Elérhető a Valentin-napi GeForce driver gyorsjavítása

Az NVIDIA egy hete adta ki a a 378.66-os WHQL meghajtót, amihez most megérkezett egy gyorsjavítás is. A friss Hotfix eszközillesztő a 378.72-es verziószámot viseli és két problémát orvosol. Egyrészt a Steam platformon belül megjavul az In-Home Streaming szolgáltatás, másrészt a csomag mostantól nem fogja felülbírálhatatlanul a processzorra kényszeríteni a PhysX modult, amennyiben a második generációs Maxwell architektúrára alapozó GeForce-okhoz frissen bekerült, compute teljesítményre optimalizált beállítás ki van kapcsolva.

Az új, 378.72-as csomag a Windows 10, 8.1 és 7 operációs rendszerekre telepíthető, és az Ion, valamint a GeForce 400, 500, 600, 700, 900, 1000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.16.0318-as verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

A driver a megfelelő operációs rendszerre az alábbi oldalról tölthető le. A Windows 8.1 és 7 operációs rendszerhez szánt meghajtó ugyan a Windows Vistára is telepíthető, ám erre vonatkozóan az NVIDIA nem végzett semmilyen minőség-ellenőrzést, így ezt nem ajánlják.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés