Meghozta a HDR-es G-Sync támogatását az új GeForce driver

A WHQL minősítésű, 398.11-es meghajtó két új játékra is felkészült.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 398.11-as meghajtót, amely elsődlegesen a HDR-t is támogató, G-Sync technológiával rendelkező kijelzőkhöz kínál hivatalos támogatást. Emellett a Vampyr és a Jurassic World Evolution című játékok kaptak új vagy frissített profilt, illetve a Warhammer: Vermintide 2 SLI profilját is változás érte.

Az eszközillesztő a fentieken kívül két hibát is korrigál: egyrészt a Hitman, több GPU mellett, DirectX 12-es módban összeomlott, ha a HDR a játékon belül aktív volt, miközben a Windows erre vonatkozó beállítása nem volt bekapcsolva, másrészt a Call of Duty: WWII című program futtatása során, Surround módban nem működött megfelelően a középső kijelző.

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről, illetve elérhető a GeForce Experience-en keresztül.

Az eszközillesztő a 64 bites Windows 10, 8.1 és 7 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 600, 700, 900, 1000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.17.0524-es verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés