Hirdetés

Újabb ívelt monitor az MSI-től

A tajvaniak azon vásárlók kegyeit keresik, akik egyszerre vágynak a hajlított panelre és a magas frissítési frekvenciára.

Hirdetés

Újabb Optix szériás monitor érkezését jelentette be az MSI: a MAG272CRX egy 27 hüvelykes, 1500 mm-es sugarú ívben hajlított VA panelt használ, mely Full HD felbontású, mindezek mellé pedig 240 Hz-es maximális frissítési frekvenciára képes.


[+]

A nyilvánvalóan játékosoknak tervezett, hátoldalán némi RGB díszítéssel is rendelkező készülék 300 cd/m² maximális fénysűrűséget és 3000:1 kontrasztarányt kínál, a 8 bites (plusz FRC) panel pedig 113%-os sRGB és 93%-os DCI-P3 lefedést ígér. Mindezek mellé kapunk még AMD FreeSync-kompatibilitást is, mely 48-240 Hz-es tartományban működhet, a specifikációk között pedig a „HDR Ready” kitétel is szerepel, de hogy ez pontosan mit jelent, azt pontosabban nem tisztázták.

A magasságában is állítható, dönthető, forgatható állványra szerelt Optix MAG272CRX egyébként egy DisplayPort, egy Type-C (DisplayPort Alternate) és két HDMI bemenettel rendelkezik, került rá 3,5 mm-es fülhallgató-kimenet, van kétportos USB hubja, ára és pontos érkezési ideje azonban egyelőre nem ismert.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés