Hirdetés

Jobbféle AIO-k, ezúttal a Thermaltake-től

A gyártó új modelljeinek típuselődje már járt nálunk és jó benyomással volt ránk. Vajon az újdonság rá tud ígérni?

A Thermaltake új, egyben legkomolyabb kompakt vízhűtő rendszere (amivel már találkozhattunk az idei Computex alkalmával), az igen kacifántos nevű Floe DX RGB Series TT Platinum Edition már elérte a boltok polcait, és háromféle radiátormérettel, 240, 280, illetve 360 mm-es kiszerelésekben érhető el. Adalék a történethez, hogy a teljesítmény növelésének érdekében a rézből készült radiátorok mindkét oldalára csavarozhatunk ventilátorokat.


[+]

Ahogy az a termék rokonságában dívik, a blokk/pumpa és a statikus nyomásra kihegyezett, 500-1500 rpm-es, folyadékcsapágyas, legfeljebb 42,45 cfm légszállításra képes Riing Duo RGB légkavarók is részesültek a címezhető RGB LED-ek kavalkádjából, melyeknek fényjátékát a lapátok sebességének szabályozására és a processzor hőmérsékletének monitorozására egyaránt alkalmas szoftver segítségével tudjuk kedvünkre konfigurálni.


[+]

A fotonzuhatag megregulázására dedikált kontroller áll rendelkezésre, melyhez 5 eszközt kapcsolhatunk.


[+]

A szóban forgó TT RGB PLUS program mellé jár az AI Voice Control és az Amazon Alexa támogatás, így akár szóban is megfogalmazhatjuk igényeinket. Még olyan jópofa funkciók is elérhetők, mint amilyen például a lokális időjárási viszonyokra vonatkozó, színes fénnyel történő reagálás kikényszerítése egy "Alexa, tell Thermaltake" szavakkal kezdődő mondattal.


[+]

A Floe DX széria Intel oldalon LGA1150, LGA1151, LGA1155, LGA1156, LGA1366, LGA2011(-3), valamint LGA2066, míg az AMD-nél Socket FM1, FM2, AM2(+), AM3(+) és AM4 foglalatokra helyezhető fel. A méret függvényében az árakat 210, 220, valamint 250 euróban határozta meg a cég, szóval egyáltalán nem olcsó mulatságról van szó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés