Hirdetés

Bitspower ventilátor vízhűtésekhez

A vállalat újdonságához többdarabos kiszerelés vásárlása esetén PWM és RGB kontrollert kapunk.

A Bitspower legújabb, vízhűtések radiátoraihoz szánt ventilátora a Touchaqua Notos 120 névre hallgat, és nem csak magányosan, de hármas vagy ötös pakkokban szintúgy megvásárolható. A 120 mm-es légkavaró percenkénti fordulatszáma 800 és 1800 között szabályozható, és legfeljebb 25-28 dB(A) zajterhelésre számíthatunk tőle.


[+]

A gyártó nem bocsátkozott részletekbe a légszállítást vagy a statikus nyomást illetően, de az bizonyos, hogy a keretek rezgéscsillapító gumírozást kaptak, és a négytűs PWM csatlakozó mellett egy háromtűs ARGB anyát is hordanak a drágának, hiszen a címezhető díszkivilágítás sem maradhatott le a termékjellemzők listájáról.


[+]

Ha a hármas, netán ötös csomagot tesszük kosárba, egy BPTA-DRGBMFC RGB, illetve egy BPTA-PFANMFH PWM kontrollert is kapunk a pénzünkért. Az előbbibe egy háromtűs ARGB, továbbá egy SATA csatit kell bekötni, amelyekből aztán a kicsike nyolc darab háromtűs headert "csinál", és a dedikált gombokkal tudunk léptetni az effektek között. Az utóbbi egyetlen PWM jelet oszt szét 10 downstream PWM tüskesor közt, és az energiaellátás ebben esetben is egy SATA dugasz segítségével valósul meg.


[+]

A Notos 120 vételára kiszerelés függvényében 310, 1240, valamint 2170 új tajvani dollár (közelítőleg nettó 3000, 11 700 és 20 500 forint), ami a cég vonatkozásában moderált összegeknek tekinthető.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés