- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Megjött végre a Bobo..
Nagyon tetszik...kényelemben nagyon ott van az tuti.
Egy kis szépséghibája van...azthittem hogy a kábelt a hátuljából ki lehet húzni, de nem. Szerencsére gyönyörüen el lehet vezetni, szóval egyáltalán nem zavaró, de azért valamibe bele kell kötniEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kevike576
senior tag
válasz Sirandrish #56501 üzenetére
Grat
Nagy a kényelem az biztos, tök gyorsan fel/leveszed...standard strip ment vissza a dobozba forever...
Neked hogy merül a Q3 boboval ? Én most filmet néztem és semmi, tartja szépen
Azért akarom a bobo b2 aksiba dugni a powerbankot, mert igy nem nyüstölöm a Q3 usb-c csatit. -
GeneraL_XTX
veterán
Grat!
Nekem sajna csak holnap jön, azt írták kapacitás hiánya miatt nem fért bele a mai napba
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz kevike576 #56502 üzenetére
Még most fogom kipróbálni
Lehet powerbank helyett vagy 3 ilyen bobos aksit kellett volna venni
csak vicceltem[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz GeneraL_XTX #56503 üzenetére
Hát én is 119. cím voltam a srácnak, és még volt a kocsin cucc
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-Rolika-
senior tag
Topikot olvasva beszereztem én is egy alzás powerbankot és a Pico 4 nemhogy nem merül, még tölti is. Tegnap este feltettem töltőre a Picot, csak azt felejtettem el, hogy a falba nem volt bedugva úgyhogy most nagy szolgálatot tesz a powebank
https://www.youtube.com/@Rolika82
-
a2d2
addikt
válasz kiskuplung #56499 üzenetére
Na, akkor a VD is szar?
Komolyan mondom, olyan volt hetekig mint egy álom.
Aztán múlt héten folytattam Asgard's Wrath-ot (már nagyon a vége felé járok) és nem győztem visszavenni a grafikát, azt hittem a gépem nem bírja azért röcög.
Azt hittem csak Airlinket cseszik el időről időreA pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Márton
nagyúr
válasz Mahamoti #56477 üzenetére
Igen, tudom, hogy az mvc-t is viszi
Egyetértek, moziterem ide vagy oda, zéró ghosting ide vagy oda, hatalmas kép ide vagy oda... még mindig kellemesebb megnézni egy filmet 4k 3d tv-n vagy még inkább projektoron. (tudom, van mindkettő )
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
Miért, meddig nézted, 3mp? "Ok, elindult megírom neki, hogy tökéletes?"
Nem egy hosszabb teszttel derülhet ki, van-e valami baj a lejátszással itt-ott?Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
AeSDé Team
őstag
Nekem is ma jött meg a Bobovr M3 Pro, nagyon kényelmes. Nem volt vám, meg semmi extra költség. Egyelőre a Q3 akkuját szépen szinten tudja tartani Beat Saberezés közben.
Egy gondom van csak vele, nekem időnként statikus zúgás hallható, amikor bedugom a fejpánton lévő akksit a Quest 3-ba. Ha kihúzom elhallgat, ha visszadugom ismét zúg. A zúgás hallhatóan magából az akksiból jön, feltételeztem hogy esetleg a hangszóróval van valami interferencia, ezért próbáltam a hangszórótól messzebb elvezetni a kábelt, ez nem oldja meg. Ami viszont segít az az, ha igazgatom az akksit a kontakt pineken. Néha jobban zúg, néha kevésbé, néha szinte teljesen csendben van. Talán valami kontakt hiba okozhatja? Nekem ez az első Bobovr termékem, más headseteknél nem tapasztaltatok hasonlót?
Szerk: nem a Quest hangszóró zúg, hanem a Bobovr akksi. Csak azt hittem, hogy a hangszórók. Csak akkor zúg, amikor a Quest nem alszika, tehát megy a képernyő.
[ Szerkesztve ]
-
AeSDé Team
őstag
válasz AeSDé Team #56510 üzenetére
2.6A-s akksi, nem tudom ez számít-e.
-
Sirandrish
legenda
válasz Sirandrish #56504 üzenetére
Nah kb icipicit több mint 1 órát toltam most(walking dead). Ezidő alatt egy percre levettem a fejemről a cuccot, mert tartottam egy két betüs kitérőt. Gondolom emiatt 89%ról nemhogy nem merült, még felment 93%ra
Ráadásul csak 2 pötty hiányzott a 4ből, szóval ha a másik kettő jobban is merül mint az első kettő, akkor is kibír WD közben másfél órát, ami egyáltalán nem rosszEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Azt a hangot én is hallottam...akkor vagy "normáli", vagy mindketten kifogtuk
-
Sirandrish
legenda
Valaki vett már a controllerre valami szilikon védőt? Inkább a fogás lenne a lényeg
Ha igen, milyet?
Illetve a csuklópántot hogy lehet levenni/cserélni?[ Szerkesztve ]
-
AeSDé Team
őstag
válasz Sirandrish #56517 üzenetére
Igen, az AMVR Silicone Controller Grips Cover-t vettem, mert akkor kvázi csak ezt találtam ismertebb gyártótól. Szállítás ingyen van. Kb két hét alatt ért ide, tegnap kaptam meg. Számomra kényelmes, és nem volt vele semmi tracking problémám, mivel ugye kivágták a LED-ek helyét. Nagyon tetszik hogy végre tudom használni a kezeimet, például arra hogy a Quest-et fel és levegyem, és közben nem a csuklómon himbálóznak a kontrollerek.
Csak hogy negatívum is legyen, ebben a videóban 27:58-nál találsz róla review-t, azt mondja hogy neki nyomja a kezét a csat része, szóval lehet hogy nem mindenkinek ideális. Nekem nem volt ilyen problémám, persze nem is húztam agyon.
--
A csuklópántot így tudod levenni. -
-Solt-
veterán
-
Sirandrish
legenda
válasz AeSDé Team #56523 üzenetére
Ennyit nem szeretnék költeni, de hasonlót néztem alin.
A csuklopantra hogy nem jöttem rá[ Szerkesztve ]
-
kiskuplung
őstag
Valakinek bejött már ez az app referral program?
Én még hetekkel ezelőtt elkezdtem küldeni linkeket haveroknak, hogy tudjanak olcsóbban kezdeni a Questjükkel, ők meg is kapták a 25%-ot, de nekem hol jelenik meg ez az 5$ store credit? Mert ott, ahol a Meta oldala írja, ott nem látszik. Se webes felületen, se a mobil appban. Ha venni akarok valami új dolgot, akkor se jelzi semmilyen formában, hogy egy része a store creditből jönne össze.
Hogy kéne ennek működnie?
-
Aki21
aktív tag
válasz kiskuplung #56527 üzenetére
Nekem már volt aki használta a referalt. Utánna pl telefonos appban jelezte, hogy van 5 dollár amit pár nap alatt fel kell használni
-
Sirandrish
legenda
válasz evitiguF #56526 üzenetére
Nah ezt köszi
Pedig már pont azon filóztam hogy milyen jó ötlet is ez a "bobo aksiba megy a powerbank" buliEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
beci43
senior tag
válasz Sirandrish #56482 üzenetére
60 ezer mAh... nem csodálkozom hogy ilyen nehéz.
-
Sirandrish
legenda
-
Márton
nagyúr
válasz kiskuplung #56527 üzenetére
Letelt már a 14 nap?
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
bali777
aktív tag
Erről az akksis headstrapről van valakinek tapasztalata?
Meta Quest 3
-
BusinessGuy
őstag
Coil Whine.
Azt hallod mint mondjuk egy táp esetében terhelésre vagy mondjuk ps5-nél videókártyánál. Hacsak nem túl hangos gariba se nagyon fogadják el mert a működést nem befolyásolja, szimplán pech kifogni ilyen darabokat. [link]
Már redditen is írtak rola. Q3 komolyat ad terhelésre a bobovr akksiknak így esélyes hogy sokaknál lesz ilyen jelenség. -
petymeg
addikt
Pár napon belül cserélem a Q2-őt 3-ra, a BoboVR M2 pátot át lehet hozzá alakítani szerencsére. Ezen kívül mit érdemes beszerezni, ami úgymond elengedhetetlen? Pl. szilikon arcpárna kell hozzá vagy kényelmes a gyári is? Lencsevédő kompatibilis a Q2-vel?
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
Sirandrish
legenda
válasz petymeg #56536 üzenetére
Mijaza lencsevédő?
Mármint rákerestem..egy (vagyis kettő) műanyag gyűrű...de ez hogy óvja meg a lencsét? Amolyan távtartóként funkcionál a lencse és "közted"?[ Szerkesztve ]
-
kerti008
aktív tag
Valaki jatszott le anaglyph (cyan/red) 3D videokat Quest3-on? Milyen program kell hozza? A 4xvr nem tudja.
Half-Life Alyx, Quake1-2, Half-Life 1-2 and mission packs, Quake3Quest, RtCWQuest, Duke Nukem 3D
-
-Solt-
veterán
válasz Raymond #56497 üzenetére
Tegnap feliratkoztam a PTC v60-ra, nem vettem észre, hogy érkezett volna frissítés, még mindig v59-t ír a HMD, de reggelre megjavult az Elite Strap! Nem villog a hibajelző led, tölt rendesen, stb... Nem értem mi történt, de működik!
Miután leveleztem fél Indiával, írt nekem Rodolf, aki tett egy ilyen megjegyzést: We are expanding our business so we might support your country in the near future.
Derengő fény jelent meg az alagút végén...[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
Sirandrish
legenda
Valaki tolta a WD Saints and Sinners 2-t?
Lenne egy kis problémám.Van egy rész ahol egy térképet kéne adnom a templom alatti kis csapat vezetőjének, csakhogy én azt a térképet korábban betettem a zálogosnak a fiókjába, mert hirtelen nem tudtam mit szeretne. Azután betoltam a fiókot...örült is, de a fiókot kihúzni már nem tudtam. Akkor még nem sejtettem hogy gáz van. Ám most hogy lementem a templom alá, most tudatosúlt bennem hogy az kéne ide, amit amoda odaadtam. Ez a kissebbik gond. A nagyobbik hogy visszamentem nappal is, és éjszaka is a zálogoshoz, de be van szegelve minden ablak, tehát nem lehet hozzá újra bemenni...
Ilyenkor mivan??Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
tag
A Bobo-hoz adott két PU-leather csík milyen célt szolgál? Nem sikerült rájönnöm...
-
Sirandrish
legenda
válasz Sirandrish #56542 üzenetére
Megoldottam...visszatöltöttem egy korábbi mentést.
Viszont ez így elég gáz...ilyen "elrontható" küldikkel utoljára tizensok évvel ezelőtt találkoztamEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
fatal`
titán
válasz petymeg #56536 üzenetére
A VR cover lencsevédője elvileg kompatibilis.
A pántnál az aksi gyenge teljesítménye kicsit problémás lehet, gyorsabban merülhet (MR-nél). A faceplatekre még várni kell, bár AMVR-nak már van.
#56537 Nem. Egy takaró, védi a lencsét, amikor nincs használatban a fejszett (leginkább a napsütéstől és karcolástól esetleg).
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz fatal` #56546 üzenetére
Én egy szép dobozba rakom amit lezárok, és berakom egy polcra dobozostúl...
Esélytelen hogy karcolódjon, és hogy nap érjeEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
fatal`
titán
válasz Sirandrish #56548 üzenetére
Nekem meg olyan helyen van egy szekrény polcán, ahova soha nem süt a nap.
Esélytelen, hogy párnaponta rakosgassam a dobozba.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Hirdetés
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Óra topik
- VMware
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.