- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
JxOxExY
tag
Halihó!
Lenne egy nagyon furcsa problémám!2 napja vettem egy an7-et Themaltake Silent Towerrel egyetembe(hogy az milyen fazsa lesz).Összeépítem berakom a házikóba s sipol!!!!!nem gyengén!láttom hogy nem forog a venti a Silent T.-en!Rárakok egy rendszerhütőt a CPUFAN1-re de az se megy!Kiveszem a lapkát majd asztalon egy Whisperrock IV meg megy!
Vissza házba becsavar, minden tip-top, bekapcs ...és sipol és ugyanúgy nem megy a venti a procin,DE MEGY A GÉP!!Nem lövi le a védelem!
Átrakom FAN2-re(üresenhagyva a FAN1-et) ott viszont megy,de sipol!MI LEHET A GÁZ???Hőmérsékletek jók, speakert lehúztam hogy ne sipoljon s mot igy netezek!
Mér nem megy a CPUFAN1???
Rövidzárlatos lenne a házam vagy mi???tel :06 20 269 2704
-
forceberg
veterán
Rá kellen mérni a FAN1-re, hogy ott van-e a feszültség! Ha nincs ott, akkor garanciális eset!
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
forceberg
veterán
Ja, látom FAN1-gyel megy a WR4. Akkor nem tudom, mi lehet. Talán, hogy 8V van beállítva a FAN1-re és azzal nem indul a TT???
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
JxOxExY
tag
Na kiraktam megint asztalra s most már nem pörög igy se!
Sztem előbb csak elnéztem hogy indult meg nem sipolt meg örültem nagyon hogy most legalább müxi!
Szal gariba vissza tüstént!tel :06 20 269 2704
-
A uGuru-ra nincs valakinek tippje? Bármilyen beállítás-módosítás teljes gépfagyit okoz
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
kd
aktív tag
Ezzel a guruval szivok én is, az viszont érdekes,hogy 2200+os t bred, 2100-as rammal tudtam használni. 2500+B@3200+ 400-as ram viszon fagyi.
JAJA DE MI HAJCSA
-
realist
őstag
volt már valaki akinek ment a guru xp alatt?
-
kd
aktív tag
nállam mükszik kipróbálta más is?
JAJA DE MI HAJCSA
-
orlando72
csendes tag
Sziasztok,
Van egy olyan gondom, hogy a lapom kikapcsolás után egy ''F'' betűvel búcsúzik. Volt már olyan, hogy miután itthagytam a gépem kikapcsolt állapotban, mire újból hazajöttem ment a gép. Vicces... Miért nem tudom úgy kikapcsolni, hogy ne ezt a jelet mutassa. Ez így nem ok. Mindig ki kell kapcsolnom a tápom főkapcsolóját. Kicsit (tragi)komikus.
Ha valaki találkozott ilyennel, kérem segítsen.
Köszi.Orlando
-
Vip®
csendes tag
Hi! A sipolással én is nagyon sokat szivtam, föleg mikor a guru fel volt installálva. Fel raktam a legújabb biost,akkor meg 75 fokos procit jelzett, sipolt, fujtatott.. Hát addig cserélgettem a biosokat ( ami ugye elég rizikós vmi) mignem a 11/13/03as rendbe nem hozta a dolgokat. Azóta megy szépen minden, a proci 49 fokos,cpu-z alatt 55max. Ugyhogy nem mindig a legujabb a legjobb..
Vip®
-
-
Allien
veterán
No, nekem mindegy mit teszek, megnyitásnál ez a hibaüzi: ''CreateInstanceEnum() failed:'' (ez egy kis ablakban jelenik meg, szöveg alatt egy ok. gomb), utánna ''Open File Error!'' üzenet, és megint ok. Ennyi!
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Allien
veterán
Telepítettem én, újabb verziót is, meg a cd-n lévőt is, u.a. az üzi. Frissitettem biost, az sem jött be. Arra gondoltam, visszaviszem a deszkát, mert amúgy is van hibája ( ellőttem az alaplapi hűtés érzékelőjét, valszeg, mert most már nem látja a biosban sem, hogy forog a ventije.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
realist
őstag
van olyan akinek a lap nem írja ki a hőmérséklete az XP alatt? vagy csak én...
-
gyvi
csendes tag
Nálam is sokáig nem ment az uGuru.
Aztán egyszer kipróbáltam úgy, hogy a Softmenuben mindent alapra állítottam és lám már ment is...
FSB + fesz állítás is műxik...
(1.7 BIOS, 1.21 uGuru)
Azt azért hozzá kell tenni, hogy az így 3200+-ra felhúzott 2500+-os Barton 400-as RAM-al kb. 100 Mb/s-al olvas kevesebbet Everestben, mintha a BIOS-ban húztam volna.
Próbáljátok ki ti is, remélem nektek is menni fog. -
kd
aktív tag
mit kellbe állitanom ahoz,hogy húzáskor a pci és agp frekit ne vigyemagával?
JAJA DE MI HAJCSA
-
-
Bumbi
tag
Hogy lehet úgy bootolni, hogy van bent egy Sata vinyó(ezen van a vinfos) és egy pata és én a sataról akarom futtatni az operációs rendszert?
