Hirdetés

Megfizethető vezetékmentes gamepad jön az MSI színeiben

A mágneses ravaszokkal érkező termék háromféle módon csatlakoztatható a masinánkhoz vagy okoskészülékünkhöz.

Hirdetés

Az MSI még a Berlinben megrendezett IFA 2024 alkalmával prezentálta a Force GC300 Wireless névre keresztelt gamepadjét, ami hamarosan megjelenik, és 6980 jent, azaz 17 000 forint körüli összeget fog kóstálni.


[+]

Az Xboxok kontrollereire jellemző elrendezést másoló megoldás USB Type-C-s vevőegységet használó, 2,4 GHz-es rádióval, Bluetooth kapcsolattal vagy 2 méteres USB Type-C/Type-A kábellel köthető a célgépre, és 600 mAh-s akkumulátora elvileg maximum 20 órára elegendő energiatartalékokkal rendelkezik.

A 148 x 111 x 68 mm-es fizikai méretekkel bíró konstrukció 230 grammot nyom a mérlegen, és Hall-effektusos ravaszainak aktuációs távolságát két szintre lőhetjük be a kétállású reteszkapcsolóknak hála. Alul, a mikrofon némítását kezdeményező gomb társaságában egy 3,5 mm-es kombójack állomásozik a headsetünk számára, és a hátul lévő M1/M2 gombokat az MSI Center applikációban programozhatjuk.


[+]

A Japánban október 11-én debütáló, markolatain csúszásgátló textúrázást viselő típus PC-vel, valamint mobileszközökkel kompatibilis, és jó eséllyel megleli az útját az európai piacokra is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Előzmények

Hirdetés