A felhő felé vette az irányt a Turtle Beach legfrissebb gamepadje

A helyhez kötöttségnek vége, hiszen a PC és Xbox platformok mellett a GeForce Now, a Stadia vagy a Steam Link kínálatából is válogathatunk az újdonsággal.

A Turtle Beach bemutatta első olyan Bluetooth-os kontrollerét, ami a Windows 10-et/11-et futtató számítógépeken, az Xbox Series X|S, illetve Xbox One konzolokon kívül androidos (8.0 vagy újabb) mobileszközökkel is kompatibilis.


[+]

A Recon Cloud Hybrid Controller névre hallgató, két rezgőmotorral szerelt megoldás alapvető dizájn szempontjából a Microsoft játékos masinájához adott gamepad jól bevált kialakítását követi, ám a felső részén hangbeállításokat variáló gombok nyertek elhelyezést (például négy equalizer profil életbe léptetése, a játék és a chat hangerejének egyensúlya, netán mondjuk a mikrofon monitorozása). Ezek telefonnal/tablettel nem érhetők el, ugyanis vezetékes kapcsolódás szükséges hozzájuk.


[+]

A beépített akkumulátor körülbelül 30 órára elegendő kakaót tud tárolni, és lemerült állapotból csurig tankolása nagyjából 2,5 órát vesz igénybe a 3 méteres, lecsatlakoztatható USB Type-C/Type-A (fonott) kábellel. Egy széljegyzetet megér, hogy 15 perces gyorstöltéssel hozzávetőleg 8,5 órás üzemidőt lehet kicsikarni a mobilokhoz való, állítható tartóval együtt értékesítésre kerülő ketyeréből. Eme tartó egyébként az asztalra téve is megáll a lábán, így aprócska állványként is funkcionálhat.


[+]

A ravaszokat textúrázták, a D-pad természetesen nyolcirányú, hátul két gombot tetszés szerint programozhatunk, a Pro-Aim Focus mód az analóg karok érzékenységét hivatott finomhangolni, a markolatokon valamiféle mikro hűtőcsatornák találhatók, amelyek segítenek a kezeink szárazon tartásában, és alulról a 3,5 mm-es kombójack sem hiányzik.


[+]

A feketében és kék/narancssárga Blue Magma kivitelben választható, 306 grammos apparátus október 16-án debütál 100 dolláros áron, és a leendő vásárlók egyhónapos Xbox Game Pass Ultimate előfizetést kapnak mellé ajándékba.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés