- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmiki20
senior tag
Na,mint kiderült a lapom jó. (ma vettem 1 újat ),de a régi is jó.A tápom viszont szar.
-
Oliverda
félisten
Ha van valakinek fölös ilyen lapja akkor ----> [link]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
pg012345
senior tag
hali most vettem egy ilyen abit an7 alaplapot és se kép se hang a monitoron 90-es hiba jött ki complete uguru initial process award bios take over booting job ez mit jelent???
Lada motor vígan kotor, Jó a Lada az visz haza:-)
-
pg012345
senior tag
most sincs kép most 6f hiba van kijelezve 1.initialize floppy controller
2.set up floppy related fields in 40:hardware floppymeghajtóm nincs a gépbe most akkor mi van??Lada motor vígan kotor, Jó a Lada az visz haza:-)
-
pg012345
senior tag
riadó lefújva működik
-
paramparya
őstag
Egész _pontosan_ melyik tuning-bios-t kéne rányomni egy ilyen lapra?
Voltak már itt linkelgetések, ahol volt kb. 15 bios felsorolva, és fogalmam sincs, melyik lenne a _legjobb_ a laphoz... -
bonat
senior tag
Nekem most SATA gondom lenne.
Vettem most PH-n SATA vinyót...és még a bios se látja....
BIOS-ban be van kapcsolva a SATA....még ha PATA vinyóra SATA átalakítót rakok az működik....
???????
Valaki azt mondta nekem hogy Nforce-2-es laokon nem nagyon mükszik a SATA...illeteve egyáltalán nem megy.
Vélemény??? -
drezso
tag
alábbiakban volt kérdésem an7-el kapcsolatban (#598,600) estleg valaki ha tudna némi segítséggel szolgálni nagyon megköszönném . ha beenged a biosba kilépés után nem menti el a beállításokat. üdv...
-
doxa
tag
válasz paramparya #610 üzenetére
lehet hogy késő, de innen lehet válogatni:
[link]
új sata biosos (4276 SATA ROM) is van már
[Szerkesztve] -
bonat
senior tag
Kinek melyik Mem Dimm-ben vannak Duálban a Ram-jai???
Ugye AN7-ben 3 Dimm van, 2 egymás mellett és egy külön.
Duálnál melyik kettőbe??
Variációim:
1.Duálban 2x 512 DDR400
2.Duálban 2x 1Gb DDR400 -
Tomi 16
őstag
Valaki tudna válaszolni a 613 hsz-emre,fontos lenne.
-
pg012345
senior tag
helló én is így jártam vettem egy 160GB sata winyót és van egy 40Gb ata winyóm is na a lényeg nem tudtam a satára felrakni a winfost csak úgy megy hogy a 40GB oson van a winfos és az alaplapi cd-men van sata telepítő progi azt felrakom és felismeri szerintem nyugodtan vegyél csak a win másik winyón legyen.
-
Tomi 16
őstag
THX Tagok.
És egyébként nektek semmi bajotok az alaplapotokkal
''Csak kíváncsiságból kérdem'' -
Tomi 16
őstag
Hy Tagok!
Ma Vettem egy 250GB-os Winyot 16MB-Chasel.
És sokkal jobb mint a 80Gb-os Samu.
Az 2MB-os Chas ennek meg 16 sokkal gyorsabbak rajta a gamek meg sokkal gyorsabb az XP.is -
naksys
senior tag
hali! próbált már valaki erre a deszkára rábuherálni egy zalman 7000-es hűtőt? tapasztalat?
-
kmiki20
senior tag
Tegnap eladtam az an7-es lapom.Nálam ment rendesen.Az új tulaj 2500+mobile bartont rakott bele.A lap sípol,majd leáll.(még a biosig se jut el.) Sztetek mi lehet a gond?? (többet én se tudok.)Csak aggódok,mert nálam tényleg ment a lap,erre nála meg nem
-
-
tomcsi23
veterán
Érdemes lehet, nézd csak meg a teszteket. Persze, ha ki is használod azt a pluszt. Foglalkoztam a csere gondolatával én is anno, de maradok ennél (bár azt hiszem, sosem adom ezt el ), aztán ha kell valamihez még a jelenleginél is ütősebb, akkor beruházok, de ez valószínű már nem 939-es lesz.
kmiki20: mennie kéne rendesen, nálam régebbi bios-szal is szuperál, csak nem jelezte, hogy mobil a proci. Meg kéne néznie azt a prockót egy másik lapban is, esetleg memó cserével, meg ilyen kis szöszölős dolgok....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
kmiki20
senior tag
Ja attól nem tartok,mert 1 hét gart adtam,és addíg nem kültöm el. Csak örültem,h végre sikerült eladnom(viszonylag jó áron 12k) és nem szeretném,ha 1 ilyen ''kis'' hiba miatt szívnám meg.
Eddíg meg nem jelentkezett.A száma meg nincs meg,mert rejtettről szokott hívni
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte aorus b450M io shield is megvan ! egyik legolcsóbb am4 alaplap
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 CL16 3200MHz (F4-3200C16D-16GVKB)
- GIGABYTE GA-H87-D3H Alaplap 1150
- CL14 -es Időzítés Ryzenhez - 3600Mhz - 64GB (4X16GB) G.SKILL Trident Z Memória DDR4 -
- ASUS ROG STRIX B660-F GAMING WIFI, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest