Színes világítást kapott a HyperX Alloy FPS

A fényorgia mellett új kapcsolókkal is felvértezték a gamer márka új termékét.

A tavaly általunk is tesztelt HyperX Alloy FPS új verziót kapott, az Alloy FPS RGB megnevezés pedig egyértelműen elénk is tárja az egyik, elődmodellhez képest új tulajdonságát is. A főleg acélból készült billentyűzet ugyanis színes RGB LED világítással lett felszerelve, a kupakok alatt pedig a Kailh Silver Speed kapcsolók teljesítenek szolgálatot, amelyek lenyomásához 40 g erőre van szükség, és akár 70 millió leütéssel is terhelhetők.

HyperX Alloy FPS RGB
HyperX Alloy FPS RGB [+]

A fények akár gombonként is konfigurálhatók, míg az akár 16 millió színt is megjeleníteni képes LED-ek fényereje 5 lépésben szabályozható, a beállításokat pedig – a rögzített makrókkal együtt – a 3 felhasználói profilban tárolhatjuk el. A ma már elvártnak számító 100%-os anti-ghosting és NKRO funkció természetesen adott, ahogy a Windows gombot deaktiváló Game Mode is. Az eszköz 1,8 méter hosszú USB kábelen csatlakozik a számítógéphez, a felső részén pedig a mobiltelefonunk töltésére szolgáló portot helyeztek a tervezők.

Az 1100 grammos tömegű HyperX Alloy FPS RGB már elérhető az Egyesült Államokban és Kanadában, 110 dolláros fogyasztói áron. Valószínűleg az öreg kontinensre is jön.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés