Hirdetés

Megújul a Razer Blade 15 játékos laptopja

Az alternatív verzióban az SSD mellé egy tradicionális merevlemezt is pakolt a gyártó, és egy limitált, fehér színű kiadás is elstartol majd.

A Razer megújította a Blade notebookokat, s az alumíniumházas friss változat neve Blade 15 Dual Storage Edition lett, mely elődjétől nem csupán a dupla háttértárolóban különbözik (128 GB SSD/1 TB HDD, illetve 256 GB SSD/2 TB HDD kombinációkból szemezgethetünk), de egy picivel vaskosabb is, és egy leheletnyivel szerényebb hardvert kapott, hogy az 1600 dolláros keretbe még beleférjen, s ezáltal a Blade felhozatal belépőszintű modellévé avanzsáljon. Ennek tudatában kénytelenek vagyunk mellőzni a 144 Hz-es panelt, és a készítők amellett, hogy a hűtőrendszeren is variáltak egy kicsit, egy régebbi Chroma háttérvilágítást alkalmaztak a tasztatúrán, így a funkciógombok is rivaldafényben maradnak, nem tudjuk gombcsoportonként vezérelni a szivárványt (a drágább Blade variánsokkal ellentétben).


[+]

Míg a processzor maradt a Core i7-8750H jelzésű modell, méghozzá 16 GB SO-DIMM DDR4 memória társaságában, addig a grafikus jellegű feladatokról egy NVIDIA GeForce GTX 1060 Max-Q gondoskodik. A 15 hüvelykes kijelző csupán 60 Hz-es, de támogatja az 1080p-s felbontást, és a Razer mérnökei egy Ethernet portot is elhelyeztek a burkolaton a megfelelő vezetékes hálózati kapcsolódás érdekében.

A dupla háttértárolós kígyós notesz az Egyesült Államokban és Kínában már megvásárolható, a korábban is említett 1600 dolláros induló ár ellenében, de Európában és Ázsia egyes részein csak novembertől lesz elérhető.


[+]

Megjegyezzük még, hogy a Razer Blade 15-nek lesz egy "Mercury White" szignó alá kerülő, limitált példányszámban készülő, fehér (ránézésre inkább talán szürkés) variánsa, melynek nem csak a kültakarója, de billentyűzetének árnyalata is havas tájat idéz, és zöld helyett fekete portok terpeszkednek majd rajta. GPU-nak GeForce GTX 1060 vagy GTX 1070 Max-Q lesz választható, de a gép beszerzése meglehetősen korlátozott körülmények között válik csak lehetségessé: az utolsó negyedév folyamán kizárólag az amerikai és kanadai Razer Store-ban, valamint néhány kínai viszonteladónál lesz hozzáférhető a kicsike.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés