- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak rigjeinek, cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gercsa
senior tag
Szia!
Én kb. három hete keresek t300-at (GT).
Hardverapró, jófogás, facebook marketplace, ebay, vatera, mindent figyeltem.A héten sikerült is vennem itt ph-n egyet 70-ért, előző héten meg egyet elvittek előlem 75-ért, lehet csak szerencsém volt, de szerintem egy hónap keresést megér a dolog.
Nem én kiáltok, a gazdaság dübörög.
-
kakusziadam
friss újonc
Sziasztok! Logitech g920-as kormányról van szó. Elindítottam a f1 2018-at és mikor a time trialnal átvettem a vezetést teljes gázt nyomott magától, és azóta a többi játékban is ezt csinálja. Ez mitől lehet?
-
nagyúr
válasz kakusziadam #34707 üzenetére
Hali! Újra beprogramozod akkor is?
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Géjza
őstag
Helyzetjelentés: lenne egy 2 hónapos (még 22 hónap gari) T150 Pro 45ért (ez elég csábító ajánlat), meg egy T300 Ferrari Alcantara 90k-irányáron (1 éves, gari nélkül, T3PA-val).
Utóbbi verzió inkább hátrány lenne a sima T300 GT-hez képest. Biztos nagyon jó a nagyobb alcantara kormány, de kesztyüzni kellene (macerás, meg asszony is biztos kiröhögne :D), plusz a gombkiosztása sem lenne ideális nekem.
-
v2
senior tag
Az a kormány 30 centi nem 28, sokkal jobb a fogása. Én sem kesztyűben használom és nem keveset. A gombok is jobbak mint sima gt, ez ne tartson vissza. Tudom mert gt csere volt a Ferka 599 re
MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb
-
Géjza
őstag
És nem lesz ronda, nagyon zsíros?
Gombok: jelenlegi DFGT-n a 2x4 gombos csoport nagyon jó, néha majdnem kevés is. F1 2019-ben sokmindent kell baszkurálni ve rseny közben, kellenek a gombok. Első ránézésre a Ferrarin csak a bal oldalon van négyes gomb, többi az el van szórva. Még nézegetem.
-
Géjza
őstag
Úgy fogom meg, hogy mennyi pénzt érdemes ráfordítani. Nem vagyok és nem is leszek hardcore szimes, de szeretek jókat vezetni, ha időm engedi, ami hetente pár óra.
Emiatt 100k fölé nem akartam/akarok menni.
Ha azt mondjátok, hogy a dupla ár megéri a 300-asért, akkor elengedem a 150-est.
-
Joshi
titán
Ha nagyon F1-es vagy, akkor a későbbiek során vehetsz a T300-hoz F1-es perecet. Nem olcsó, de így legalább minden igényedet kielégítheti.
Ferrari F1 Wheel Add-On(#34713) Géjza ha van rá lóvéd ebben a helyzetben is (covid-19), akkor egyértelműen a T300.
[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
úristen, kifényesedik az alcantara! ekkor két eset lehetséges, de gyorsan kell cselekedni:
kertbe kitol, felgyújt, emléke se maradjon
nem foglalkozol vele és áldod ezt a topikot, hogy rábeszéltek a legjobb t300as csomagra, ez pedig eszed be jut bárhányszor is megfogod a csodá tapintású, remek méretű/átmérőjű perecet...."ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Géjza
őstag
Ok, vágom, akkor nem kell bexarni, annyira nem kényes, viszont annál jobb.
Meg mondjuk igazi autó miatt amúgy is van minőségi bőrtisztító/ápoló szettem, amivel korábban már tisztítottam velúr bőr cipőt remek eredménnyel, alcantarához is jó lehet talán.
Igazából a lényeg az, hogy azt a kevéske időt amit a család mellett szimezésre tudok fordítani, a lehető legjobb élményt adja (ésszerű keretek között). FormulaDaninak nem kell fosnia, nem fogom letaszítani az F1 2019 trónról
-
-
-
arty
veterán
szigoruan véve: de (wikipedia)
tapintásra mégis olyan velúrszerű....(#34725) Géjza - segítek dönteni: "a lehető legjobb élményt adja" - ezt te írtad. vedd a t300at, ne spilázd túl, mert elviszik előled...
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Géjza
őstag
igen, ez az
Fékpedál tövében mi az a gyűrődés (vagy micsoda)?
https://hardverapro.hu/dl/uad/2020-03/4628454/06676aa9-6510-429e-9fa2-c7039fdaf696.heic
[ Szerkesztve ]
-
v2
senior tag
Én elengedtem
MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb
-
Géjza
őstag
Nem az alumínium részről beszéltem, hanem a pedál tövéről, ahol a talppal találkozik. Fekete gumi van begyűrődve. Gázpedál tövében szépen áll, féknél nem.
Amúgy a fóliát miért jó visszatenni? Fékpedál arrébb van téve, arról biztos le volt szedve már egyszer.
[ Szerkesztve ]
-
bbubby00
őstag
T300 jobb a t500rs-nel?
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
nagyúr
Srácok kesztyűt milyet ajánlotok?
SPARCO MECA-3
Ez szerintetek jó lenne a krományhoz?"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest