Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    Topikgazda

    válasz proci985 #47738 üzenetére

    "de igy neha gyasz ami VR hirek alatt megy. kb ennek a topiknak az inverze."

    Az a baj, hogy a VR maga, az egy élmény. Olyan, mintha a 4DX mozit vagy a hullámvasutazást vagy egyéb vidámparki élményeket akarnád átadni másnak. Ezt meg kell tapasztalni ahhoz, hogy tudd pontosan mi is ez. Persze körül lehet írni festői körmondatokkal, de attól még akinek soha nem volt a fején, csak képzelni tudja milyen lehet, de pontosan nem fogja tudni csak akkor ha próbálja. Ez sajnos egy ilyen dolog.

    Több bemutatóterem kellene több helyen de hát ezek vagy túl drágák vagy tényleg nem érdemes a tulajoknak fenntartani.

    Anno például a Debrecen plázában voltunk programozó kollégákkal vagy 30-an bowlingozni az emeleten. Ott volt anno egy Vive kirakva, Beat Saberrel meg nem is tudom milyen játékokkal, talán BS-ből valami 10 perc került 4000 Ft-ba, nem emlékszem pontosan de valami irrálisan drága volt ez anno Covid előtt. Senki nem próbálta ki... Nem is maradt sokáig ott a Vive, pár hónap múlva kérdeztem a csapost mi lett a VR állomással, mondta, hogy leszerelték, mert a kutya nem játszott vele, hát mondtam is neki hogy ilyen áron nem is csodálom... Ő erre csak azt mondta, tudja ő is, de nem rajta múlt, hanem a tulajon.
    Az a baj, hogy az ilyen helyeken megvették a kütyüt, jó drágán megoldották, hogy stoppoljon x idő után meg hogy ők tudják újraindítani és kevés vendégen akarták mielőbb behajtani az árát. Ez szerintem a legrosszabb megközelítés.

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák