Már a játékvezérlők piacán is találkozhatunk a Turtle Beach márkanévvel

A főleg fejhallgatóiról ismert gyártó egy kontrollerrel és egy repülőszimulátorokhoz készített vezérlővel lép piacra.

A Turtle Beach márkanév általában játékosoknak szánt audioeszközei miatt szokott felmerülni oldalainkon, most azonban új kategóriát céloztak meg, hiszen hamarosan piacra kerül első két játékvezérlőjük, a PC-vel és Xbox konzolokkal egyaránt kompatibilis, vezetékes Recon Controller, illetve a repülés szerelmesei számára repüléstechnikai mérnökökkel és pilótákkal együttműködve készített VelocityOne Flight.


[+]

Utóbbi felett mi könnyebben átsiklanánk, hiszen a repülőgépekkel kapcsolatos hiányos ismereteink alapján nekünk nem mond sokat ránézésből a pár nyilvánosságra hozott termékfotó, az azonban biztos, hogy a moduláris eszközön egy, két-két joyticket és ravaszt, néhány funkciógombot és egy, a Microsoft Flight Simulator játékával biztosan működő kijelzőt is magán viselő kormány is helyet kapott a négy kar, egy tárcsa, néhány extra gomb, valamint egy, a repülőgép rendszereihez tartozó visszajelző lámpa társaságában.

A repülős vezérlő mellett sokkal elterjedtebb lehet majd az Xboxok gyári irányítójára hasonlító Recon Controller, amely az említett konzoloknál megszokott gombok mellett több egyedi kapcsolóval is rendelkezik. Ezek segítségével menet közben állítgathatjuk a chat és a játék hangerejét, kiválaszthatjuk a jack kimenethez tartozó EQ profilokat, illetve bekapcsolhatjuk a játékbeli apróbb zajokat felerősítő Superhuman Hearing funkciót.


[+]

A kontroller aljára is került még két extra gomb, ezek funkcióját mi adhatjuk meg a termék szoftverében, de a jobb oldali kapcsoló alapértelmezetten a célzás érzékenységét feltornászó Pro-Aim opciót aktiválja. Tervezéskor külön figyeltek még a hosszabb etapokat letoló játékosokra, ezért a két markolatot mikrobarázdákkal tarkított betétekkel látták el annak érdekében, hogy tenyerünk tovább bírja a kiképzést jelentős izzadás nélkül.

A Turtle Beach Recon Controller és VelocityOne Flight piacra kerülésének ideje egyelőre még nem tisztázott, a 60, illetve 350 eurós vételárat azonban már most biztosra vehetjük.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés