozul valamelyik.
N24AAC18-R2-CPC.zip
DE8CPC2TDon't Tread On Me
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte aorus b450M io shield is megvan ! egyik legolcsóbb am4 alaplap
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 CL16 3200MHz (F4-3200C16D-16GVKB)
- GIGABYTE GA-H87-D3H Alaplap 1150
- CL14 -es Időzítés Ryzenhez - 3600Mhz - 64GB (4X16GB) G.SKILL Trident Z Memória DDR4 -
- ASUS ROG STRIX B660-F GAMING WIFI, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest