Philips Aurilium: új 24 bites hangkártya és hangszórók

Hirdetés

Mind a három rendszer USB 2.0 porton keresztül csatlakozik a számítógéphez, alapjuk a Philips PSC805 Aurilium nevű 24 bites hangkártya. Utóbbihoz jár a Sound Agent 2-szoftver, amelyben választhatunk a grafikus menüpontok és a klasszikus szabályozók között, s minden beállítást azonnal ellenőrizhetünk a monitorunkon. A szoftver megmutatja a bemeneti jelet is, így az audiófeldolgozási folyamatot végig ellenőrizhetjük és optimalizálhatjuk.

Mindhárom termék (A3.310 Acoustic Fusion 310 és A3.610 Acoustic Fusion 610 típusú hangszórók és a PSC805 Aurilium típusú hangkártya) külseje ezüstös színű, a LED-kijelzők kékben pompáznak. A hangszóró, mikrofon és fejhallgató-csatlakozók a PSC805-ös Auriliumon egymás mellett találhatók. A hangkártyával MP3-as fájlokba konvertálhatjuk a CD-n és LP-n tárolt zeneszámainkat, de a 99 euróba kerülő terméket használhatjuk audió/videó-konferenciák lebonyolítására és zeneszerkesztési feladatokra is.

A Philips mindkét új hangfala kihasználja az NXT Surfacesound technológia mellett a 3D SFP-t és az Acoustic Energy Equalizert .
Az A3.610 Acoustic Fusion hangszóró-rendszer májustól lesz kapható 249 euróért és támogatja, mind az 5.1-es Dolby Digitalt, mind az EAX térhangzást. A szett öt ultravékony, 20 wattos szatelithangszóróból és egy fa mélynyomóból áll, összteljesítménye 100 watt RMS. Az 5.1-csatornának köszönhetően a rendszer ideális lehet filmekhez, számítógépes játékokhoz és televíziós Dolby Surround Sound zeneszámokhoz. A csomagban található távirányító segítségével gombnyomásra számos funkciót elérhetünk a Digital Sound Controlban, továbbá beállíthatjuk a hangerőt és el is némíthatjuk a rendszerünket.

A hasonló felépítésű A3.310 Acoustic Fusion 310 hangszóró-szett egy 20 wattos, Bass Level Control beállítási lehetőséggel rendelkező faházas mélynyomóból és két 6 wattos szatelithangszóróból áll. A termék májustól lesz kapható, 79 eurós áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés