Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    Topikgazda

    válasz kiskuplung #8453 üzenetére

    Ehh köszi a tippet, elmentem mellette. :(

    A multi az igazi benne! SP módot csak épp kipróbáltam. Multiban egyszer 1v1-re sikerült az a mód ami több körös és előre kell nyomulni az egyiknek, a másik véd (elfelejtettem a nevét). Nah és itt kaptam ellenfélnek egy kisgyereket. Hangján hallatszott, hogy kb 6-9 éves lehet. Úgy elvertem szegényt, de gyakorolni jó volt mert védekezni-bujkálni jól tudott csak célozni nem annyira. Hosszú meccs volt, de ott jól begyakoroltam mindent. Shootout-ban is volt mikor nagyon nehéz playereket kaptam ellenfélnek, de kicsit gondolkodva, szabadon mozogva jókat lehet játszani. Én nagyon szeretem a multi módját már csak azért is mert tényleg rajtad múlik az, hogy mennyire vagy jó és ha adsz magadnak időt és hajlandó vagy néha leguggolni is a cél érdekében akkor beletanulsz a lövészetbe. :)
    De tényleg sok múlik azon, hogy milyen ellenfeleket kapsz, mert vannak akik tényleg nagyon pro-k már.
    A lobbyban való várakozás tényleg kidobott időnek tűnik néha, de türelemmel átvészelhető. Csak egyszer kell jól összeállni 4 embernek, ha 1-2 ki is lép, hamar jön utána utánpótlás.

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák