Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GalaHU

    őstag

    válasz Sub-ZeRo #36146 üzenetére

    Nekem anno a szépemlékű TM T500-os is fix váltó volt, rally-hoz kifejezetten sz@r. Mindig a kormánnyal forgó füleket használtam (ami a perecen volt), de a kettő meg együtt hülyén nézett ki! :)

    Szerintem az összeválogatott Fana szettedben így semmi érteme a Podium HUB-nak, ha nem teszel rá más "Podium"-ot. Nekem jelenleg a Podium shifter van rajta és nagyon jó! A váltási érzet kiváló, és bár én se használom sokat a rajtalévő analóg karokat, de enni nem kérnek. Ellenben a 2 másik kapcsolóra ráteheted a DRS-t, vagy amit akarsz... Fanánál ez a kombó jelenleg a csúcs.

    De ha nem akarsz sokat költeni, akkor érdemes erre is ránézni:

    https://fanatec.com/eu-en/steering-wheels/clubsport-steering-wheel-universal-hub-for-xbox-one?number=CSW_RUHX

    Nemcsak hogy megoldódik a HUB-kérdés, kapsz egy nagyon széles határok között állítható váltófület, számos kormány csatlakoztatására alkalmas platformot, de még gazdagabb leszel egy kijelzővel és egy marék gombbal is! Egyébként amit összeraktál azt gombsor nélkül nem is tudtad volna állítgatni csak a Driverből, az meg messze nem olyan praktikus mint a játék közben.

    Volt ebből olyan verza is valamikor ami nem volt XBox-kompatibilis, az talán egy 50-essel még olcsóbb is, de most nem találtam meg.

    Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!

Új hozzászólás Aktív témák