2019. augusztus 18., vasárnap

Útvonal

Hírek » Videokártya rovat

A száguldó cirkuszra lett kihegyezve az új Radeon Software

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A 19.6.3-as szoftvercsomag a megszokott hibajavításokat is szállította.

Az AMD elérhetővé tette a 19.6.3-as verziószámú Radeon Software kiadását, amely biztosítja a megfelelő profilt a nemrég megjelent F1 2019 című játékhoz.

Az új eszközillesztő hibajavításokat is hozott, többek között az aktív Hyper-V-vel rendelkező rendszereknél nem fog hibába futni a bootolás közvetlenül a meghajtó telepítése után, illetve a Radeon ReLive VR is biztosan megfelelően települ a Radeon RX 570-es grafikus vezérlőkre, de a Radeon ReLive és a Radeon Overlay működésével sem lesz probléma egy Radeon ReLive felvétel megkezdésekor. Mindezek mellett a rendszer nem fog lefagyni a GPU memóriájának tuningjakor a háromkijelzős konfigurációkon, a YouTube bejelentkezés megfelelően fog működni a Radeon ReLive szolgáltatással, illetve az utóbbi funkciónál a régiós szintű felvétel nem fog képi problémákat eredményezni.

A 19.6.3-as verziójú, Adrenalin 2019 családba sorolt drivercsomag a 64 bites Windows 10 és 7 operációs rendszereket támogatja, és a Radeon HD 7000, 8000 (OEM), valamint az R7 és R9 200, 300, Fury, RX 400, 500, Vega, VII, Pro Duo, illetve Pro WX szériás grafikus kártyákhoz, valamint a GCN-es mobil Radeonokhoz telepíthető, illetve támogatja még a Ryzen, az Athlon, az A-szériás, illetve a régebben megjelent, GCN architektúrára épülő IGP-vel rendelkező egyéb APU-kat is. A notebookokhoz az AMD általános terméktámogatást kínál, vagyis a csomag telepíthető a megfelelő hardverekkel rendelkező mobil gépekre, de az egyedi, specifikus funkciókért nem felelnek, ezekhez továbbra is külön terméktámogatás szükséges az adott rendszer gyártójától. A Windows 7 alatti megbízható működéshez az AMD kiemelten ajánlja, hogy a felhasználó telepítse az operációs rendszerhez tartozó első szervizcsomagot, mely beszerezhető a Microsofttól. A szervizcsomag telepítése nélkül a driver egyes funkcióinak hibátlan működése nem garantált, továbbá bizonyos újabb hardverek vagy konfigurációk esetében csak 64 bites operációs rendszerre érhető el a támogatás.

A Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.6.3-as szoftvercsomag és a hozzá tartozó dokumentáció letölthető az AMD szerveréről.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.