42
-
zolika!
csendes tag
advanced bios features/hard disk boot priority/ előre veszed a bootabl addin adrs -ot és ez alatt baállítod hogy ez a bootable addin cards a sata legyen.
na eddig nekem működik de utána ha a bios-ban vmi változás történik akkor nekem az ide hdd-t veszi előre. erre nem tud valaki mondani valamit, hogy ne változtassa meg állandóan? -
krokk
senior tag
ez nálam is van
most hogy már megvan az alaplap
ha bemegy egy másik vinyó pl mobilrack miatt
akkor egyből azt vágja előre és nemtom hogy hogy lehetne
szerintem bios frissíttéssel csak hátha az újabba belenyomtákthe funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
krokk
senior tag
másik probléma
minden szép és jó csak a 400as memóm csak 333 on megy
samsung memó 512 es
mi miatt nem megy 400on?
köccthe funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
krokk
senior tag
a dimm1 be kell rakni vagy a dimm3 ba a memót ha csak 1 van???
the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
-
zolika!
csendes tag
nekem van még 1 problémám az ide kezeléssel bár leeht hogy a rack okozza: az ide-n lévő hdd 1-2 újra indítás után ''elfelejti'' használni az udma-t, pedig kipróbáltam több drivert is és minddel ez volt a gond . ezt először abból vettem észre hogy iszonyú lassú lett a hdd utána ránéztem az eszköz kezelőre és ez volt a gebasz
valaki tudna nekem segíteni ebben? -
kuki
tag
sziasztok.
én most szeretnék venni egy AN7-et, az volna a kérdésem mennyire lehet vele tuningolni, és mennyire szeretnek ezek a lapok meghalni,
ugyanis az elözö lapom egy NF7 es volt és 10 hónap után elhalt. -
Guszti
aktív tag
-
rzoli
senior tag
Jó napom volt tegnap.
Én is kicseréltem a jó öreg KD7-et, egy AN7-re.
Nagyon bejött a lap, a ventik forulatszámszabályozásával jelenleg a gépben a DVD-ROM a leghangosabb, egyszerűen még éjszaka sem hallom.
A topicot olvasgatva nem láttam említve, de ebben van FW port is, így kártyát külön már nem kell venni.
Eddig a 2500+ Bartonom ált. 3000+ -on ment, most kapásból lazán megy 3200+t, de egy kis próbálgatás után a 2300 MHz is megy, s még nem kellett feszt emeljek. (Sajnos az egyik 256 os memóriát a 333-ast ki kellett vennem hozzá )
Majd még próbálgatom hol a vége, egy WishperRock 4-essel.
üdv
ZMotorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3
-
tomcsi23
veterán
Volt, aki rájött, hogy ha alapon indul a rendszer és a windóz alatt állítod a guruval a tuningot, akkor megy rendesen. Sokan eleve húzva indították, emiatt akadt ki a guru.
Azonban a gyakorlatban én még nem próbáltam ezt.
Logikával megválaszolva kérdésed: ha ugyanannyiba kerül a két lap és mégsem megy valamiért a guru, akkor nem vesztesz semmit a másokhoz képest....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Guszti
aktív tag
válasz tomcsi23 #144 üzenetére
Nah akkor valaki meg tudja nekem mondani, hogy ez a guru hogyan is mukodik pontosan?
Csak kezileg tudok FSB-t, szorzot, feszultseget allitani a procin, vagy meg tudom azt is csinalni, mint amit a speedfan, hogy amint eler egy bizonyos terheltsegi allapotot a processzor, akkor valtoznak az ertekek ugy ahogy azt en elore beallitottam????????
Szeretettel varom az AN7 tulajok mihamarabbi es kielegito valaszat! -
Guszti
aktív tag
???
-
Allien
veterán
Igazad van, majdnem! Melyik jobb, egy szoftveres progi nem megy rajta, de ettől ugye Bios-ban extra jól tuningolható, vagy azt hallod, hogy minden negyedik kidől, viszont megy rajta a guru? Itt eddig senki sem panaszkodott, hogy nem megy a tuning, vagy kidöglik a lap! EZ pedig nagyon lényeges!
-
Allien
veterán
Én speciel az összes olyan progit nem szeressem, mely szoftveressen tuningol, vagy állítgat. Ennek egyszerü az oka. Ha nem csinálsz semmit a gépedben, akkor nem fogod állítgattni. Ha meg igen, akkor sokkal macerásabb átváltani pl. a Speedfan-ra, ami külömben ezen a lapon NEM működik! Erre a célra egy célhardwert érdemes használni, ez pedig a ventillátor szabályzó(k)! Nekem pl. olyan van, mely LCD-s, látható a ventik sebessége. Van benne ''hőmérő'' (hődióda, csak hoszabb vezetéken, mint a ventikhez szoktak adni), és ezeket oda rakod, ahova akarod, ezek értékeit is kijelzi!
-
Bumbi
tag
#133?
42
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte aorus b450M io shield is megvan ! egyik legolcsóbb am4 alaplap
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 CL16 3200MHz (F4-3200C16D-16GVKB)
- GIGABYTE GA-H87-D3H Alaplap 1150
- CL14 -es Időzítés Ryzenhez - 3600Mhz - 64GB (4X16GB) G.SKILL Trident Z Memória DDR4 -
- ASUS ROG STRIX B660-F GAMING WIFI, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest