- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak rigjeinek, cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GalaHU
őstag
-
pokmky
tag
válasz Csabnett #36207 üzenetére
Igazán nincs mit, klasszikus probléma.
-Solt-
Hogy ki marad inkább bölcsebb, abba ne menjünk bele, mivel szakmabeliként nagyon jól meg tudom ítélni, hogy mi miért történik, ahogy a példa is mutatja.
Te meg tönkretettél 3 szettet és a gyártót okolod a saját inkompetenciád és, vagy nem törődömséged miatt, szóval psszt. .
-
-Solt-
veterán
válasz pokmky #36208 üzenetére
Veled olyan kommunikálni mint Zuzu Petals-l... gondolom ismered a klasszikust.
Ha ismernéd a háttérsztorit akkor nem magyaráznál bele, főleg nem beszélnél zöldségeket! Nálam nem volt hosszabbító és ugyanabban a felállásban sem a Logitech sem a Fanatec termékeivel nem volt gond, kizárólag a T300-l amiből egymás után három darab ment tönkre. Ez nyilván az én hibám... és nem a szarul megtervezett TM terméké.
Tudod, ha valaki szakmabeli, akkor jó esetben kiderül a mondandójából, ha bizonygatni kell az már régen rossz.
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
-Solt-
veterán
válasz pokmky #36210 üzenetére
Biztos én írtam, hogy szakmabeliként nagyon jól megtudom ítélni és én magyaráztam bele egy olyan párbeszédbe aminek fingom nincs a hátteréről... sőt, ezek után én vádoltalak meg azzal, hogy tönkretettél 3 szettet mert hülye vagy hozzá. Mesélj még kérlek...
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
-Solt-
veterán
válasz pokmky #36212 üzenetére
Annyit kellett volna mondanod, hogy bocsánat, hogy belepofáztam olyan valamibe amiről nem volt fogalmam és semmi gond nem lenne, még a becsületed is megmaradt volna. Innentől viszont kérlek kerüljük a kommunikációt, mert úgy látom nem véletlen a logóválasztásod.
www.smart-bus.hu
-
Segal
veterán
Srácok, tegyétek már meg azt a szívességet a többieknek hogy privátba kényeztetitek egymást. Köszi
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
sutatokisr
tag
válasz jozefgucci1 #36199 üzenetére
nekem dirt4-ben ott áll az autó a rajtnál, padló gáz - fordulat maxon, váltó egyesben, kormány forog, az autó pedig áll egy helyben????
minden más sim gond nélkül megy - dirt rally 2, raceroom, acdirt4-ben helyben sportolok, érdekes élmény
-
KraRe
aktív tag
válasz sutatokisr #36217 üzenetére
Kézit nem érzékeli egy kicsit a játék? Esetleg kuplung?
-
-Solt-
veterán
Nekem egy saját tervezésű aluprofil cockpitem van szintén gumikerekekkel amit az íróasztal elé szoktam odatolni, a gép pedig a fa íróasztal aljában. A G25-nek és a CSL Elit-nek semmi gondja nem volt ezzel a felállással, a remek tervezésű T300-nak ez nem tetszett, három is táphibával halt meg.
A biztonság kedvéért most már leföldelem a cockpitet.
www.smart-bus.hu
-
pokmky
tag
Ahogy néztem a fanatec alapban földelt, olyankor nincs is gond, de, ha nem földelt kütyüt dugsz egy földelt berendezésre (szabvány szerint ember által tapogatott dolog csak kettős szigetelésű lehet) amikor már mindkettő be van dugva a konnektorba, akkor az USB csatlakoztatásakor (vagy HDMI, Analóg bemente erősítőnek stb.) kiegyenlítődik a potenciálkülönbség és ez hajlamos kinyírni a ki és bemeneteket egyaránt, kis szikra is előfordulhat ilyenkor. Ezért írják minden berendezés kézikönyvébe, hogy lehetőleg előbb csatlakoztassunk össze minden, majd a legvégén dugjuk konnektorba.
A korabeli LCD TV-k földeltek voltak, nem is volt gond, de nagyjából a ledesekkel kezdődően már nem földeltek a TV-k és amikor a user rádugja menet közben a PC, vagy konzol HDMI-jét, akkor szokott kifingani a HDMI bemenet is például, elég gyakran előfordul.
A Thrustmaster kormányok nem földeltek (T150, T300) de nem is kapcsolóüzemű táposak, ami mellett nem annyira gázos, ha üzem közben dugod a PC-re az USB-t, de ettől még kerülendő, mert okozhatja a halálát.
-Solt-
A T300-ban sima 50Hz trafó van, az ettől nem hal meg az biztos.
[ Szerkesztve ]
-
GalaHU
őstag
Nálam ugyanez volt, amikor átraktam az analóg kéziféket egy gombra, rögtön el tudtam rajtolni. Utána egy újraindításnál már vissza lehetett állítani.
Ha akuplung a gond, akkor próbaképp tedd át automata kuplungra.
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
jozefgucci1
addikt
Köszi ! Ugye alapból nem állítottunk el semmit tegnap még ment ma meg már nem . Néztem nem jött frissítés sem a játékra sem a Logi szoftverére . Nem szívesen húznám újra a gyerek gépét emiatt ,pedig lehet csak egy Win reinstal oldja meg .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
pokmky
tag
válasz jozefgucci1 #36228 üzenetére
Nálam frissített a raceroom, de nem volt nagy méretű a frissítés. Amúgy beállítani sem tudjátok a játélkban, vagy csak nem megy az alapbeállítás?
-
Joshi
titán
Most már végérvényesen abba kellene hagyni az egymás cseszegetését, ez nem vezet sehova. Mindenki nyugodjon le a pi...a.
-
biker
nagyúr
válasz sutatokisr #36233 üzenetére
épp most tervezek venni kéziféket, ez melyik? (akkor ezt kerülöm )
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Haruno
csendes tag
Sziasztok!
Logitech G29 nem érzékel a kormányon semmi gombot és a led sem világít csak bizonyos elfordítási szög után egy adott tartományban. Ez a szög változik, hol 90° hol 180°. Ez csak érintkezési hiba vagy akár szoftveres is lehet?
A zöld led, ami azt mutatja ps3 vagy ps4-re van állítva szintén csak néha világít. Mintha nem kapna áramot. Az FFB működik.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nálam akkor csinálta ezt amikor a pedált a kormányba dugtam, összeakadt a kézifékkel.
-
biker
nagyúr
válasz sutatokisr #36235 üzenetére
értem, köszi
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
addikt
válasz sutatokisr #36240 üzenetére
Jaja, csak konzolon meg semmi nem tamogatott rendesen. Fanatec kormanyok pl. random funkciokat tudnak random jatekokban es konzolokon.
-
addikt
válasz sutatokisr #36242 üzenetére
Igy az igazi.
-
apollo12
veterán
Hali lenne egy g27 kormányom sajnos többszöri takarítás se segít már a pedálomon, fék folyamatos 20% érzékelést érez, potmétert honnan lehetne hozzá rendelni ?
-
biker
nagyúr
válasz apollo12 #36244 üzenetére
szerintem ha nem úgy keresed, hogy "logitech potméter" akkor 1000Ft körül a legtöbb elektronikai boltban
Az oldalán ott az érték, talán 47kohm B (logaritmikus skála)Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
arty
veterán
válasz sutatokisr #36240 üzenetére
jah, csodás h nincs ffb driverclubban T300al, friss fw-vel
hogy a fanatec kompatibilitási mátrixhoz egyetemi diploma kellvagy hogy egy kicseszett középrehuzás bekapcsolására sincs lehetőségem játékban/os-ben/"driverben" (pl xboxon, a régi xboxos játékokat futtatva)
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
darvex12
csendes tag
Sziasztok lenne egy olyan problémám a thrusmaster t150es kormányommal hogy csatlakoztattom a géphez mukodik meg minden de ahogy elkezdem forgatni elenged olyan .Minden játékba próbáltam amibe csak lehet de csak elenged mint ha be se lenne kapcsolva.Van olyan hogy egy 15 fokot elforgatom akkor jó de utána elenged de ha megnyomom a gázt és rámegyek egy kavicsos részre akkor akadva de lehet vele kormányozni egy 4 másodpercet (vagy amíg rezeg a kormány ).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest