Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fuze

    őstag

    A hangfal falra szerelésének mi a legjobb módja? Létezik ilyenkor jó? Elsőként állványon gondolkodtam, de... mehh. Nem olyan nagy a szoba és kissé soknak érezném oda az ilyesmit.

    Microlab Solo 6C-m van. Creative Sound Blaster X-Fi HD-val használom és szeretném a képességeinek megfelelően a legjobbat kihozni belőle. Ha ezt meg lehet csinálni falra szereléssel is, ám legyen!

    Elsőként az IKEA lebegő polcokat néztem, de túl szép, hogy igaz legyen alapon nem elég nagyok. Természetesen szeretnék helyet hagyni a hangszórók mögött. (Ha jól tudom 10 cm elég. Vagy több kell?) Persze így a lebegő polc ötlete kuka, mert egy ennyire kiálló dolgot nem hiszem, hogy stabilan megtart majd két hosszú csavar. Arról nem is beszélve, hogy a szomszédig nem szeretnék átfúrni.

    Így mindenképpen valamilyen custom dolog kéne. Erre és erre a fali konzolra gondoltam. A polcot meg méretre vágatom. Milyen anyagból érdemes? Illetve nem szeretném, hogy rezonáljon, vagy a szomszéd falát berezgesse, így ilyen kínai tüskéket néztem ki hozzá (tetszés szerint választottam, de ha van jobb szóljatok). Működhet ez így? Mit tanácsolnátok?

    adms.hu | UI Designer

Új hozzászólás Aktív témák