Új Philips MP3 CD-lejátszó

A holland elektronikai konszern, a Philips a CeBIT-előtti High Tech sajtótájékoztatón mutatta be az Expanium EXP521 MP3 CD-lejátszóját, amely júniusban kerül a boltokba 149 eurós áron.

A hordozható készülék lelke 2 szabványos AA alkálielem, amelyek maximum 30 óra zenehallgatást tesznek lehetővé hagyományos audió vagy MP3-as fájlokat tartalmazó írható és újraírható CD-kről. A közelebbről meg nem nevezett típusú és tulajdonságú mátrixkijelzőn öt játékot játszhatunk, név szerint: Snatcher, Muncher, Breaker, Matcher és Copter. Persze azért ne számítsunk Unreal Tournament 2003-ra, de ezek a kis játékok unaloműzőnek bőven megteszik.


Forrás: www.zdnet.de

A zavartalan és biztonságos zenehallgatást a holland Magic Electronic Skip Protection rázkódásvédelem biztosítja, amelynek 100 másodperces adatpuffere van. Így nyugodtan élvezhetjük a zenéket kerékpározás, kocogás vagy akár gördeszkázás közben. Ha nem játszunk éppen, akkor a mátrixkijelzőn megtekinthetjük a dalok címét és jellemzőit (adatait: hosszát, stb.). A készülékhez jár a Music Match szoftver, amellyel MP3-as adatokat fájlokat készíthetünk, rendszerezhetünk és szerkeszthetünk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés