- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nyomtató topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
-
PROHARDVER!
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HKorn
veterán
A Nokia meg már akkor világelső mobiltelefon gyártó volt, amikor a Samsung még csak azon gondolkodott, hogy jó lenne mobiletelefont is csinálni, aztán mi lett belőle?
Szóval annak semmi jelentősége, hogy a Panasonic mennyivel nagyobb múltú cég, Sasmung simán lelépte, mint ahogy sok más gyártót is.
Run&Ride
-
HagaNRG
őstag
válasz junior11 #36099 üzenetére
Néhányan itt úgy látszik még óvodában jártak akkor, mikor a DVD, a CRT, majd a plazmatévék csúcsminőségét is a Panasonic képviselte.
Mióta a plazmából kiszálltak és jött az LCD korszak, kicsit alábbhagyott a Panasonic lelkesedése, de akkor sem kell 3-4 évvel ezelőtti statisztikákra támaszkodni, mert állítom, hogy ma egy Panasonic LED TV is van olyan jó, ha nem jobb, mint bármelyik azonos kategóriájú Sony, vagy Samsung. (de mára a Philips sem az a buta kínai cég, mint 3 évvel ezelőtt volt) -
junior11
veterán
-
K Norbi
addikt
válasz junior11 #36107 üzenetére
Nekem nem kéne.. folyamatosan tolom az Lg, Pana, Samsung, Philips, Sony, topicot.
Láttam nyomkodtam is sok tv-t Sony jobb, nem azért írom mert nekem is ez van
Másabb a kép benne faszább képmozgás.
Ahogy írta Lauda anyaghasználatra Sony komolyabb.Persze ez már a múlt az új Sony már más tészta.
Mondják jó ronda lettem.
[ Szerkesztve ]
-
BK87
senior tag
Sziasztok.
Új TV-t szeretnék venni és jelenleg két TV között vacilálok az LG 43LH570V és a Sony Bravia KDL-43WD755 közt. Az LG 362 euro lenne (Szlovákiából vagyok), a Sony 413 euro. Melyik érné meg jobban a két készülék közül? Előre is köszönöm a segítséget. -
Piftuka
veterán
válasz varmi2 #36020 üzenetére
"Sony w80xC -t nézd meg. Ezek még 3D-s fullhd tv, androiddal a fedélzeten. vagy olcsóbban w75xC, a debug menüvől bekapcsolható a 3D."
Köszönöm a választ!
Ez SONY modell jelenti az egyetlen lehetőséget, ha a képminőség a legfontosabb kritérium?
Az LG, vagy a Panasonic "műhelyéből" nem érdemes választani? Tényleg minden javaslat, érv/ellenérv érdekel a témában.
Ismétlem... mindenképpen 3D televízió legyen, a lehető legjobb képminőséggel.
"Aquila non captat muscas."
-
HagaNRG
őstag
190 ezer körül én lehet, hogy adnék egy esélyt ennek a Panának is.
Nagyon összevetném otthoni körülmények között egy Sony 755-tel mondjuk...Panasonic TX-55DS503E
-
blakey
titán
válasz HagaNRG #36112 üzenetére
Bekapcsolás után pár perccel csomagolnád is vissza a Panát.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
addikt
válasz DoItYourself #36065 üzenetére
igazából azt sem tudtam hogy keressek, vagy mire
céghez kellene bemutatóterembe ilyesmi, gondoltam 4 olcsóbb 32" tv meg valami eszköz megoldja a problémát, és egész nap mehet rajta a céges promo dvd.
kösz a tippet neked is“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
DoItYourself
addikt
válasz f4lcon #36116 üzenetére
Sejtettem, hogy nem otthon építesz beülős szimulátort, hanem vmi céges ügyről van szó.
4db 32"-es helyett javasolj inkább egy 60-75"-ost, és lehet, hogy egy pendrive-ot is elég beledugni, ha csak arról van szó, hogy menjen rajta valami film, vagy slideshow. Ha ettől komolyabb igényekről van szó, akkor érdemesebb egy olyan céget keresni aki ezzel foglalkozik, és venni tőlük egy kész megoldást.Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
WaterWawe
őstag
Hát a KS7000-ret sajnos nem tudom meleg szívvel ajánlani. Nagyon jó TV, de rengeteg a hibás darab belőle.
Itt az enyém például, de nem én vagyok az egyetlen aki jelezte hogy ilyen hibával találkozott. -
Mentolka
senior tag
Hello,
Azt magyarázza el valaki, légyszí, hogy miért - szinte - csak edge-led készülékeket lehet kapni emberi áron? Ilyen jól működik már ez a megoldás? Teljesen laikusként, azt gondolnám, hogy az LCD TV-k technológiájából adódóan inkább a teljes panel mögötti megvilágítást forszírozzák. (már a sötét részek minél jobb megjelenítéséért) -
atomanti19
aktív tag
Sziasztok!
Extremedigital 0%THM kinalatabol mi az ami elfogadhato tv? Bnőm filmezne rajta, mar nem hallgatom tovabb ahogy sir Nekem marhara mindegy hogy milyen. FullHD USB normalis kepfrissites legyen. Mas elvarasom nincs. Panasonic TX-40DS400E ezt néztem, mert pana es jol nez ki. Szakik, velemeny, tanacs?
Sok ember azthiszi hogy az anyukája méhéből csúszott ki mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják hogy az apjuk tökéből jöttek!
-
krx21
nagyúr
válasz Mentolka #36119 üzenetére
A helyzet az, hogy a edge led megoldással, vékonyabb tud lenni a TV. Valószínűleg olcsóbb és kevesebb LED-el van megoldva. Viszont a direct LED megoldás sem garancia, hogy jobb lenne bármiben. Igazából mindegy, hogy egy elmozdult LED vagy diffuzor miatt van felhősödés...
A nagy számú local dimming viszont jobban megoldható direct LED megoldással, de ezek a legdrágább TV-k.
pl: Sony ZD9[ Szerkesztve ]
-
savoo
addikt
válasz atomanti19 #36120 üzenetére
Keret ez a 120 max? Mert picit feljebb van a 40DS630E, ami egy baromi jó TV, ha tényleg csak filmezés lenne rajta.
-
Mentolka
senior tag
Köszi!
Fúú, gondoltam, hogy gazdasági okai vannak. Nade, a "direct LED" annyival többe kerülne, hogy nem lehet még a középkategóriában sem ilyen készüléket kapni?
Ráadásul, egy TV esetében pont a vastagságát sz4rom le először, aztán meg az "okos" funkciókat - mennyire ferde már, hogy egy TV-nél nem a képminőség számít, hanem hogy mennyi felesleges dolgot pakolnak bele... -
savoo
addikt
válasz atomanti19 #36124 üzenetére
Persze, VESA 200 x 200 szabványú.
-
krx21
nagyúr
válasz Mentolka #36123 üzenetére
Hát igen, evvel egyet értek..
Amúgy a közép kategóriában a tavalyi 65W857-es az direct ledes volt... (talán még van..)
Mivel az LCD sajnos nem túl sok érdemi fejlődést tudott felmutatni, muszáj volt a marketinget tolni helyette...De mondom, a direc LED megoldás még nem garancia semmire, valamint az edge LED-ből is vannak jobbak, a drágább kategóriában....
-
fOriginal
tag
Hello
Kezdő vagyok tévék terén, és a rengeteg verzió/sorszám teljesen összezavar, nem találok normális reviewkat sem, amiket monitoroknál vagy pc alkatrészeknél már megszoktam, ezért szeretném segítségeteket kérni.
Egy nagy kijelzőt szeretnék, amit film/youtube/stream/sorozat nézésre és nagyrészt játékra szeretnék használni. 43+ inch- ben gondolkoztam (50-55) 4*4-es szobák vannak ahol el tudom helyezni, de én preferálok közelebb ülni a képernyőkhöz, szeretem ha minél inkább kitöltik a látóteremet, mozihatás.
Játék alatt nem csgo/e-sport ra gondolok, hanem platformerekre, vagy konzol jellegű játékokra, régi pc játékos vagyok, de vannak játékok amik biztos élvezetesebbek nagy képernyőn (Alien Isolation?).
A képminőséget is nagyon fontosnak tartom, monitorom is ips paneles dell. A felbontásban érdekelne a 4k (játékot is láttam már 4k-n és az 1920*1080 teljesen elfogadható szerintem, ha már a gépem nem bírja majd meghajtani a 4k tartalmat)Röviden amik szerintem az igényeimhez mérten fontosak:
Képminőség>méret>felbontás>input lag 3D-t bónusz ha tudja.
Két árkategóriára kérnék ajánlást tőletek:
150-200e
250-300emert elsőbe gondolom 4k nem fér bele.
Segítségeteket előre is köszönöm szépen.
"a pessimist is never disappointed"
-
djculture
félisten
Jön a fényerő háború a tv piacon..[link]
Csillárt se kell feltenni elég egy tv majd[ Szerkesztve ]
-
DoItYourself
addikt
válasz headhunter #36129 üzenetére
Tőlük vettem én is, ajánlom őket. 809C helyett 808C-t küldtek, de ezt előtte jelezték.
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
Piftuka
veterán
válasz blakey #36084 üzenetére
"Felejtsd el azt a Sonyt, csalódnál benne.
Ezután a célértékeket (120 cd/m² fényerősség, 6500 K színhőmérséklet, 2,2 gamma) próbáltuk elérni, ami nagyjából sikerült is. A fényerő 125,9 cd/m², a színhőmérséklet 6500 K, a feketeszint 0,2599 cd/m², a kontrasztarány pedig 484,5:1 lett.- a két utolsó adat botrányosan rossz."Mennyi lenne szerinted a megfelelő érték?
"Aquila non captat muscas."
-
blakey
titán
válasz Piftuka #36135 üzenetére
Egy LCD-nél a feketeszint 0,025 cd/m2, a kontrasztarány 5000:1 már elfogadható.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Skullwipe
senior tag
Sziasztok!
Én nem akarok nagy kép méretet, de nem is akarok nagyon vacak panelt venni. Elég olyan 55 cm körüli méret, jó lenne ha lenne rajta dvb-t esetleg valahogy netet is tudná, de ez már lehet sok igénynek. Láttam hogy ajánlottátok a 32LH530V-t, nincs ez mondjuk kisebben?[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Érdekes ez a megfelelő látótávolság. UHD-s felvételnél 85 col (216 cm), 155 cm? Nem jár ilyenkor az ember feje, szeme ide-oda?
-
pinnacle
nagyúr
válasz headhunter #36144 üzenetére
Nem sok 4K-s TV-t lehetne eladni, ha azt mondanák, hogy ennyiről ajánlott nézni, egyébként nem látszik a különbség a FHD-hoz képest.
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Valakinek van esetleg Samsung K5600-as szériájú Tv-je?
MM-ban most akciós jó választás lehet csak tévézni meg egy kis wifizésre?Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
AXisBOLD
addikt
Hi,
lehet eddig rosszul tettem fel a kérdést.
PS4, PC (film, sorozat) tartalom megjelenítésére keresek 32 - 40"-os FHD buta, 2D TV-t.
Az ár lehet mérsékelt, amíg ez nem megy a képminőség rovására.Ki mit ajánlana?
Aurea mediocritas
-
pinnacle
nagyúr
válasz Dave567 #36146 üzenetére
Nem is tudom, hogy mivel lehet rábeszélni az embereket a 4K-ra. Nekem a WestEnd Sony boltban azt mondták, hogy a 4K TV-n a közeli pixelek miatt jobb a mozgás megjelenítés, sőt még az FHD anyag is jobban néz ki rajta. Ki volt rakva kettő 50"-s TV, és tényleg szebb volt 4K-n. Állították, hogy ugyanaz az FHD-s felvétel megy rajta. Sony topicban viszont mondták, hogy ez a légballonos felvétel, minden TV-n rajta van, tehát lehet, hogy a 4K-n, 4K-t láttam, illetve gondolom a kép beállítással is lehet variálni.
Ki van rakva egy bazi nagy 1,5M-s TV is, valószínűleg 85"-s, érdekes volt közelről nézni, tökéletes kép, semmi pixel nem látszódik, de 30 perc után lehet, hogy már kínzás lett volna.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lexus, Toyota topik
- Nyomtató topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest