- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak rigjeinek, cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci_02_
friss újonc
Sziasztok! az lenne a problémám hogy a logitech g29, egyik napról a másikra "elromlott". Előző nap csak a gombokat nem észlelte. áramtalanítás után érzékelte a gombokat, aztán a játékok semmit nem észleltek. Mi lehet a probléma? Az euro truck simulator 2-ben kalibrálásnál jó, de ha elindulok a kamionnal, vagy bármivel, 1 mp után megáll úgy ahogy van.
-
Deer76
aktív tag
Sziasztok!
OMSI 2, ETS2, ATS2, Dirt2 játékokhoz melyik kormány ajánlott az olcsóbbak közül?
Logitech Driving Force GT használtan esetleg?A fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.
-
nagyúr
válasz Deer76 #37602 üzenetére
Szia
Esetelg G25/G27. A pedál és kormány miatt lehet jobban jársz. Fémből van stb."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz Deer76 #37604 üzenetére
A Force Gt pedálja elég gyenge műanyag. Szerintem egy G széria jobban megéri.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz Deer76 #37606 üzenetére
Trustmaster, de az még több. Esetleg Fanatec, de abból most láttam fent egy b@szó szettet facebook market place-n, de 500k volt... Szerintem az neked megint nem adja ki.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Danecay
addikt
Nekem már egy ideje nincs meg a G29-esem de én az olvasottak alapján azt tapasztalom, hogy a G HUB bevezetése óta szaporodtak meg a kormánnyal a problémák. Nekem ~3 évig volt meg és egyszer volt vele problémám, az is inkább valami Windows-os hülyeség volt, igaz én mindvégig a Logitech Gaming Software-el használtam. Esetleg meg lehetne próbálni azzal.
-
nagyúr
válasz Deer76 #37608 üzenetére
Ha előbb jöttél volna, akkor volt egy G25-öm ami egy picit hibás volt 25-ért ment el.
-
raziel01
veterán
Sziasztok,
10 éves gyereknek PC-hez mit lenne érdemes venni? Ahogy látom 40 alatt elég kevés a lehetőség. Kb egyikről se olvastam semmi biztatót áruskereső kommentek alapján.
-
nagyúr
válasz Deer76 #37611 üzenetére
A kormány egy helyen már el kezdett foszlani, a H váltót csak H váltó módban lehetett használni, mert a nyákról a csatlakozó leesett megint.
Ezt ha valaki tudja forrasztani akkor megint frankón működik a szekvenciális váltója. De már gazdára talált."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
kismedve1982
tag
Sziasztok!
Thrustmaster rgt force feedback clutch és Logitech momo után eljött az idő, hogy szintet lépjek
Kb napi 1 órát tudok játszani az alábbiakkal PC-n: RaceRoom, AC, ACC, F1 2020.
Szerintetek melyik lenne ár/érték arányban megfelelő napi 1 óra játékra?
G29, T150 + később egy loadcell-es pedál szett esetleg. T300 is érdekelne, de az árban már húzósabb ilyen szintre. -
GalaHU
őstag
válasz Deer76 #37615 üzenetére
Az hogy mi az ajánlott az általában árfekvés kérdèse. Ebben az ársávban, garanciával ez a legjobb vétel. 2x ennyiért már T300-at szoktunk javasolni.
A használt Logitech-ek (G25-G27) általában drágábbak és nincs gari.
Ha kevesebb bukót akar kockáztatni az ember, akkor Logitech DFP-k és DFGT-k vannak ettől olcsóbban (használt, gari nélkül)
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
hegegabi80
addikt
Hihetetlen. Van egy Logitech Momo kormányom. Legutóbb egy hete még tökéletesen működött. Most viszont akarok játszani vele, de beállításoknál a win alatt a gáz és fék maxon van folyamatosan, mintha be lenne nyomva, pedig nincs.
Az az érdekes, hogy tegnap volt este egy win frissítés. Ez érdekes módon elcseszte a bootolást is, lehet ennek lenne köze hozzá?
Lehet újra felteszem a drivert hozzá. Esetleg ötlet?
Potméter nem hiszem hogy gond lennem hiszen legutóbb még működött rendesen. -
hegegabi80
addikt
válasz hegegabi80 #37619 üzenetére
drivert újra raktam, most már jó. fasza egy win frissítés volt. ki tudja még mit cseszett el és mikorra derül ki
-
Géjza
őstag
válasz kismedve1982 #37617 üzenetére
mennyi zsetont szánnál rá?
2 pedálos T300-at vadásznék olcsón, használtan és amíg gyüjtögetsz a T-LCM-re, addig használod a full basic pedálszettel.
De amúgy kb azok a lehetőségeid, amiket írtál (G29/T150).
-
kismedve1982
tag
Lehet az lesz amit írtál, csak eddig még nem láttam olyat HA-on ami érdekes lehet (vagy nem vettem észre) Esetleg várok egy leárazásra, vagy 0% THM.
Gondolom a T300-nak nem csak a kormánya fényévekkel jobb mint a Momo, de az alap pedál is. (mert ezzel sokat kell játszani féktávon és kigyorsításkor) -
GalaHU
őstag
válasz kismedve1982 #37623 üzenetére
Az alap (2 pedálos) TM azért nem egy iparági origó, és még finom is voltam. A nem-loadcelles 3 pedálos már elviselhető (Pro kivitel) amíg megjön a LC-szett.
-
Géjza
őstag
válasz kismedve1982 #37623 üzenetére
55-ért volt fent egy alap, 2 pedálos T300-as szett kb 1 hete. Figyelni kell és lecsapni a kellő pillanatban
De az igaz, hogy nem ez az ár a jellemző, ez inkább alkalmi vétel volt.
-
drsanya
aktív tag
Tisztelt fórumtársak, illetve Fanatec CSL Elite v1.1 tulajok!
7 éves pályafutásának a végéhez közeledik a GT3 RS V2 bázisom sajnos. Az lenne a kérdésem, hogy ha a fent említett bázist megrendelem majd perec nélkül, úgy hajlandó lesz e működni? Azért lényeges a kérdés, mert épül jelenleg egy 3D nyomtatott 919 rim, ami önálló usb lesz. Feleslegesen nem rendelnék majd hozzá perecet, csak ha azt mondjátok, hogy másképp nem fog menni.
Köszönettel: Sanya
[ Szerkesztve ]
I am iRacer
-
GalaHU
őstag
válasz drsanya #37627 üzenetére
Gyakorlatban még nem próbáltam, de sajnos valószínűleg nem.
Ha rádugsz a PC-re bármilyen Fana Base-t Rim nélkül, akkor az Eszközkezelőjében látszik a Base, de szépen át van húzva, még az elfordulást se lehet letesztelni (most húztam újra a Win-emet, nincs 2 hete hogy a DD1-el végigjátszottam). Valószínűleg a Rim-ekben van a vezérlőelektronika egy része...
Erről az épített rim-ről adnál még infót? Te építed?
-
drsanya
aktív tag
-
drsanya
aktív tag
válasz drsanya #37627 üzenetére
Annyi új fejlemény van az ügyben, hogy tegnap este mentem iR IMSA Suzuka @ Corvette C8.R. Ezek 45 percesek, az utolsó 15 perc már élet halál harc volt a kormánynak, nekem meg a dobogóért emiatt. Kimaradt pillanatokra az FFB, olyan érzés volt az egész, mintha "akadna" a kormány. Valamint érezhető volt, hogy meg akar mozdulni a motor, de nem tud, aztán hirtelen "ránt" egyet. Nagyon el vagyok szomorodva...
Kaptam egy tippet viszont. Azt mondták nekem, hogy lehet kevés neki a 12V 500mA (6W). Ha esetleg kapna egy kicsit erősebb áramerősségű tápot, megölhet bármit is, gondolok a motorra, de főleg az elektronikára?I am iRacer
-
biker
nagyúr
Tegnap 85% akcióban megvettem a ProjectCars 2-t minden DLC-vel 15€-ért.
Még csak 3 rövid tesztet mentem vele, de máris azon értetlenkedek, eddig miért szarakodtam az AC moddolásával és az RRE-vel. Végre rendes időjárás, rendes talaj fizika (talán a dirt 2.0-nél is jobb a rallycross része), a vizes pályán a tócsák ahogy ott vannak, nem egységesen takony az út, hanem folyamatosan változik, ez egyszerűen szuper.
Rosszul érzem?Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
nagyúr
Holnap érkezik az új kormány szett! Szerintem csütörtökön itthon is maradok...
-
M_AND_Ms
veterán
válasz drsanya #37630 üzenetére
"Ha esetleg kapna egy kicsit erősebb áramerősségű tápot, megölhet bármit is, gondolok a motorra, de főleg az elektronikára?"
Nem.
A feszültség ne legyen nagyobb. Az áramerősség, a táp terhelhetőségét jelöli, azt, hogy menyit képes max leadni. Tehát ha az nagyobb az csak annyit jelent, a fogyasztó (jelenleg a kormány) képes kivenni a tápból nagyobb energiát és nem azt, hogy táp tolná rá.
Megjegyzem, kétlem, hogy alul méretezett tápot adnának mellé.Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
GalaHU
őstag
válasz drsanya #37630 üzenetére
Én már használtam 1A helyett 1,75A-es tápot Logi kormányokhoz, mert éppen az akadt kézbe, de nem lett tőle semmi baja. Egy próbát megér...
Ha viszont végképp elmegy az örök kanyarmezőkre a kormányod (más okból), és jön az új, akkor kérlek gondolj rám, szép helye lenne a retro-gyűjteményemben az RS-nek...
-
GalaHU
őstag
Szerintem is oktalanul köpködik, nagyon jó kis játék, remek grafikával, egyszerű multival. Az FFB-re szokták azt mondani hogy gyenge, de ehhez van egy baromi jó MOD. Meg az autók fizikai modellezése nem koherens, néhány elég elnagyolt. De mivel egy halom autó van benne, esélyes, hogy bele se futsz!
Én a GT4-es GT86-ot, a GT3-as Ferkát imádom benne nagyon!
-
drsanya
aktív tag
válasz GalaHU #37635 üzenetére
Hááát viszonylag szép állapotban van, viszont itt ott repedés van a burkolaton, a belseje viszont makulátlan. Kapott a Mabuchi benne egy szép 4x10-es 5V-os Noctuát is, mert az előző már baromi hangos volt. Egyébként meg fogsz lepődni, de full gyári doboza, mindene megvan. Még a zacskója is, sőt a külső karton doboza is. Ennyire volt rá vigyázva.
Neked nem volt RS? Vagy a korábbi közös XBoxos versenyeink okán csak GT2?
(#37634) M_AND_Ms
Köszönöm szépen a felvilágosítást, szerintem egy 1A-es 12V adapterrel azért rápróbálok. Hátha...[ Szerkesztve ]
I am iRacer
-
Danecay
addikt
Attól függ mire akarod használni. A multiját én szerintem ki sem próbáltam, nem vagyok egy nagy multis, e mellett persze eredetiben van meg, nem ez volt az akadály Az offline-al pedig az a baj, hogy a mellet, hogy nem konzisztens az AI erőssége, pálya és autó kombó függvényében változik, még hülye is, a jól kinéző pocsolyák míg a játékost berántják, rájuk nincs hatással, esős, viharos körülmények között nagyobb a pálya tapadása mint verőfényes napsütésben, stb. és ezeken kívül is biztosan van rengetek kisebb nagyobb hibája még amikkel én nem találkoztam vagy nem tűntek fel mert az előbb felsoroltak viszonylag hamar elvették a kedvem Amúgy tényleg pöpec játék lenne, még ha nem is a leg hardcore-abb fajtából is de bőven vállalható szimulátorként is, mert, hogy sokak szerint még csak annak sem az, és valahol érthetetlen és bosszantó hogy ezen hibáit nem javították, cserébe csináltak nekünk "jó kis" Fast & Furious Crossroads-ot és Project Cars 3-at. Bár mondjuk utóbbival ugyan nem sokat játszottam és kövezzetek meg de én vagyok vele, persze ehhez a helyén is kell kezelni a játékot
Talán majd az Automobilista 2-re lesz érdemes figyelni a jövőben, bízom benne, hogy ők többet kihoznak majd Madness engin fizikájából mint az SMS és idővel kigyomlálják majd a bennmaradt hibák nagy részét, tekintve, hogy nem 2 évente akarnak majd előhozakodni egy újabb AMS játékkal.[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
válasz Danecay #37643 üzenetére
Talán 3 autóval 8-9 kört mentem, de nekem pont ez tetszett, hogy esőben a tócsák, a nem egyenletesen takony pálya hanem változó tapadás, stb. De gyakorlóban nem AI ellen, így a többiről nem tudok nyilatkozni.
Meg állítgattam a grafikát, mert kerestem a jó sebességet.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
snecy20
nagyúr
Ezért kell játszani a Project Cars 3-mal. Na az konzisztensen gagyi mind AI, mind fizika, mind időjárás-modellezés terén.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
GalaHU
őstag
válasz Danecay #37643 üzenetére
Az AMS2-re már most érdemes figyelni, mert az összes általad említett hibát kigyomlálták, jobbak a hangok is.
Két rákfenéje van, a jellemzően Dél-Amerikai autó és pályafelhozatal, de ennek anyagi (licensz) okai vannak. De becsületükre legyen mondva, most hogy már csorog be hozzájuk némi lóvé, terjeszkednek erre is, hamarosan Nür és E30 M3 DTM is lesz, szóval alakul!
A multi nekem azért jobb, mert ha pár cimbivel akarunk menni nagy ritkán akkor azt a játékból megtehetjük (majd valaki lesz a szerver) nem kell havidíjért szervert bérelni, mint mondjuk az AC(C)-hez.
[ Szerkesztve ]
-
csabi1971
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi hibajelenséget tapasztalom: A kormány T300 hozzá T3PA Pro pedálszett. PS4 GT Sport napi versenyének időmérőjét nyomom, kb a második körtől csak fél gáz van. Ha újra indítom a játékot akkor is kb a második körig van teljes gáz. aztán már csak félig. Ha a kontrollerrel húzom akkor meg teljes gázzal nyomhatom. Ha játék közben F1 módba váltok akkor a kuplung pedál lesz a gáz, úgy normálisan működik, ha vissza váltok GT módba akkor csak fél gáz van a gázpedálon.
Rádugtam PC-re a gyári program szerint normálisan működik, 100% a gáz. Közben volt egy firmware frissítést azt is megcsináltam de nem javult meg. Néhány napig nem játszottam, tegnap 7-8 normális kört tudtam menni, majd egy kisodródás után csak fél gáz volt ismét.
A pedálokat szétszedtem, nagyon minimális koszt tapasztaltam.
Visszatettem a gyári két pedálos szettet azzal gond nélkül működik.
Tudtok valami megoldást? -
nagyúr
Srácok a podium hub-ra hogy kell felrakni a button kiegészítőt hogy ne másszon el? Hiába húzom meg a kormányon a csavarokat nem marad ott, nem fixálódik le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest