2019. augusztus 26., hétfő

Útvonal

Hírek » Egyéb rovat

USB Hub a számítógépben a Belkintől

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: News.zdnet.de

Az USB Hub-okat általában csak a számítógépen kívül tudjuk elképzelni, de a Belkin cég most bebizonyította: belülre is lehet.

Hirdetés

Ez az USB Hub a számítógépen belül, egy 3,5-colos szabad meghajtóhelyre került, legalábbis ezt állítja legújabb terméke kapcsán a Belkin vállalat.

A társaság USB 2.0-ás beépíthető Hub-ja 49 euróba kerül, és ezért az összegért négy USB 2.0-ás portot kapunk - ráadásul a számítógép elejére, hiszen a Hub pont belefér egy szabad 3,5-colos meghajtóhelyre. Természetesen támogatja az 1.1-es szabványú USB-s eszközöket is. A működéséhez Windows 98, vagy magasabb verziójú operációs rendszer szükséges. Természetesen a külső kivitelű változat már régebben is megvásárolható volt.


Forrás: www.belkin.com


További vásárlásra csábító tényező a Belkin-élettartamgarancia. A cégnek nem ez az első USB-s terméke, hiszen tavaly novemberben már kiadta a 99 eurót "kóstáló" Hub-ból, PCI-kártyából és kábelekből álló "USB 2.0 Starter-Kit" nevű csomagját is.

A Belkin termékeit egyébként itthon is forgalmazzák, nevezetesen mi az RCE és a SVED c. nagyker listáján fedeztünk fel szinte teljes kínálatot.

Hirdetés

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.