Hirdetés

180 Hz-es gamer monitor az MSI-től

Az Optix sorozat új tagja ívelt VA panelt használ, de az újdonságot hátulról is érdemes nézegetni, hála az elmaradhatatlan RGB LED-eknek.

Hirdetés

Az MSI weboldalán felbukkant egy Optix MAG322CR névre keresztelt monitor, mely nem túl gyakori módon 180 Hz-es képfrissítési rátával rendelkezik, amit ráadásul VESA Adaptive Sync és AMD FreeSync technológiák is támogatnak.


[+]

Az 1 ezredmásodperces válaszidőre képes megjelenítő 31,5 hüvelykes, 1500R görbületű, 8-bit+FCR-es VA panelt alkalmaz, melyet matt bevonattal is elláttak, így megfelelő környezetben a maximum 300 nites fényerő sem olyan vészes érték. A panelen 1920x1080 pixel sorakozik, színhűség tekintetében pedig 96%-os DCI-P3 és 125%-os sRGB színtérlefedettséggel számolhatunk. A monitor hátoldala nem csak a Mystic Light-kompatibilis RGB LED-ek miatt érdekes, de ősi hagyomány szerint a ki- és bemenetek is itt kaptak helyet, ideértve az egy-egy DisplayPort 1.2a, USB Type-C és 3,5 milliméteres jack csatlakozókat, valamint a két darab HDMI 2.0b bemenetet és a kétportot USB 2.0 hubot is.


[+]

A dönthető és állítható magasságú állvánnyal ellátott Optix MAX322CR megjelenési idejét és árát a gyártó hivatalosan nem árulta el, az Amazon webáruházban azonban már zajlik az előrendelés 1-2 hónapos szállítási idővel, 329,99 dollárért.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés