Háromféle kivitelben lesz elérhető a SCUF Gaming új gamepadje

A főleg PlayStation 5-höz tervezett, de PC-vel is használható Reflexből olyan változat is készült, ami az FPS játékosokat célozza.

Új játékvezérlővel állt elő a Corsair tulajdonába tartozó SCUF Gaming, amelynek tervezésekor az ihletet egyértelműen a Sony PlayStation 5 konzolja mellé csomagolt DualSense adta. Nem véletlen, hogy a kompatibilitási lista élén is ez a gép áll, de a kontrollert PC-vel, Mac-kel, illetve iOS/iPadOS-t, valamint Androidot futtató eszközökkel is használhatjuk.


[+]

A 300 grammos Reflex a DualSense-en is megtalálható gombok és karok mellett megkapta a SCUF szabadalma alá tartozó hátsó pedálokat is, amelyeket közvetlenül a kontrollerről programozhatunk be, akár játékonként is (ehhez három profil áll rendelkezésünkre), de igény esetén akár el is távolíthatjuk őket. A repertoár részét képezik még a DualSense-féle adaptív ravaszok is, ez azonban csak a Reflex alapmodellre, és a hátul extra textúrázással ellátott Reflex Pro változatra igaz, míg a Reflex FPS-re jóval rövidebb úton mozgó, rezgő visszajelzés nélkül működő ravaszok és vállgombok kerültek.


[+]

A cserélhető analóg karokkal és előlappal rendelkező, Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikáló kontrollerek beépített akkumulátorral működnek, amelyek töltését USB Type-C csatlakozón tudjuk elvégezni.

A SCUF Gaming Reflex, Reflex Pro és Reflex FPS 200, 230, illetve 260 dollárért vásárolható meg, már amikor éppen van belőlük készleten, a gyártó weboldalán ugyanis egyelőre csak a „Sold Out” üzenet fogadja a vásárlókat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés