Hirdetés

RGB-s asztal a Thermaltake kínálatában

A Level 20 RGB Battlestation színes világítással és motoros magasságállítással is rendelkezik, mindezért viszont szabad szemmel is jól látható összeget kell kifizetnünk.

Hirdetés

Lassan egy gamer közvetlen környezete is elérheti azt a szintet, amit a Kiskarácsony mindenáron című filmben is igyekeztek megvalósítani, ahol is Danny DeVito igyekszik annyira kivilágítani a saját házát, hogy az az űrből is látható legyen. A Thermaltake ezúttal egy játékosoknak szánt asztal élét pakolta tele RGB LED-ekkel, amelyek színét és módjait az iTAKE, a TT RGB Plus és a Razer Chroma szoftverek segítségével vezérelhetünk, persze csak miután az ehhez szükséges 9 tűs csatlakozót bekötöttük az alaplapra.


[+]

A világítást leszámítva egy teljesen átlagos, elektromos motorral 70 és 110 cm között állítható magasságú asztalról van szó. A motor vezérlése egy 6 gombos irányítópanelen keresztül történik, amelyről leolvashatjuk az aktuális magasságot, valamint négy profilt is elmenthetünk, így nem kell minden alkalommal nyomva tartani a kapcsolókat.


[+]

A 165 x 75 cm alapterületű, 3 cm vastagságú asztallap teljes felülete az egérpadokról ismerős anyaggal van bevonva, amely igény esetén eltávolítható, ezzel megkönnyítve a tisztítást. A borítás két sarkában kereszt alakú kivágásokat találunk, amik a burkolat alatt kábelcsatorna formájában folytatódnak, tehát a vezetékek elrejtése is megoldott.


[+]

A legfeljebb 150 kg teherbírású Thermaltake Level 20 RGB Battlestation Gaming Desk már rendelhető a gyártó weboldaláról, vételára két év garanciával 1200 dollár.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés