Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wrrs

    tag

    válasz Bagoly81 #50664 üzenetére

    Hát, nem tudom. Ez az egész VR olyan, mint egy megfeneklett hajó, amit húznak/tolnak.
    Ki mit vár? Én már most azt mondom, hogy olyan felbontásnak és képminőségnek kéne lenni MINDEN sisakban, hogy a WC-n ülve/pelenkában lehessen csak kipróbálni.
    HL:A óta kb. 3-4 játék volt képes olyan élményt adni, amire azt mondom, hogy a 200k+-t megérje kiadni (persze a mocsok drága komplett PC után) célhardverért.

    Volt szerencsém több ipari VR-t is kipróbálni. Szimulátorok, fényezős, hegesztős, elektronika, stb. MIND Vive-ra épít. Kb. azt sem tudják kinézetben, mint a már hülyére vett ilyen-olyan szimulátorok (autójavítós, házcicomázós, kávéboltos, főzős...). Oda felesleges a jobb felbontás, olyan szinten vannak, mint az első kezdő hetes engine editoros próbálkozások.

    Filmeknél előkaparod azt a 10-15 természetfilmet (nem azt! amazt! :) Attenborough! ), meg azt a max. 10-20 mesét, 10-20 3D filmet és csókolom.
    Belső virtuális desktop az oké, az nagyon szuper, csak nyáron belerohadsz ha nem rád megy a légkondi.

    Sajnos ekézi a szoftverkínálat az egész témát. Kapják be! Én ettől függetlenül élvezem ezt a dolgot. Jó lenne valami tuti újdonság, már csak azért is, hátha jönnének újabb játékok, esetleg kreatív szoftverek, stb. Ráadásul a gyerekeknek is frankó. Mondjuk lehet miattuk nincs ez a nagy innováció a sisakok terén. Legyen 5deka meg drótnélküli, aztán annyi.

Új hozzászólás Aktív témák