Hirdetés

Úton vannak a Razer Blade noteszgépek Studio Edition verziói

A vállalat újdonságai a játékosok helyett most a kreatív profikat veszik célkeresztbe.

A Razer meglovagolja az NVIDIA legújabb, professzionális felhasználásra szánt, Turing-alapú Quadro sorozata által keltett hullámokat, és mobil munkaállomásokkal fogja megörvendeztetni a nagyérdeműt, melyek a népszerű Blade modellek sorát gyarapítják: elöljáróban bemutatkozik a CNC marással készített alumínium vázzal rendelkező Blade 15 és 17 Studio Edition laptop. Előbbi egy UHD OLED érintőkijelzőt használ, a rendszer agya pedig egy hatmagos Intel Core i7-9750H processzor, amit egy Quadro RTX 5000 támogat a háttérből.


[+]

A noteszhez járnak majd a korábban Creator Ready driverekként ismert NVIDIA Studio Driverek, melyeket professzionálisabb munkamenetekhez optimalizáltak - például Cinema 4D-re vagy különféle Adobe szoftverekre. Emellett 32 GB memória és 1 TB NVMe tárhely teszi még vonzóbbá az ajánlatot.


[+]

A nagyobbik testvér 17 hüvelykes UHD panelje 120 Hz-es képfrissítést tud és a mérnökök szerint a Studio 15-ben is alkalmazott Quadro mellé itt már egy nyolcmagos Core i9-9980H-s központi egység dukál. Arra az esetre, ha profitálnánk a két grafikus vezérlőből, Thunderbolt 3-mon keresztül mindkét gép támogatja a Razer Core X nevezetű, külső VGA-házát. A masinák részletekbe menő specifikációi egyelőre még kérdésesek a kívülállók számára, de az bizonyos, hogy 100 százalékos sRGB színtérlefedettséget fognak biztosítani az egyszeri felhasználó részére.

Az új kígyós notebookok még az idei év folyamán megvásárolhatók lesznek, de a leendő árak csak a piaci start közeledtével körvonalazódnak. Nem lesz olcsó mulatság, annyi szent.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés