Ultrakönnyű merevlemezes Philips walkman

Hirdetés

A Philips HDD100 kipróbálásához jelenleg ötven vállalkozó szellemű embert keresnek, akik nyolc héten át tesztelnék a nem mindennapi walkmant. A közreműködésért cserébe ingyen az övék lehet a készülék.


Forrás: www.zdnet.de


A hordozható lejátszó alig 167 gramm súlyú és egy 15 GB-os merevlemezt tartalmaz majd. Csekély méretei ellenére rendkívül időtálló terméket akar alkotni a Philips, ezért nem csodálkozhatunk azon, hogy a felhasznált anyagok között megtaláljuk a csiszolt/fényezett/polírozott magnéziumot és a megerősített üveget. Az új jövevény zenét és szöveget egyaránt képes lesz rögzíteni, méghozzá egyből MP3 formátumban. A beépített winchesterre - a Philips szerint - minimum 300 MP3-as fájl fér majd fel.

A walkman-be beépítettek egy ötsávos equalizert is, amely minden adott szám beállítását el tudja raktározni. További jellemző a kábeles távirányítás, a WMA formátum és az USB 2.0 szabvány támogatása. Árról és konkrét megjelenési időpontról még nincsenek információk. Ezúton szerkesztőségünk is jelentkezik egy béta-tesztelésre..

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés