- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Blu-ray lejátszók
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Végre a Logitech is bemutatott egy analóg klaviatúrát
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak rigjeinek, cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
winfier
senior tag
Sziasztok!
(#20150) ozoli78:Hát igen, dilemmának sem kicsi, hogy melyik legyen. Várom nagyon a tesztet.
(#20152) kinghaxor: Néztem én is ezt a variációt, viszont nem tudom mennyivel jobb vagy rosszabb mint a T500RS-hez adott pedál szett. Plusz a szállítási idő sem tisztázott. Nem sürgős a vásárlás, ha eddig kibírtam, de szeretném most mát élvezni valamelyiket.
"Végy egy erős motort, akassz rá négy kereket, és te győzöl!" - Régi szép idők
-
barcalaci84
őstag
válasz winfier #20153 üzenetére
szerintem nem nagy a dilemma
egyértelműen t300 ALCANTARA INTEGRAL edition...
továbbfejlesztett szénkefementes motor (gondolom ez jó mert fanatec is ilyet használ Clubsportban )
30 cm-es Ferraris Alcantaras bevonatos kormány ( 60 ezer Ft felett árulják amúgy csak ezt a perecet)pedál : potméteres 3 pedálos ahogy a t500 pedálja is...érzésre ugyanolyan jó vagy rossz
és még olcsobóbb is mint a t500 (T500-nak miért nem kezd esni az ára amúgy?)
sőt itt elvileg 142-ért rendelhető
[link] -
N€T0X|N
őstag
Na, elfüstölt az elnyűhetetlen, 50-60%-on használt G25-öm.
Sent from my keyBoard
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Szeretek vigyázni az elektronikai eszközökre, és felmerült bennem egy kérdés. Ti elpakoljátok a kormányt minden használat után? Akkor is, ha ez napi használatot jelent? Vagy elöl hagyjátok? Érdemes ilyenkor letakarni valamivel? Vagy időnként áttörölgetni, és kész? Pedálokkal mi a helyzet? Az egy fokkal előnytelenebb helyzetben van...
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
fagy53
nagyúr
válasz pocokxx #20160 üzenetére
Üdv!
DFGT gyári rögzítéssel az asztallaphoz, használat után leveszem és az asztal alá, hátulra felakasztom. A tápom a géppel együtt kapcsol ki-be, az USB csatit viszont kihúzom.
A pedál egy padlószőnyeg darabon terpeszkedik amit az asztal lába rögzít.
Nem igényel különösebb törődést egyik sem, évente megzsírozom a kormányt, de a pedált békén hagyom ha lehet.. Több éve megy ez így és ma is olyan mindkettő mint újkorában. -
veterán
-
wolf033
senior tag
válasz RECSKA #20166 üzenetére
Nekem mivel a szoba közepén kell keresztül húzni az USB-t a kormányig mert a TV előtt szoktam tekergetni a kormányt így ha nem tekerem akkor ki van húzva, a tápból meg megszokásból szoktam kihúzni.
A pedált Én is szoktam takarítani de nem a macska szőrtől hanem a portól kb. évente 1x.
-
pocokxx
Közösségépítő
Huh. Köszi mindenkinek.
Egy DFP-m van gyári rögzítéssel. Pedál viszonylag fedett helyen, de azért a por odaszáll. A vezetékeit szépen elfűztem asztal mögött, így a rendszeres elpakolása nagyon macerás lenne. Megfordítani sem tudom, mert túl kicsi a hely az asztal alatt a következő polcig/fiókig, így be sem férne. Kb. hetente egyszer azért áttörlöm, pedált kicsit ritkábban. Talán akkor azért nem kell aggódnom. Kormányt mennyire kell szétkapni ahhoz, hogy zsírozni lehessen?
[ Szerkesztve ]
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Shodan
addikt
válasz fagy53 #20165 üzenetére
A kormányon pontosan hova kensz zsírt és milyet?
Én is elpakolom ha nem használom. Az adapter folyamatosan be van dugva és a pedált is hagyom az asztal alatt, mert elfér.
A kormány megy dobozba szék alá. A tv visszatol falra. Kb 3 percwww.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
arty
veterán
válasz barcalaci84 #20154 üzenetére
tuti az a 30 cm?
azt nem csak az 599xx rim tudja?"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
tommy6961
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, hogy a DFGT kormányt, hogy lehet működésre bírni a Race07 játékban? Felismeri, de sehogy nem tudom beállítani, a profilhoz nem tudom hozzá rendelni, mert nincs a listában.
Köszönöm előre is. -
arty
veterán
válasz barcalaci84 #20178 üzenetére
basszus, akkor azzal kevertem thx!
pées tulajok mindenből jobbat/olcsóbban kapnak ... (lásd: t300on korábban a gte rim vs. fos gyári rim a tx-en, g29 vs. g920)
---
amugy nincs valakinek 599xx rimje és fogadna be egy hómlessz gte rimest egy tizen öt percre? ))
kipróbálnám és ha egy picit közelebb kerülne az élmény a fanákhoz, vennék magamnak is egyet... iponnál most 54k 2 év garival[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Amadako
tag
Sziasztok
Elkezdett mostanában motoszkálni bennem a gondolat,hogy milyen jó lenne az autós játékokat kormánnyal játszani és nem joyyal.Átolvastam a cikket ami a leírásban van és utána néztem egy kicsit máshol is,de kép még nem állt össze.
Alapvetően kuplungos,váltós kormányt szeretnék.Azokból melyik az (ps3/ps4 kompatibilis) ami ezeket tudja és az árkategória alján van és megéri a pénzét?Segítséget előre is köszönöm.
Üdv
-
kinghaxor
senior tag
válasz Amadako #20183 üzenetére
Ilyen kormány nincsen az árkategória alján. Az új Logitech G29 az ami PS4 kompatibilis de ahhoz is csak a kuplungos pedálszett jár alapból, a H váltót külön kell hozzá megvenni. Árban kb. 120 a kormány plusz 20 a váltó. Egy Thrustmaster szettet meg még ennél is többől lehetne kihozni. Az olcsóbb PS4 kompatibilis kormányokhoz pedig nincs H váltó meg kuplung pedál. Ha olcsót szeretnél akkor ezekről le kell mondanod.
-
brobi76hun
tag
Sziasztok!
Szeretném lecserélni a régi Logitech Momo-m (PC-re) valami jobbra, ehez kellene egy kis segítség, mert elég nagy a választék és nem tudok dönteni. Az erre szánt összeg 50.000huf lenne. Nem kell kuplungos mert annyira fanatikus azért nem vagyok és annyira sokat sem játszok autós játékkokal sem, hogy erre szánjak többet, persze az áruk is több. Ezt néztem ki (Logitech Driving Force GT) vagy tudtok jobbat??? vagy valami hasonló jót??? -
wolf033
senior tag
válasz brobi76hun #20186 üzenetére
A DFGT az jó csak a pedálja nem az igazi, de ennyiért akár használt G27-et is kifoghatsz bár mostanában nem nagyon szoktam látni eladót. Lehet fel is rakom az enyémet mert mostanában nem sokat használom.
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Érdeklődni szeretnék, hogy valakinek van-e tapasztalata vagy ismeri-e a MAD CATZ Pro Racing kormányt és pedált? Gondolok itt arra hogy pl Forza 5-6, illetve Project Cars alatt mennyire jól adja vissza a kormány az effekteket? Illetve h mennyire tartós, milyen minőségű a belseje, milyen belsővel szerelt, pl.:garanci lejárta után javítható-e esetleges probléma meghibásodás esetén?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest