120 Hz-es ultravékony notebookot villantott a Razer

A játékos perifériáiról elhíresült gyártó újdonsága sajnos jó eséllyel aktiválja az emberben az "akarom relét".

Hirdetés

A Razer lerántotta a leplet az új Blade Stealth 13-ról, amely az első olyan 13,3 hüvelykes ultravékony notebook, ami 120 Hz-es kijelzőt kapott. A tükröződésmentes, előre kalibrált panel felbontása természetesen Full HD, ám igény esetén egy 4K-s, érintésérzékeny verzió is választható – akárhogy is voksolunk, az sRGB színtér 100 százalékosan lefedésre kerül.


(forrás: Razer) [+]

A matt fekete alumíniumházas noteszgépben egy 25 wattos Intel Core i7-1065G7 processzor dolgozik (tehát a 15 wattos modellnél tovább fenntarthatók a boost órajelek), 16 GB-nyi LPDDR4X-3733-as memóriával és egy 4 GB GDDR6 RAM-mal szerelt NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti Max-Q GPU-val megtámogatva. Háttértárolóként egy 512 GB-os M.2 NVMe meghajtó szolgál, a billentyűzet pedig egyzónás Razer Chroma RGB világítással érkezik.


(forrás: Razer) [+]

A Windows Hello támogatással felvértezett HD kamera, az Intel Wireless AX201-es Wi-Fi 6-os vezérlő, illetve az 5.1-es Bluetooth modul sem maradhatott le a jellemzők listájáról, miközben a burkolaton egy Thunderbolt 3, egy USB 3.1 Gen2 Type-C power port, valamint két USB 3.1 Gen 1 Type-A aljzat található az audió kombójack társaságában.


(forrás: Razer) [+]

A kígyós vállalat kis méregzsákja az amerikai és kanadai porondon 1800 dollártól már hozzáférhető, de 2000 euróról indítva a vásárt hamarosan Európában is tiszteletét teszi.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés