Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • a2d2

    addikt

    válasz kiskuplung #56157 üzenetére

    PCVR-ban óriási elmaradásaim vannak (legalábbis 6DOF játékban). 4-kor lelép a család moziba Trollokra, akkor lesz 2 órám megint Asgardozni.
    Következő teljes szobás játék a HL2 amibe szintén belekezdtem, csak aztán eladtam Quest 2-t.
    Esténként, gép előtt ülve gamepad-el meg lehet ránézek megint Alien Isolation-re így 120Hz SSW-vel, hátha így nem okoz motion sicknesst.
    De Fallout 4-et is elkezdeném már a 3060ti-al (ezt a 1070-el nem mertem elkezdeni).
    Firewatchot szintén elkezdtem, nem volt rossz a VR modja, azt is be kellene fejezni.
    Saints&sinners is megvan, beleraktam 5 órát kb, azóta gépet újrahúztam de megvan a mentés, csak vissza kellene tenni. Szintén szobaléptékű pcvr időhiány.
    Lone Echo 2-t csak akkor veszem meg ha a fentiekből legalább 2-3-at kipörgettem.
    Meg van még az a másik Oculus studio-s robotos, Valheimhez még hozzá sem piszkáltam, új Resident Evil-ök is nagyon jók VR-ban (csak a 7-es van meg, azt végigvittem legalább, de még az extra tartalmakat is!), meg amit mondtál Into the Wilds (de még nem vettem meg).
    Ja és közben figyelem hogy mikor lesz épkézláb ára a No Man's Sky-nak, de a fentiekből látszik hogy bőven ráérek 2-3 év múlva megvenni.
    És ha már tényleg mindent befejeztem akkor jöhetnek kb 5 év múlva a Luke Ross modok :DDD

    Ezt az Into the radius-t meg lehet visszaváltom mert nagyon parás és elkezdem helyette a Song in the smoke-ot. (Tele vagyok natív játékokkal is amikre kifizettem 20+ dollárokat de időm nem volt még rájuk).

    [ Szerkesztve ]

    A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

Új hozzászólás Aktív témák