Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsozsa74

    senior tag

    válasz GalaHU #30298 üzenetére

    Köszi! Volt vele szívás rendesen, de már próbálok felejteni és csak a szépre gondolni... :(((

    Az egész onnan indult, hogy szerettem volna visszaszerezni az uralmat a nappalim felett, amit a cockpit az idő 85%-ában elrabolt. Tehát valahogy le kellett szakadnom a nagy tévémről. Azaz kellett egy monitor. Sokféle megoldást fontolgattam a monitor tartó kapcsán, de jött az, hogy a meglévő cockpitemmel sem voltam teljesen elégedett.

    Olyan problémáim voltak vele, mint a béna, nagy műanyag csavarral össze-/odaszorítós megoldások, amelyek mindig kilazultak és lehetett újraállítgatni, plusz csúsztatható ülésssín ugye nem volt rajta és a kialakítása miatt csak nagy vagdosással, hegesztgetéssel lehetett volna átalakítani, pedig akartam már egy mindenfelé állítható, dönthető kényelmesebb ülést, mint az a merev kagyló, ami biztos király egy versenyautóban, de hosszú ideig ücsörögni benne a tévé előtt, nem az igazi. Akkor maga a kormánytartó ív nem volt olyan merev mint szerettem volna és hát egyszer lehet, hogy benevezek egy DD kormányra is, amihez meg nem árt a betonmerev cockpit.

    Szóval mindezekhez hozzáadva, hogy még kéne barkácsolni egy monitortartót is, meg valahogy orvosolni ezeket a problémákat, inkább elkezdtem nézegetni, hogy milyen kompakt megoldások vannak. És hát belefutottam egyik kedvenc szimes youtuberem, Gamermuscle Simetik K2-es cockpit rivjújába, amit addig nézegettem, hogy marhára megtetszett. Mindent tudott, amit akartam, tökéletesen személyreszabható, brutál merev a cucc és még bankot sem kellett hozzá robbantani, úgyhogy vettem egy nagy levegőt és meg is rendeltem.

    A korábbi Rseat cockpitet meg jó gyorsan el is tudtam adni, gyakorlatilag sorbanállás volt érte, lehet, hogy túl olcsón adtam...

    Végül is a terv sikerült, így félig-meddig el van dugva a kanapém mellé a "szimes sarok". Nekem kifejezetten tetszik! :DD És a nagy tévén már nyugodtan tudok-tudunk konzolozni, filmezni, nem kell a cockpit mögül kukucskálni vagy mindig tologatni ide-oda. Így néz ki messziről a dolog:

    [kép]

    [ Szerkesztve ]

    Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74

Új hozzászólás Aktív témák