- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guszti
aktív tag
Hmm...
Nem igazan ezt kerdeztem, jelen pillanatban nekem nem a venti fordulatszamszabalyzas lenne a lenyeg, hanem, hogy feszultseget tud-e ugy allitani ez a szaros guru automatikusan pl ugy, mint ahogy a speedfan az FSB-t?
Az meg, hogy ki reszesiti elonyben a szoftveresen allithato fordulaszamszabalyzast, es ki a hardverest, az megint mas tema.
A kerdesem meg mindig all a tobbiekhez!!!! -
naksys
senior tag
lecserélte már valaki az AN7 iszonyú NB-hűtő ventillátorát pl.egy passzív bordára?nálam ha leveszem 5V-ra akkor felmegy 45-47 fokra is.ha tennék rá bordát venti nélkül biztos jobban megugrana,de vajon mennyire bírja ezt,ill.mennyi lehet az a hőmérséklet amin még nem sül szét az nforce2?
-
Allien
veterán
Nálam 2 XP van fent. Szvsz, telepítésnél a Sata-s vincsire rakd a Wint, és kész! Így nem megy? Ha van bőven helyed, akkor esettleg rakd fel először a Pata-ra, és utánna a Sata-ra (2x telepíteni). Hátha így jobban tetszene neki.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
-
D.Orion
veterán
Üdv, minden kedves AN7 tulajnak, nekem is ez van 2500+os Barton lockmentes szalad benne efektive 2300MHz-en 512/400-as PQI RAMmal
Jah volna egy apró, jelntéktelen problémám, ha állítok valamit BIOSban a procival kapcsolatban akkor elmentés után kibasz egy piros kis albakot amibe az van beleírva, hogy a IOSban nincs elég energia a változtatások elmentéséhez, ez miért van ? Pedig elmenti és full stabil a rendszer(sok 3DMark05 meg csomó DOOM3 és egy qurav fagyás se) !köszike a választ előre is. -
tomcsi23
veterán
-
HM21
tag
Nah ok, akkor nekem is van egy kérdésem :
Nem műx az OC Guru... ha próbálom állítani az órajelet, csontra fagy a gép. Feszültséget azt engedi állítani, de akár 1 MHZ FSB emeléstől vége van...
Olvastam hogy a biosban a procinal full gyári értékeit kell megadni, és akkor megy a móka, de nálam akkor is fagyi van.
A bios az original ami a lapban volt, az OC Guri az 1.21 -es verziójú. Ötletek?ÜDV : HM21
-
D.Orion
veterán
Köszike! Egyik nagy ''angol tudós'' barátom mndta, hogy azvan kiírva, de most elővettem a fejemből én is az alpfokú angolt, meg a szótárt és tényleg
-
D.Orion
veterán
Nah mi a manó?? Tudom kis zöld ízé! hogyhogy nem ír ide senki? Nincs semmi baj a lappal<ebben az esetben megbocsátok
-
-
Biaggio
őstag
Nem indul
Gépfejlesztés, csak alaplap, proci és venticsere volt. Proci: Sempron 2800+
A rendszer nem ismeri fel, csak mint valami 1200 Athlon
Mi lehet a gond? Biosfrissítés? -
kuki
tag
üdv mindnkinek
volna egy-két kérdésem. van egy abit AN7-em
de mostanában csinál egy-két olyan dolgot amit nem értek
pl: bekapcsolás után nem történik,semmi csak a ventik zügnak fel, vagy a bios azt irja ki bekapcsolás után hogy várjak mert a bios éppen menti a beállításokat, de nem változtattam semmit elötte.
várom az ötleteket mi lehet vele -
kmiki20
senior tag
Hello,nekem is volt hasonló problémám.Nekem 1 biosfrssítés megoldotta a dolgot.Jelenleg az 1.5-ös verziót használom.
-
kuki
tag
nekem még garis a lapom.
-
vod
csendes tag
Az ASUS A7N8X-E Deluxe lapnál is így működik?
Vagy ott csak a Mhz-t írja ki? -
ates2
senior tag
Hi
van egy abit an7es lapom nekem nekem az lenne a gondom hogy mikor bent van minden proci ram stb indulásnál azt irja hogy CMOS checksum error -defaults loaded és akár mit csinálok mindig ezt van vagy máshogy irja de mindig a CMOS al van a gond.Probáltam a biost is vissza állitani ahogy volt de sehogy nem megy
proci 2000+ athlon xp ram meg egy 512 ddr 400 as, ha valaki tudja mit kéne csinálni pls help. thx -
htibor
tag
Mi a másik hibaüzi amit kidob bootoláskor?
Ezt leszámítva működne a gép rendesen, vagy megáll itt a bootolás?
Milyen BIOS van rajta? BIOS frissítés esetleg?
Nézd meg az alaplapon az elemet. Megfelelően van-e bent a foglalatban, és érintkezik rendesen?http://htibor.freeweb.hu(Járműfotók Volán autóbuszokról)
-
ates2
senior tag
őő igen elem jo, bios az ami volt hozzá, és igen itt megáll a bootolas
hát nem tudom garis még 2 évig nem probálkozom bios updatel:p -
Nem probléma!
Nyomj egy cmos cleart!
Indítsd el a gépet, és amikor kiírja a hibaüzenetet, nyomj egy F1-et. Tovább fog menni, és akár telepítheted is a windowst! Aztán onnan a flash menüvel frissítheted a biost, vagy ha kislemezről indítod akkor legyen rajta az an7 legújabb biosa, és a flash progi!
F1 után bebootol kislemezről és akár rögtön frissítheted a biost! Ezután már bármit beállíthatsz majd a biosban, és mentheted. -
Ati9500
senior tag
Ha elindult a gép akkor az alaplapon lévő ''kvarc'' milyen számot vagy betüt ír ki (tudjátok az a kis teszt ablak az alaplapon)
-
Anonymous_19
tag
sziasztok. az a problema alt fel, hogy volt eddig egy nf7-s lapom 2500@3200 bartonnal, tok faszan ment, de vettem bele 2x512Kingmax HC 500-ast, majd lehalt a lap. Inteztem egy AN7-et, es eleg fura dolgokat eszlelek. A regi beallitasokkal megy siman, 11x200-on, de akarhogy varialom az fsb/ram aranyt, vagy hogy minnel nagyobb legyen az fsb es kisebb a szorzo, nem nagyon akar felmenni 440mhz fole! (pedig a cpu elvileg ugyanazon az orajelen megy)
Na most mi a palya? Help!Szerintem...
-
Anonymous_19
tag
apropo. sztetek nf7 vagy an7?
Szerintem...
-
Anonymous_19
tag
Eladom 1napos lapomat, ha erdekel vkit, szoljon! Kiderult, hogy nforce2 miatt nem egy nagyobb fsbn, szoval hibatlan, meg 1ev kisker gar!
[Szerkesztve]Szerintem...
-
válasz Anonymous_19 #187 üzenetére
Hello!
Ha a procid 166 helyett 200-as fsb-n megy azzal mi a bajod? A 11x200 már a 3200+ beállítása. Ha ezt az órajelet tudod tartani magasabb fsb-vel az már nagyon jónak mondható. Mégis meddig akarod húzni a 166-os procidat? 250-ig? Hiába adod el a lapodat, ennél jobbat nem fogsz találni alá, ugyanis az nforce2 ultra400 a legjobb chipset jelenleg a procidhoz. Ha valami mást veszel szerintem ekkora tuningra se számíts. Javaslom tartsd meg a lapod, és barátkozz meg a 220-as fsb-vel, ami szerintem nagyon jónak mondható, főleg ahhoz képest, hogy a procid hivatalosan 166-os. -
Anonymous_19
tag
Eladom a fenebe az egeszet! Mar van vevo a lapra.
Szerintem...
-
róland
veterán
Hali!
Van egy gondom ezzel a lappal:
Nem megy a Dual Channel. 2 db 256-os PC3200-as PGI memória van a két kék slotban. Everest 1.51 azt írja, hogy simán megy, nem dualban.
Ötlet?http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
iwu
addikt
Hali!
beújjítottam 1 AN7re én is, egy gázom van...
bent egy raidkártya a gépbe, és ha ezen bmilyen eszköz van, akár egy szimpla cd, már nem bootol be a c-ről, holott az elsődleges winyó van belőve neki...
???
amúgy zsír a cucc, mert 2400mhz-n alapfeszen megy benne a lockmentes 2,6Barton
ÜdWajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
kd
aktív tag
sürős segitséget kérek!!!!!!
bios mentés közben mikor ki irja,hogy ne kapcsoljam ki a gépet( nekem mégis sikerült).tehát most itt állok 1 9.0. hiba üzivel (ventik pörögnek ,hdd, cd is, de a moncsit már nem kapcsolja be. azt már meg csináltam,hogy az elemet ki vettem tápkábelt le húztam ,igy állt egész éjszaka .reggel viszza minden,de semmiváltozás. nagyon fontos lenne,hogy be tudjam inditani a gépet .minden 5-letet szivesen várok és meg köszönök:JAJA DE MI HAJCSA
-
kd
aktív tag
upp! mondom(irom) sürgős a dolog!!!!!!!!!!
JAJA DE MI HAJCSA
-
tomcsi23
veterán
1. Cmos-Cleart megpróbálhatod, de nem valószínű, hogy segít...
2. Ha garis a lap, akkor próbáld meg ártatlan képpel visszavinni...
3. Ha egyik sem, akkor bios-csip csere. Vannak, akik foglalkoznak vele...
4. Szopi...
Nem véletlen írja ki, hogy ne kapcsold ki arra a 3 másodpercre......de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
bonat
senior tag
-
bonat
senior tag
Az AN7 Bisában a Softmenü Setup-jában...mi az a legalsó funkció, hogy ''Press F8 to OC on the FLY''..?
Ez mit jelent??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS MAXIMUS VII HERO Alaplap - INGYEN POSTA!
- Újszerű - ASUS Prime B360M-A LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Home BIOSba integrált termékkulcs
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 64gb SK Hynix DDR4/2666mhz Laptop Memoria (2x32gb)
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Gigabyte aorus b450M io shield is megvan ! egyik legolcsóbb am4 alaplap
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 CL16 3200MHz (F4-3200C16D-16GVKB)
- GIGABYTE GA-H87-D3H Alaplap 1150
- CL14 -es Időzítés Ryzenhez - 3600Mhz - 64GB (4X16GB) G.SKILL Trident Z Memória DDR4 -
- ASUS ROG STRIX B660-F GAMING WIFI, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest