Hirdetés

Szivárványháton érkeznek a Thermaltake legfrissebb ventilátorai

A gyártók hétköznapokat színesítő törekvései nem lankadnak, s ezalól a tajvani multi sem kivétel.

A Thermaltake legújabb 140 mm-es, folyadékcsapágyas ventilátora a Riing Duo 14 névre hallgat, és hármas csomagokban vásárolható meg. Az RGB szivárvány hírnöke ő, hiszen nem csak a keretén, de a csapágyat fedő kupakon is találhatunk LED-eket, összesen 12 plusz 6, azaz 18 darabot – ez még fánkból is sok. A fényorgona vezérlésére kapunk egy TT RGB Plus kontrollert, amely USB 2.0-s szabványú porton keresztül kommunikál a szoftverrel – vagy éppen az Amazon Alexával, esetleg a Razer Synapse-szel (Razer Chroma). A percenkénti fordulat PWM-es szabályzás alatt áll, és 500, illetve 1400 rpm között lehet variálni a forgási sebességet. A termékkel legfeljebb 60,87 CFM légszállítást, valamint 26,2 dB(A) zajterhelést valósítván meg, viszont az árral kapcsolatban egyelőre nem áll rendelkezésünkre bővebb információ.

Thermaltake Riing Duo 14 Thermaltake Riing Duo 14 Thermaltake Riing Duo 14
Thermaltake Riing Duo 14 [+]

Nehezebb súlycsoportban áll a rajtvonalhoz a Pure 20 ARGB TT Premium Edition típusjelzésű, szintén folyadékcsapágyas légkavaró, hiszen 200 mm átmérőjűre hízott a gyártósoron. A tizenegy, enyhén fogazott lapát 4 tűs PWM-et kap, s ennek köszönhetően 500 és 1000 rpm közti tempóra képes. A maximális légszállítás 129,54 CFM, 31,2 dB(A)-nyi hangerő mellett. Csakúgy, mint a Riing Duo esetében, ehhez is jár RGB; jelen vonatkozásban 9 darab, 16,7 millió szín megjelenítésére képes dióda figyel a csapágyazás kupakján, 3 tűs ARGB csatlakozóval megtoldva. A fényjátékot vagy direktben az alaplapra kötjük, vagy a mellékelt távirányítóval hajthatjuk rabigába, amelynek segítségével egyetlen gombnyomással léptethetünk az effektek között.

Thermaltake Pure 20 ARGB TT Premium Edition Thermaltake Pure 20 ARGB TT Premium Edition Thermaltake Pure 20 ARGB TT Premium Edition
Thermaltake Pure 20 ARGB TT Premium Edition [+]

Mindkét modell rezonanciát csökkentő gumírozást kapott a csavarmenetek körül, és a Pure 20 ARGB díjszabása – kisebbik féltestvérének mintájára – ismételten kérdéses.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés