Gyorsjavítás jött az egy hete megjelent GeForce driverhez

A 376.48-as Hotfix meghajtó pár játékbeli hibát korrigál, illetve javítja a Folding@home működését is.

Az NVIDIA gyorsjavítást adott ki az egy hete megjelent 376.33-as meghajtóhoz. A friss eszközillesztő ugyan nem javít kritikus hibát, tehát akár ki is hagyható a telepítése, viszont bosszantó gondokat old meg az egyes programokban. Többek között korrigálja a Folding@home működését. Ez valójában nem a hiba javítása, hanem annak a megkerülése, mivel a teljes javításhoz több időre van szükség, de elvileg így is működnie kell a Folding@home kliensnek.

Az NVIDIA a fentiek mellett számos játékra vonatkozó hibát korrigált. Megszűnnek a Wargame: Red Dragon képi hibái, illetve a Just Cause 3 véletlenszerű villogásai. A Battlefield 1 esetében sikerült javítani pár olyan problémát, amely az alkalmazás összeomlásához vezetett, illetve az SLI konfigurációkra jellemző textúrahibák is eltűntek.

Az új, 376.48-as csomag a Windows 10, 8.1 és 7 operációs rendszerekre telepíthető, és az Ion, valamint a GeForce 400, 500, 600, 700, 900, 1000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.16.0318-as verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

A driver a megfelelő operációs rendszerre az alábbi oldalról tölthető le. A Windows 8.1 és 7 operációs rendszerhez szánt meghajtó ugyan a Windows Vistára is telepíthető, ám erre vonatkozóan az NVIDIA nem végzett semmilyen minőségellenőrzést, így ezt nem ajánlják.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés